Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba.ben de fazlalıklar yüzünden bunalıma girme eşiğindeyim.aklımda bölgesel zayıflamalardan zayıflama haplarına kadar binbir türlü düşünce varken bu isveç diyetini gördüm.yarın sabahtan itibaren denemeye başlıyorum.yoksa kafayı yiyeceğim.boyum 167 kilom 60.birbuçuk yıl önce evlendiğimde 54 kiloydum şu an halimden nefret ediyorum:KK43:çok mutsuzum umarım diyet işe yara.çok bir beklentim yok sadece 6 kilo verip eski halime dönmek istiyorum.umarım başarılı olurum.gelişmeleri yazarım

merhaba.ben de fazlalıklar yüzünden bunalıma girme eşiğindeyim.aklımda bölgesel zayıflamalardan zayıflama haplarına kadar binbir türlü düşünce varken bu isveç diyetini gördüm.yarın sabahtan itibaren denemeye başlıyorum.yoksa kafayı yiyeceğim.boyum 167 kilom 60.birbuçuk yıl önce evlendiğimde 54 kiloydum şu an halimden nefret ediyorum:KK43:çok mutsuzum umarım diyet işe yara.çok bir beklentim yok sadece 6 kilo verip eski halime dönmek istiyorum.umarım başarılı olurum.gelişmeleri yazarım

merhaba bence bunalima girecek kadar asiri kilolu degilsin moralini hic bozma 6 kilo icinde bu diyeti yapmana gerek yok yediklerine dikkat ederek 1 ay icerisinde bu kilonu rahatlikla verebilirsin arkadasim, zaten kilon fazla olmadigi icinde bu diyeti yaptiginda kilo kaybinda cok olacagini sanmiyorum, tabi bu benim fikrim yapip yapmamak sana kalmis, ama kilon gayet iyi uzulme sakin, dikkat ederek bak nasil kilonu vericeksin bol sans..

biraz zor ama sonucu guzel bir diyettt hadi kizlar basarabilirsiniz, ben iki cocuk annesiyim ve acayip yogun bir tempom var ben yapabiliyorsam gercekten zayiflamak isteyen herkes yapabilir ( tabi hastalik saglik sorunu olan kisiler haric, lutfen yapmasinlar )..

canım sen ne kadar kilo verdin bu diyetle....

merhaba bence bunalima girecek kadar asiri kilolu degilsin moralini hic bozma 6 kilo icinde bu diyeti yapmana gerek yok yediklerine dikkat ederek 1 ay icerisinde bu kilonu rahatlikla verebilirsin arkadasim, zaten kilon fazla olmadigi icinde bu diyeti yaptiginda kilo kaybinda cok olacagini sanmiyorum, tabi bu benim fikrim yapip yapmamak sana kalmis, ama kilon gayet iyi uzulme sakin, dikkat ederek bak nasil kilonu vericeksin bol sans..

canım valla moral oldu söylediklerin.belli bir kilodan sonra anladığım kadarıyla kilo almak tamamen bölgesel oluyor.benim de karın ve basen bölgemde bu problemlerim.inşallah başarılı olurum teşekkürler

canım sen ne kadar kilo verdin bu diyetle....

81 kiloyla baslamistim 74 kg suan sporda yapiyorum hergun leslie sansona youtube tan bulabilirsin walk at home evde olan bayanlar icin hareketli bi o kadar zevkli bi spor sanki disarda yuruyomuscasina ter atiyorsun tavsiye ederim.. yalniz 10 gun yaptim..

merhaba kizlarr bugun bende basladim isveç diyetine.. ilk gun gayet iyiydi valla hiç bise anlamadim, bi zorluk olmadi yani :))) ama diyetin yedinci gununde bisey dikkatimi çekti aksamustu menusunde bisey yenilmeyecek diyor nedenki acep?? valla butun gece nasil aç yatcaz? :))bide 13 gun boyunca tartilmadan nasil durcam? :)) haydi kizlar atalim kilolari kendimize gelelim :)):KK52:

zeynebimsilam bu elma diyetini kac gun yaptin 1 haftadami 2 kg verdin... ben okuyorum yapanlar genelde 5-6 kg kadar veriyorlar..

