Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İsveç diyetini kesinlikle kimseye önermiyorum, aşırı sağlıksız bir diyet,benim bir arkadaşım hastaneye kaldırıldı yaparken..

evet bunun farkındayım.kadınların hepsi bunu biliyor aslında...ama uzun süre boğazdan kısmak yerine,bir anda tartıda eksilmek istiyoruz..

isveç diyeti mucize diyet gibi bir şey herhalde, her ne kadar anlam veremesem de 72 kilo olarak başladığım diyete ikinci gün sonunda 68 kilo olarak devam ediyorum. oysa ben daha önceki zamanlarda daha düşük kalorili ve ağır sporla bile bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı kilo verememiştim. 13. gün sonunda ne olacağını çok merak ediyorum, inşallah güzel sonuçlarımı paylaşırım :)

canım bugün 5. gün bitti 5 kilo verdim. sporla beraber yapıyorum ben, günde 1 saat bisiklet, 1 saat yürüyüş yapıyorum. biraz halsizlik oluyor ama inceldiğimi de görüyorum, memnunum yani...

slm kızlar...
bu mucize diyeti daha önce 2 kere yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım ..
Sağlıklımı sağlıksız mı ??!! orası tartışılır ama ben henüz bir zarrını görmedim..

Diyeti yaparken tuz kesinlikle yasak bazı arkadaşlarım kafalarına göre diyette değişiklik yapıp baharat ve tuz kullanıyor, bu diyeti yaparken diyette yazanların dışında sakız bile çiğnemeyeceksiniz ki hızlı kilo verebilesiniz..

bu gece itibarı ile 77.4 kiloyum hedefim bayrama kadar 68-67 kilo olabilmek...
zor mu hayır zor değil bu diyetle herşey mümkün..

bayramdan sonrada tekrar yapacağım diyeti aslında üstüste yapmak yasak ve sağlıksız diyorlar ama yapan arkadaşlarım oldu.. hedefim 56-57 kilo olabilmek umarım başarırım...

birbirimize destek olursak daha iyi motive olacağımızı düşünüyorum...

eğer bunu başarırsam sizlere önceki ve sonraki halimi göstermek istiyorum resimlerle ... yarın ilk resmimi çekeceğim bakalım ne olacak..

bu arada selülitlerimede tekrar savaş açtım yüz maskeleri el ayak bakımı hergün düzenli yapmaya çalışacağım sizlere sonucu yazacağım ve neler yaptığımı günlük...

bu arada tabiki spor yapmadan olmaz günde bir saat yürüyüp 50 mekikle işe başlayacağım bakalım fazlası olucak ama eksik yapmamaya çalışacağım...

gelin elele verip hep birlikte şu ilo sorunundan kurtulalım ve kendimizi baştan yaratalım....

canim nerelerdesin sen,seni gördügüme cok sevindim özledim seni ya nasilsin bi gittin 1 sene sonra geldin geri :)

merhaba arkadaşlar,

ben de yarından itibaren meşhur isveç diyetine başlıyorum. seneler önce yapmıştım. bayağı da kilo vermiştim ve geri almamıştım. ama tabi ki diyet sonrasında da hep dikkatli oldum.

benim tiroidlerimde sorun var. ve bu hastalık ortaya çıktığında ilk ayda hiç yoktan 4 kilo aldım. İkinci ay kilo almadım da vermedim de. bugün doktoruma danıştım ve isveç diyetini yapıp yapamayacağımı sordum. yapabilirsin dedi. protein diyetleri insanı en hızlı zayıflatan diyetlermiş ve sürekli protein tükettiğiniz için kas kaybetmezmişsiniz. ben de artık gönül rahatlığıyla diyetime başlayabilirim :)

kilom 62, boyum da 1.63. 55-56 kilo olmak istiyorum. ama yağsız vücut ağırlığım 48 kilo. senelerdir spor yaptığım için kas oranım yüksek. vücudumda sadece 10 kilo yağ olsa 58 kilo oluyorum. 55'e düşmek zor gözüküyor, ama bakalım göreceğiz. bakalım ben bu tiroid bozukluğu ve yağ düşüklüğüne rağmen diyet sonunda kaç kilo vereceğim.

bana şans dileyin.

slm arkadaşlar..
hasretim34 canım bende çok özledşm buraları inankiş ama baya bir kayıp yaşadık ve eşiminde babası rahatsız felç oluyor düzelişyor ... beyin erimesi kalp alzaymır bir dolu hastalık var kayınbabamda ... bunlarla ilgilenmekte bize düşüyor bu nedenle zor oldu ama bu aralar rahatım.. anlayacağın durumlar çok karışık... umarım iyisindir canım sende ?

ve şimdi gelelim bugün yaptıklarıma...
- diyetimin 1. günü başarıyla bitti... 77.4 den 75.6 ya düştüm 1 günde ama bunu kiloya bağlamıyorum vucudumdaki şişkinliğin gitmesine bağlıyorum...

- diyette akşattığım hiç birşey yok diyebilirim sadece ıspanağı yemedim ...

- spor olarak: 70 mekik , 1 saat yürüyüş , 3 tane karın haraketi yaptım ... karşı komşumuz bedeneğitimi öğretmeni bugün onla konuştum bana kardiyo çalışmamı söyledi yarn kardiyoya başlayacağım .. ve anlatılana gööre mükemmel bir şey hatta bir kaç haraket yaptık tüm kaslar geriliyor... yarın yürüyüşten sonra kardiyoya başlayacağım...

- şimdi yatmadan duş alacağım kabak lifimi ve yüz pleengimi yapacağım bebe yağımı vucuduma sürüp bacaklarımada selülit kremini sürüp yüzümde nemlendiricilerimi sürüp yatacağım...

