- 28 Kasım 2010
- 41.529
- 137.410
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #1.101
merhaba.ben de fazlalıklar yüzünden bunalıma girme eşiğindeyim.aklımda bölgesel zayıflamalardan zayıflama haplarına kadar binbir türlü düşünce varken bu isveç diyetini gördüm.yarın sabahtan itibaren denemeye başlıyorum.yoksa kafayı yiyeceğim.boyum 167 kilom 60.birbuçuk yıl önce evlendiğimde 54 kiloydum şu an halimden nefret ediyorumçok mutsuzum umarım diyet işe yara.çok bir beklentim yok sadece 6 kilo verip eski halime dönmek istiyorum.umarım başarılı olurum.gelişmeleri yazarım
biraz zor ama sonucu guzel bir diyettt hadi kizlar basarabilirsiniz, ben iki cocuk annesiyim ve acayip yogun bir tempom var ben yapabiliyorsam gercekten zayiflamak isteyen herkes yapabilir ( tabi hastalik saglik sorunu olan kisiler haric, lutfen yapmasinlar )..
merhaba bence bunalima girecek kadar asiri kilolu degilsin moralini hic bozma 6 kilo icinde bu diyeti yapmana gerek yok yediklerine dikkat ederek 1 ay icerisinde bu kilonu rahatlikla verebilirsin arkadasim, zaten kilon fazla olmadigi icinde bu diyeti yaptiginda kilo kaybinda cok olacagini sanmiyorum, tabi bu benim fikrim yapip yapmamak sana kalmis, ama kilon gayet iyi uzulme sakin, dikkat ederek bak nasil kilonu vericeksin bol sans..
canım sen ne kadar kilo verdin bu diyetle....
zeynebimsilam bu elma diyetini kac gun yaptin 1 haftadami 2 kg verdin... ben okuyorum yapanlar genelde 5-6 kg kadar veriyorlar..
isveç diyetine bu gün başladım. başka uygulayan yok mu? birlikte yapsak diyeti:2:
Arkadaşlar ben de bu diyeti uygulamak istiyorum ama uygulayan arkadaşlara bazı sorularım var
1-sadece 3 öğün mü yiyoruz yoksa aralarda yediğimiz bir şeyler var mı?
2- şu salam yerine başka ne yiyebilirim?
Teşekkür ederim canım verdiğin bigiler için. Çok güzel kilo vermişsin 9 günde 5 kilo harika tebrikler. ben de bugün başladım,ama o ıspanğı çok zor yedim.içine yumurtaları kırdım üstüne de yoğurt ve lmon anca öyle yiyebildim.akşamki bifteği de yağsız kıyma soğan baharat ve yumurtayla köfte yapcam yağsız salatayla yiycem .yoksa biftek felan yiyemem ben . Bakaım pek listenin aynısını yapmıyorum ama napıyım işte kendimce biraz değğşklik yapcam. Canım arada yazarsan bana destek olur teşekkürler. bir de salam yerine ne yedin? su nekadar içiyorsun?Spor yapıyor musun?tatlm ben 9.gnumdeym bgn..aralarda ekstra bsey yemedım ama lıstede yazanlarıda hep o zamnla yemedım 3ogun olarak yanı mesela 2 yumrta dıo bırını oglen yedım bırını sabah yedım fln snra salam we seker tuketmedım hc. yogurduda genelde 1 elmayla yedım. we ıcmeyın dıo ama ben bıtkı cayıda ıcıorm ek olarak. mesela 1 meywe yazıoya onu acıktgmda aksamustu yıorum genelde.5klo werdm smdlık bakalım..
Teşekkür ederim canım verdiğin bigiler için. Çok güzel kilo vermişsin 9 günde 5 kilo harika tebrikler. ben de bugün başladım,ama o ıspanğı çok zor yedim.içine yumurtaları kırdım üstüne de yoğurt ve lmon anca öyle yiyebildim.akşamki bifteği de yağsız kıyma soğan baharat ve yumurtayla köfte yapcam yağsız salatayla yiycem .yoksa biftek felan yiyemem ben . Bakaım pek listenin aynısını yapmıyorum ama napıyım işte kendimce biraz değğşklik yapcam. Canım arada yazarsan bana destek olur teşekkürler. bir de salam yerine ne yedin? su nekadar içiyorsun?Spor yapıyor musun?