slm arkadaşlar..
hasretim34 canım bende çok özledşm buraları inankiş ama baya bir kayıp yaşadık ve eşiminde babası rahatsız felç oluyor düzelişyor ... beyin erimesi kalp alzaymır bir dolu hastalık var kayınbabamda ... bunlarla ilgilenmekte bize düşüyor bu nedenle zor oldu ama bu aralar rahatım.. anlayacağın durumlar çok karışık... umarım iyisindir canım sende ?
ve şimdi gelelim bugün yaptıklarıma...
- diyetimin 1. günü başarıyla bitti... 77.4 den 75.6 ya düştüm 1 günde ama bunu kiloya bağlamıyorum vucudumdaki şişkinliğin gitmesine bağlıyorum...
- diyette akşattığım hiç birşey yok diyebilirim sadece ıspanağı yemedim ...
- spor olarak: 70 mekik , 1 saat yürüyüş , 3 tane karın haraketi yaptım ... karşı komşumuz bedeneğitimi öğretmeni bugün onla konuştum bana kardiyo çalışmamı söyledi yarn kardiyoya başlayacağım .. ve anlatılana gööre mükemmel bir şey hatta bir kaç haraket yaptık tüm kaslar geriliyor... yarın yürüyüşten sonra kardiyoya başlayacağım...
- şimdi yatmadan duş alacağım kabak lifimi ve yüz pleengimi yapacağım bebe yağımı vucuduma sürüp bacaklarımada selülit kremini sürüp yüzümde nemlendiricilerimi sürüp yatacağım...
.......
sigarayıda bırakmayı düşünüyorum bakalım ne olacak .. günde bir paket içiyorum yarın yarıya düşürmeye çalışacağım dua edin başarayım...
gokce_k arkadaşım hoşgeldin sende aramoıza umarım iyi bir şekilde devam edip dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde devam edersin...
şimdilik bu kadar arkadaşlar yarın görüşürüz...