yok ben elma diyeniti sadece 3 gun yaptim sonra tiksinti geldi biraktim.. ardindan da muayyen donemime girdim.. yani 3 gunde 75ten 73 dustum. ama bazen 75 bazen 73 gosteriyor tarti, bu farklilik neye gore degisiyor bende anlamadim..

ben yaptım yazın ama 6 qun yaptım 2 kılo verdım . ablam yaptı 13 qun 5 kılo verdı . verdırıyor fakat cok agır ve sakın ama sakın bı rahtsızlıgınız ozellıkle tansıyon kalp karacıqerde septum vs varsa aman dıyımm...!! bıde mumkun oldukca spor yapın yannda ve lıste dısında cay bıle ıcmeyın . . ben doktor kontrolnde yaptım ıcme dedı o !

arkadaslar benim isveç diyetinde bugun 3.cu gunumdu... kendimi okadar kotu halsiz hissettimki anlatamam... dizlerimin bagi çozuktu sanki , kaslarim tutluyordu bacaklarimi adim atarken dusup kalicak gibi hissettim... arkadaslar herkesin kendi bilecegi sey tabi ama kilolarimizi verelim derken sagligimizdan olmayalim.. basimin donmesi hale geçmedi.. sorhos gibydim bugun.. ben bidaha asla bu diyeti yapmam, bana etkileri kotu oldu.. yapmak isteyende kendi bilir artik .. sevgilerimle...:96:

Kizlar bende 8 gun uyguladim 2-3 kilo kadar verdim ama cidden cok tehlikeli bir diyet birakinca drek yemege saldiriyorsunuz ne yazikki 2 gundur kendimi tutamiyorum ne yapicam bilmiyorum.
Yardimci olun sevgiler:KK5:

isveç diyetine bu gün başladım. başka uygulayan yok mu? birlikte yapsak diyeti:2:

tatlımm bnde yarın baslıycam bırbrmıze destek olalım 13 gun bırsey degıl gercekten ben daha oncede denemstım 6 gunde 3 kılo werdım snra braktım dengelı beskenmeye calstım almadım ama weremedımde ondan snra orda kaldı smdı 13 gun yapıp 7 kılo werebılırsem sahane olucak!

kızlar kimse yokmu destek olucakk? bugun 4. gunumu bitirdim ama kacamak yaptım.. salata yedim yesil salata birsey olmaz diimi, bide ben 165 boyunda 66 kıloyla basladım dun 63 gelıodum bgun 64 :44:
hergun tartılmak moral bozablılıyo 7. gune kadar tartılmamaya karar werdım brde adet donemyle basladım tam onun bı dezawantajı olurmu blıoyormusunz? yınede ne olursa olsun bırakmıycam! 13 gunde 4kılo wersem kar:KK55:

Arkadaşlar ben de bu diyeti uygulamak istiyorum ama uygulayan arkadaşlara bazı sorularım var
1-sadece 3 öğün mü yiyoruz yoksa aralarda yediğimiz bir şeyler var mı?
2- şu salam yerine başka ne yiyebilirim?

Arkadaşlar ben de bu diyeti uygulamak istiyorum ama uygulayan arkadaşlara bazı sorularım var
1-sadece 3 öğün mü yiyoruz yoksa aralarda yediğimiz bir şeyler var mı?
2- şu salam yerine başka ne yiyebilirim?

tatlm ben 9.gnumdeym bgn..aralarda ekstra bsey yemedım ama lıstede yazanlarıda hep o zamnla yemedım 3ogun olarak yanı mesela 2 yumrta dıo bırını oglen yedım bırını sabah yedım fln snra salam we seker tuketmedım hc. yogurduda genelde 1 elmayla yedım. we ıcmeyın dıo ama ben bıtkı cayıda ıcıorm ek olarak. mesela 1 meywe yazıoya onu acıktgmda aksamustu yıorum genelde.5klo werdm smdlık bakalım..