.......

sigarayıda bırakmayı düşünüyorum bakalım ne olacak .. günde bir paket içiyorum yarın yarıya düşürmeye çalışacağım dua edin başarayım...

gokce_k arkadaşım hoşgeldin sende aramoıza umarım iyi bir şekilde devam edip dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde devam edersin...

şimdilik bu kadar arkadaşlar yarın görüşürüz...

cok gecmis olsun canim ya Allah sifa versin inss,bende iyiyim cok sükür al ver al ver oldugum yerde sayiyom iste :) bende basliycam isvec diyetine seni görüncede dahada heveslendim eski mesjalarinida okudum bugün,yarina rkadasa gidicem cumaya baslarim ins

merhaba arkadaşlar bende bu dıyetı sımdı buldum denemek istiyorum fakat yeşil çay içiliyomu bu diyette ?

merhaba busra.. aramıza hoşgeldin..bu diyette listede yazanlar dışında sakız bile çiğnemek yasak yağ, tuz...vb. ama diyeti yağacaksan diyet bitimde yeşil çayla birlikte funda yaprağının çayınıda içersen çok fayda göreceksin... funda yaprağı başalan yağ gözeneklerinin yeniden dolmasını engeller ve denge sağlar..

çok saol canım duaların için.. başla başla cumaya burda ol ... inşaallah bu defa bu kararlılığımız sürerde kurtuluruz şu kilolardan....

slm arkadaşlar bugün gelelim neler yaptığıma..
- diyein pek dışına çıktım sayılmaz bir kahve fazla içtim , birde salata yerine 3 yane salatalık yedim. akşam meyvemi yeşil elmadan yana kullandım.

- spor olarak 45 dakika yürüyüş yaptım... yürüyüşten sonra strecing yaptım ve 50 meik çektim..

- duşalıdım ve kabak liffimi kullandım... duşta yüzüme pleeng yaptım, ve duştan sonra selülit kremimi sürdüm ve vucudumun üst tarafınada beb yağı sürdüm...

- yatmadan kremlerimide sürdüm yüz için nemlendiriciler...

- sabah tartıldığımda 74.6 dım fakat yatmadan tartıldım 75.1 çıkıyorum ...bunuda su içmeme bağlıyorum çünkğ bugün yaklaşık 3 litre su içtim ve bunun 1 litresi son 2 saat içinde tüketildi...

-sigarayı azaltmak istiyordum 14 tane içtim... yani sadece 6 tane azaltabildim...yarına umarım iyi olur...

-- uyku problemim var onu aşmak istiyorum.. yarın evi temizleyip kışlıkları çıkartacağım bakalım ne olacak umarım temizliği aksatmam...

şimdilik bu kadar kızlar bu arada kimse diyeti yapmıyor sanırsam...

Merhaba,

Ben bugün 2. günümdeyim. Şimdiden halsizlik başladı. İlk günümde diyete uydum ama akşam yeşil çay içtim ve yemek sonrası ağzımdaki tadın gitmesi için sakız çiğnedim. 1 saat yürüyüş yaptım. Bundan sonra mümkün olduğunca her günüme pilatesi ekleyeceğim. Ama daha fazlasını yapamam herhalde. Çünkü yıllar önce yaptığımda aşırı halsiz düşmüştüm, kolumu kaldırmak bile berbat geliyordu. O zamanlar yüzme antremanlarım vardı. Yüzerken bayılacağım sandım. Hocadan izin alıp çıktım. Şimdi de sabahları bisikletle çıkıp 1-1,5 saat dolaşıyordum. Ama bu rejim boyunca bisiklete ara vermeyi düşünüyorum. Sokaklarda bayılmak istemem. O yüzden en fazla yürüyüş ve pilates diyorum.

Bir de ben kavitasyona gidiyorum haftada bir kez. Bu akşam kavitasyonum var. Belki yağlar bu şekilde daha kolay çözülür.

Pimpirikli öncelikle geçmiş olsun, funda yaprağı için de teşekkürler. Rejim bitince onu uygularım.

Ben henüz tartılmadım. Belki yarın tartılabilirim. Yalnız kızlar ben önceki ıspanak deneyimlerime dayanarak bu sefer ıspanağıma biraz rende soğan ve domates ekledim. Tat versin diye. Çok az da tuz kattım. Yağ yok tabi ki. Yerken de biraz limon sıkıyorum. Yumurtayı da yerken limon sıkıyorum, yoksa iğrenç geliyor. Sanırım ben rejimi biraz değiştirmişim

Arkadaşlar ben bugün 5. günün sabahındayım, ancak sadece yarım kilo verebildim. Ve maalesef rejimi burada bırakıyorum. Çünkü çevremden çok fazla tepki aldım. Herkes bana çok kızdı. Benim daha önce dediğim gibi tiroidlerimde sorun var. Metabolizmam çok düşük seviyede çalışıyor ve kısa bir süre önce de bu seviyeyi düzenleyebilmek için ilaç kullanmaya başladım. Herkes bu düzenlemenin bozulacağını iddia etti ve metabolizmamı iyice durduracağımı söyledi. Sanırım ben de hak veriyorum. O nedenle de rejimi bırakıyorum.

Ama lütfen kimse benden etkilenmesin. Rejimine devam etmek isteyen sonuna kadar gitsin. Çünkü benim daha özel bir durumum var.

geçmiş olsun gokçe tez şifalar diliyorum..

arkadaşlar diyet güzel gidiyor yalnız çok halsizim.. innanırmısınız bir yandanda 2 gündür yuemekli misafir ağırlıyorum tatlısıyla pastasıyla hemde ama tatlarına bilr bakmadım...

bugün itibari ile 72.7 kiloyum bakalım ne olacak yarın 7. günüm hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…