Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar ben de dun basladım 6 gun yapmayı planlıyorum ben pazar gunu bıtecek yalnız soyle bır sorunum var ben hıpoglısemıyım yanı kan sekerım dusuk bu yuzden aclıga dayanamıyorum hıc sureklı bır seyler yemem gerek dun acıktıkca salata yedım (marul salatalık sogan ) acaba yanlıs mı yaptım ama metobalızmam hızlanmıs galıba cunku hıc bu saatte uyanamazdım ustelık gec saatte de yatdım :)

kızlar yol gosterın lutfen salata yemem dıyetımı bozar mı

slm absolut canım bence bu diyeti yapmamalısın ... çünkü benim herşeyim normal olmasına rağmen benim bile şekerim düşüyor bu çok ağır bir diyet 3-4 kez yaptım bu diyeti ben derimki sen sadece karbonhidrat ve proteyinleri bir arada yemeyerek zayıflamaya çalış bu arada kilon ve boyunuda yazarsan sevinirim...

arkadaşlar üzücü haber 8. günün akşamı diyeti bozdum((( şuan çok pişmanım aama birnevi mecbur kaldım çünkü akşam özelders öğrencim gelecekti ve inanınki benin kıpırdayacak halim kalmamıştı...

yarın tekrar başlayacağım 5 gün yapacağım yani bayrama kadar bayramdan sonra 13 gün birdaha yapacağım bakalım ne olacak...

diyeti bozmana cok uzuldum ama haklısın ınsan yemeyınce ne bır sey anlıyor ne de anlatabılıyor.

canım tavsıyen ıcın cok sagol ama coktan bozuldu dıyetım dayanamadım elım ayagım tıtredı .25 yasındayım boyum 1.68 kılom 61 dı 60 oldum ama bır ay ıcınde aldım bu kıloyu 57 kıloydum ve uc kılo bende cok farkedıyo ... 55 olmam lazım derken 60 oldum

Herkese merhaba , saç boyamayla ilgili araştırma yaparken bu siteyle tanıştım.Diyetler ,ilaçlar hepsini defalarca denedim.İnanın en etkili diyet bu.Ama bazı püf noktalara özellikle dikkat etmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar bende 6 ay oldu dogum yapali acayip sekilde kilo aldim duba gibi oldum ( 64 kg hamile kalmistim 98 kg dogum yaptim
biraz dikkat ederek 78kg kadar geldim suan, boyum 1.72 hedef kilom 65 insallahhhhh... bugun itibariyle bende bu diyete basladim sabah kahvemi ictim,oglem 2 yumurta hasladim ispanagimida hasladim yedim simdilik bi halsizlik yasamadim gayet guzel gidiyor 13 gun boyunca hic bozmadan bi aksilik olmazssa bozmayi dusunmuyorum, spor cd var leslie sansona evde olan bayanlar icin ideal bir spor sanki saatlerce yuruyomus gibi enerji harciyorsunuz,sporumuda aksatmadan yapmak istiyorum benim 2 cocuk var insallah sporumu yapabilirim cunku yeterince yogun oluyorum evin icinde.. gelismeleri yazicam sizlere, birbirimize destek olalim kilolarimizi verelim hepbirlikte...herkese bol sans..

merhaba arkadaslar, benide araniza alirmisiniz? bende yarindan itibaren isveç diyetine baslayacagim insallah.. daha once elma diyetini denedim ama yapamadim. elmayi sevmeyen birisi olarak yalnis bir seçimdi zaten gunde 1 kilo elma eyemk, ama kilo verdirmesi konusunda faydasini gordum yalnis anlasilmasin.. yarin basliyorum insallah sevgiler.. :)

5 gün yaptım,kilo vermesine verdim.. tartılmadım ama belliydi
zaten fazla kilom olmadığı için 10 kilo falan vermem imkansızdı 13 gün de yapsam..

kahve,yumurta,ıspanak..
inanın bunları bikaç gün yedikten sonra normal beslenmeye geçseniz de canınız bişey istemiyor kilo verdiren kısmı bu sanırım :)

bilmiyorum ya..aşırı sağlıksız..bir daha asla denemicem..baş dönmesinden öldüm çünkü..inatla 5. günü tamamladım bugün yine hiç ekmeksiz,bir kase mısır gevreği,sebze yemeği,meyve olayına geçtim

Son düzenleme:
zeynebimsilam hosgeldin canim, benimde diyette 4.gunum gayet guzel gidiyor ilk 2 gun biraz halsiz gecti oda cok normal birden herseyi yiyen ben azicik seyler yiyince halsizlestim ama bugun iyiyim , henuz tartilmadim ama inceldigimi hissediyorum, 6. gunun sonunda tartilicam bakalim kc kg vermis olucam... bu diyete tamamen uyarsan verdiriyo canim sanada bol sanslar...

yildizlar arkadasim cevabin için çok tesekkur ederim.. bu diyeti muayyen donemlerde yapabiliyormuyuz?? ben dusundum de normal zamanda yapilinca insani halsiz birakiyor ya , muayyen zamanlarda zaten insan halsiz oluyo agrili sizili oluyo ozaman yapilmasi sakincali olabilir mi? cevap verebilirsen çok sevinirim simdiden çok tesekkur ederim :))
henuz baslamadim bu yuzden cevabina bakarak hareket edicem ben,de sevgiler.. :)

canim bende o gunlerdeyim bozmadim dietimi henuz birsey olmadi gayet guzel gidiyor, tabi bunyeden bunyeye degisyor, sen bilirsin istersen bitsin oyle baslarsin canim, benim bitince bi tartiya cikicam bakalim ne kadar vermisim, bu arada nescafe iciliyor bu diyette canim..

biraz zor ama sonucu guzel bir diyettt hadi kizlar basarabilirsiniz, ben iki cocuk annesiyim ve acayip yogun bir tempom var ben yapabiliyorsam gercekten zayiflamak isteyen herkes yapabilir ( tabi hastalik saglik sorunu olan kisiler haric, lutfen yapmasinlar )..

canim sagol cevabin için madem sen birakmadin, ben maalesef muayyen doneme girince hiç baslamadim bitsinde bari oyle baslim.. :)) hadi hayirlisi bakalim , elma diyetiyle 75ten 73e dustum ve hala almadim yedigim halde, isveç diyetiylede 55lere dusebilirsem okadar bi harika olacakki esim bile, benimle dalga geçen esim bile hayretler içinde kalacak yuppiii (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…