Günaydın,
geçen sene bu zamanlar hatta tarihi bile not almıştım 12.şubat (bu benim miladım demiştim :26:) rejim yapmıştım 87 kilodan 75 kiloya kadar düştüm , haziranda hedefime ulaşmıştım.
belli bir listem yoktu , insülin direnci tespit edildi şekeri unu v.s kestim . Sonrasında tabi bu son 2 ayda 81 i tartıda gördüm ve çok moralim bozuldu, resmen depresyona girdim, neden aldım bu kiloları ?? çünkü dikkat etmedim çatlayana kadar yedim
zaten ömrüm rejim muhabeti ile geçiyor .
Neyse yine 12 şubatta karar verdim ve kısmet bugün başlamakmış. Internette dolanırken bizim tanıdık eski dost isveç diyeti karşıma çıktı, çoookk önceleri denemiştim ama deneme öğle yemeğine kadar sürmüştü ve çok saçma bir diyet olduğunu düşünmüştüm. 4 gündür araştırıyorum yorumları okuyorum, insanlar inanılmaz kilolar vermişler bu sağlıklımıdır değilmidir ? biranda bu kadar kilo naasıl verilir nereye gider anlamadım ,
ve akabinde 13 gün bittiğinde başka bir rejim yapmalı , eski düzene dönülürse çok zararlı olacak. (ben zamanında diyetisenimin verdiği listelerden devam edeceğim)
gelelim isveç diyetine ( gerçi gerçek adı danish diet, danimarkalılar bulmuşlar neden isveç e kondurmuşun o da muamma
)
bu diyet 500 kalorilik değil hesapladım tam tamına 800 kalorilik, çoğu yerde 500 diye geçiyor. (benim diyetisyenimde diyet sürecinde 3 günlük 700 kalorilik sok diyet veriyordu , o zaman ölmediysem şimdide ölmem herhalde.
Hayırlısı diyip burada sürecimi paylaşmak istiyorum hem motive olur bana hem de benim gibi teredütte olanlar varsa kendimi fedaaa ediyorummmm :2: umarım sonunu getiririm.
Bir de dediğim gibi inanılmaz sonuç alanları okudum, inansammı inanmasammı onada karar veremedim bakalım gerçekmi mucize diyet :18:
bu arada nescafem bitti , kahvaltımı yapmış oldum ,