- 8 Ekim 2010
- 228
- 184
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.061
İsveç diyetini kesinlikle kimseye önermiyorum, aşırı sağlıksız bir diyet,benim bir arkadaşım hastaneye kaldırıldı yaparken..
slm kızlar...
bu mucize diyeti daha önce 2 kere yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım ..
Sağlıklımı sağlıksız mı ??!! orası tartışılır ama ben henüz bir zarrını görmedim..
Diyeti yaparken tuz kesinlikle yasak bazı arkadaşlarım kafalarına göre diyette değişiklik yapıp baharat ve tuz kullanıyor, bu diyeti yaparken diyette yazanların dışında sakız bile çiğnemeyeceksiniz ki hızlı kilo verebilesiniz..
bu gece itibarı ile 77.4 kiloyum hedefim bayrama kadar 68-67 kilo olabilmek...
zor mu hayır zor değil bu diyetle herşey mümkün..
bayramdan sonrada tekrar yapacağım diyeti aslında üstüste yapmak yasak ve sağlıksız diyorlar ama yapan arkadaşlarım oldu.. hedefim 56-57 kilo olabilmek umarım başarırım...
birbirimize destek olursak daha iyi motive olacağımızı düşünüyorum...
eğer bunu başarırsam sizlere önceki ve sonraki halimi göstermek istiyorum resimlerle ... yarın ilk resmimi çekeceğim bakalım ne olacak..
bu arada selülitlerimede tekrar savaş açtım yüz maskeleri el ayak bakımı hergün düzenli yapmaya çalışacağım sizlere sonucu yazacağım ve neler yaptığımı günlük...
bu arada tabiki spor yapmadan olmaz günde bir saat yürüyüp 50 mekikle işe başlayacağım bakalım fazlası olucak ama eksik yapmamaya çalışacağım...
gelin elele verip hep birlikte şu ilo sorunundan kurtulalım ve kendimizi baştan yaratalım....
slm arkadaşlar..
hasretim34 canım bende çok özledşm buraları inankiş ama baya bir kayıp yaşadık ve eşiminde babası rahatsız felç oluyor düzelişyor ... beyin erimesi kalp alzaymır bir dolu hastalık var kayınbabamda ... bunlarla ilgilenmekte bize düşüyor bu nedenle zor oldu ama bu aralar rahatım.. anlayacağın durumlar çok karışık... umarım iyisindir canım sende ?
ve şimdi gelelim bugün yaptıklarıma...
- diyetimin 1. günü başarıyla bitti... 77.4 den 75.6 ya düştüm 1 günde ama bunu kiloya bağlamıyorum vucudumdaki şişkinliğin gitmesine bağlıyorum...
- diyette akşattığım hiç birşey yok diyebilirim sadece ıspanağı yemedim ...
- spor olarak: 70 mekik , 1 saat yürüyüş , 3 tane karın haraketi yaptım ... karşı komşumuz bedeneğitimi öğretmeni bugün onla konuştum bana kardiyo çalışmamı söyledi yarn kardiyoya başlayacağım .. ve anlatılana gööre mükemmel bir şey hatta bir kaç haraket yaptık tüm kaslar geriliyor... yarın yürüyüşten sonra kardiyoya başlayacağım...
- şimdi yatmadan duş alacağım kabak lifimi ve yüz pleengimi yapacağım bebe yağımı vucuduma sürüp bacaklarımada selülit kremini sürüp yüzümde nemlendiricilerimi sürüp yatacağım...
.......
sigarayıda bırakmayı düşünüyorum bakalım ne olacak .. günde bir paket içiyorum yarın yarıya düşürmeye çalışacağım dua edin başarayım...
gokce_k arkadaşım hoşgeldin sende aramoıza umarım iyi bir şekilde devam edip dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde devam edersin...
şimdilik bu kadar arkadaşlar yarın görüşürüz...
merhaba arkadaşlar bende bu dıyetı sımdı buldum denemek istiyorum fakat yeşil çay içiliyomu bu diyette ?
cok gecmis olsun canim ya Allah sifa versin inss,bende iyiyim cok sükür al ver al ver oldugum yerde sayiyom iste :) bende basliycam isvec diyetine seni görüncede dahada heveslendim eski mesjalarinida okudum bugün,yarina rkadasa gidicem cumaya baslarim ins
çok saol canım duaların için.. başla başla cumaya burda ol ... inşaallah bu defa bu kararlılığımız sürerde kurtuluruz şu kilolardan....
Arkadaşlar ben bugün 5. günün sabahındayım, ancak sadece yarım kilo verebildim. Ve maalesef rejimi burada bırakıyorum. Çünkü çevremden çok fazla tepki aldım. Herkes bana çok kızdı. Benim daha önce dediğim gibi tiroidlerimde sorun var. Metabolizmam çok düşük seviyede çalışıyor ve kısa bir süre önce de bu seviyeyi düzenleyebilmek için ilaç kullanmaya başladım. Herkes bu düzenlemenin bozulacağını iddia etti ve metabolizmamı iyice durduracağımı söyledi. Sanırım ben de hak veriyorum. O nedenle de rejimi bırakıyorum.
Ama lütfen kimse benden etkilenmesin. Rejimine devam etmek isteyen sonuna kadar gitsin. Çünkü benim daha özel bir durumum var.
üff canim malesef bugün baslayamadim dün misafirlige gittim alzemelerimi alamadim