-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.081
hasretim canım benim bence sen bayramdan sonra başla çünkğ kurbanda büyük ihtimalle bozacaksın... bayramdan sonra ben ikinci tur yapacağım birlikte yaparız olmamamı..
arkadaslar ben de dun basladım 6 gun yapmayı planlıyorum ben pazar gunu bıtecek yalnız soyle bır sorunum var ben hıpoglısemıyım yanı kan sekerım dusuk bu yuzden aclıga dayanamıyorum hıc sureklı bır seyler yemem gerek dun acıktıkca salata yedım (marul salatalık sogan ) acaba yanlıs mı yaptım ama metobalızmam hızlanmıs galıba cunku hıc bu saatte uyanamazdım ustelık gec saatte de yatdım :)
kızlar yol gosterın lutfen salata yemem dıyetımı bozar mı
yildizlar arkadasim cevabin için çok tesekkur ederim.. bu diyeti muayyen donemlerde yapabiliyormuyuz?? ben dusundum de normal zamanda yapilinca insani halsiz birakiyor ya , muayyen zamanlarda zaten insan halsiz oluyo agrili sizili oluyo ozaman yapilmasi sakincali olabilir mi? cevap verebilirsen çok sevinirim simdiden çok tesekkur ederim :))zeynebimsilam hosgeldin canim, benimde diyette 4.gunum gayet guzel gidiyor ilk 2 gun biraz halsiz gecti oda cok normal birden herseyi yiyen ben azicik seyler yiyince halsizlestim ama bugun iyiyim , henuz tartilmadim ama inceldigimi hissediyorum, 6. gunun sonunda tartilicam bakalim kc kg vermis olucam... bu diyete tamamen uyarsan verdiriyo canim sanada bol sanslar...
yildizlar arkadasim cevabin için çok tesekkur ederim.. bu diyeti muayyen donemlerde yapabiliyormuyuz?? ben dusundum de normal zamanda yapilinca insani halsiz birakiyor ya , muayyen zamanlarda zaten insan halsiz oluyo agrili sizili oluyo ozaman yapilmasi sakincali olabilir mi? cevap verebilirsen çok sevinirim simdiden çok tesekkur ederim :))
henuz baslamadim bu yuzden cevabina bakarak hareket edicem ben,de sevgiler.. :)