tatlm ben 9.gnumdeym bgn..aralarda ekstra bsey yemedım ama lıstede yazanlarıda hep o zamnla yemedım 3ogun olarak yanı mesela 2 yumrta dıo bırını oglen yedım bırını sabah yedım fln snra salam we seker tuketmedım hc. yogurduda genelde 1 elmayla yedım. we ıcmeyın dıo ama ben bıtkı cayıda ıcıorm ek olarak. mesela 1 meywe yazıoya onu acıktgmda aksamustu yıorum genelde.5klo werdm smdlık bakalım..
Teşekkür ederim canım verdiğin bigiler için. Çok güzel kilo vermişsin 9 günde 5 kilo harika tebrikler. ben de bugün başladım,ama o ıspanğı çok zor yedim.içine yumurtaları kırdım üstüne de yoğurt ve lmon anca öyle yiyebildim.akşamki bifteği de yağsız kıyma soğan baharat ve yumurtayla köfte yapcam yağsız salatayla yiycem .yoksa biftek felan yiyemem ben . Bakaım pek listenin aynısını yapmıyorum ama napıyım işte kendimce biraz değğşklik yapcam. Canım arada yazarsan bana destek olur teşekkürler. bir de salam yerine ne yedin? su nekadar içiyorsun?Spor yapıyor musun?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım verdiğin bigiler için. Çok güzel kilo vermişsin 9 günde 5 kilo harika tebrikler. ben de bugün başladım,ama o ıspanğı çok zor yedim.içine yumurtaları kırdım üstüne de yoğurt ve lmon anca öyle yiyebildim.akşamki bifteği de yağsız kıyma soğan baharat ve yumurtayla köfte yapcam yağsız salatayla yiycem .yoksa biftek felan yiyemem ben . Bakaım pek listenin aynısını yapmıyorum ama napıyım işte kendimce biraz değğşklik yapcam. Canım arada yazarsan bana destek olur teşekkürler. bir de salam yerine ne yedin? su nekadar içiyorsun?Spor yapıyor musun?

rica ederm tatlm:)bende ıspanagı yumrtalı yemstm.lstenın aynısını uygulamadm nerdeyse hc.et yerıne tawuk weya balık yedgmde oldu.tatlm salam yemedım yerıne bsey aramadımda yanı ben soyle yaptm aslında lsteyı yazdm bı kagıda atıorm oglen 2ymrta hakkm wardı sabah yedım btanesnı ustunu cızdm weya sabah elma yedım meyveyı cizdm yanı onlarn fazlasnı yemedım ama ordakı gbı duzenlede yemedım.suda pek ıcemıyorm oyle 1,5ltre fln ıcıorm sanırım :KK43: ama proteın agrlıklı beslenrken suyu ıhmal etmemek lazmms.spor yapmadım ama ogrencyım we kostrmayla gecıyo waktım ztn onun ıcın ogunlerı tam olarak uygulayamıorm hatta.en fazla 1durak snra ınıp yuruorum okdr.onmlı olan bundan snrası mıdemn gerckten kuculdgnu hssedıorm we bundan snrasnı guzel degerlndrmeyı umuorm gerı almam ınsalh:)

Teşekkürler canım ben de öyle yapıyorum,eti çok sevmiyorum onun yerine tavukla devam etmeyi düşünüyorum. Ben 2. gündyim öğle ile akşamı değiştirdim bakalım akşam yoğur yiyip spora gideceğim. öylen de 5 küçük yağsız soğanlı az baharatlı köfte ve salata yedim meyvemi arada yiycem. Şu ilk hafta geçse zaten midem küçüleceği için çok sorun olacağını sanmıyorum ama diyetten sonra da dikkat etmek gerek yoksa öyle 2 sene felan değil 2 haftada geri alırız verdiklerimizi. Bakalım ben 7.güne kadar tartılmıycam 60 ile başlamıştım sonucu yazarım. görüşürüz:KK1:

X