Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben ikinci gunumu tamamladim. Iyi gidiyor bakalim.Yuruyuse de cikmak istiyorum ama bu kadar az yeyince cesaret edemiyorum.Bas donmelerinden bahsedenler olmusakannehir Evde cd den egzersiz yapiyorum 40 dk.
Devam edenler varsa yazalim burda kizlar motivasyon olsun..Yeni baslayacaklar yada devam edenler yok mu?

arkadasimla konustum bugun isvec diyetini yapsam mi diye bana sordu benim tansiyonumu kotu etkiledigini soyledim dolabinda yeni yaptigi lahana corbasida varmis isvec diyetini uygulasam ara ogun olarakta lahana corbasini icsem nasil olurdu dedi bilmiyorum ki dedim ama aklima takildi ikisi bir arada olur mu ki ?

babam bunu 2yılda bir yapar her seferinde 8 kilo verir..2 yıl içinde yavaş yavaş onları geri alır tekrar yapar..kısır döngü

fisfisfis

arkadaşlar benim de 2. günüm bugün.. öğlen bi de geç yediğim için başım ağrıyooo...sabırsızlıkla akşamı bekliyorumm.. bütün diyet yapanlara kolay gelsin..

Nosecim benim de 3.gunum.Bugun kizarmis ekmek vardi ya kahvatida nasil sevindim bilmemezsin.Basagrisi ve halsizlik beklememe ragmen henuz birsey yapmadi.Cok iyi sartlanmisim ramazanda ki gibi hissettim kendimi,agzima bisey alinca yanlis bisey yapmisim gibi..
Kolay gelsin herkese

balperisi benim de keşke 3. günüm olsaydı çünkü bugün çok zor geçiyor.. 2.gün çok zor bide 7.gün..
neyse iyi kötü bugün de geçti sayılır..zaten et olan menülerde tok tutuyor..

zor gercekten:bbo: Bugun hava guzeldi biraz yuruyum dedim ama olmuyor halsiz hissetmiyorum fakat enerjim yok yurumeye,zorlamadim artik.Bugun meyve 1 taneydi ama ben biraz fazla kacirdim.Birsey olmaz sanirim.
Birkac gune kadar alisiliriz iyice.

a.s bende dün menülerde küçük değişiklikler yaptım mesela öğlen sadece balık yedim
( çünkü yumurta ve ıspanaklı menüler beni çok zorluyor) akşamı aynen uyguladım ama bugün tam uyacağım.Ayrıca bugün 4. günüm olacak.. başlangıç kilom 69 du. bakalım pazartesi kaç olacak..

sen neler yaptın balperisi diyetin nasıl gidiyor?

benim 5.gunum bugun.Ben 6 gun yapmayi planliyorum ama sanirim 6.gunun sonunda belli olucak..
Bugun sabah biraz halsizlestim sekerim dustu galiba bir kac bonibon yedi:a015:m iyilestim sonradan yanimda olsa meyve yerdim ama olmayinca mecburiyetten yedim.
Baya incelmis gozukuyorum ama kayde deger bir gelisme yok gibi tartida..

Nose sen 2 litre su icebiliyor musun?

evet en az 2 lt su içiyorum belki geçiyordur bile. ufak bir kaç şeyden bişey olmaz iyi yapmşıssın ilk önce sağlık zaten değil mi.. 7. gün zaten çok tehlikeli bence sadece öğlen yemeği var..( belki bende 7. günü atlarım veya değiştiririm )
peki sen balperisi su içiyor musun yeterince? hatta ben çok kötü olduğumda kuru kayısı falan yiyorum.
herhalde böyle şeylerden bişey olmaz..

O kadardan birsey olmasin:icecream:, sonucta kuru meyve, tatli degil,kizartma degil
Su cok icemem normalde 1,5 lt kadar iciyorum.
7. gunu baya zorlar sanirim. Sporda yapamiyorum normalde yaparim ama pek halim olmuyor zorlamiyorum daha fazla.Sen spor yapabiliyor musun?

slm kızlar ben öceden yapmıştım bu diyeti 7-8 kilo kadar vermiştim sonra tekrar yapıyım die niyetlendim araya yılbaşı ve misafirlikler girince iptal oldu 3. ayı tammladım ve tekrar başladım bakalım bu sefer ne kadar vericem

valla canım spor yapmaya hiç vaktim olmuyor. ama zaten düşük kalorili bir diyet olduğu için spor çok zor olur diye düşünüyorum. ama daha çok yürümeye çalışıyorum. eve işe gidip gelirken o kadar..

Asutaha hosgeldin canim,Herhalde yapan Nosee ile ben variz, Nosee 4. ben 5.gunumdeyim istersen katil sende bize.
Bugun tartildiim ama ben anca yarim kilo kadar verebilmisim. O kadar dikkat ediyorum ama uzuldu biraz.
Hekes ne kadar cok veriyor bari 1,5-2 kilo verseydim. Neyse son iki gunum 6.gunden sonra birakiyorum
Kolay gelsin kizlar

hoşbulduk canım saol 6 gün yapıcaksan bitmiş sayılır yarın son günün listeye harfiyen uydunmu kaçamakların oldumu gerçekten çok az vermişsin akannehir bide canım boyun ve kilon kaç :uhm:
bende bugün başladım akşama kadar iyiydi ama akşam tatlı krizine girdim gözümün önünden çikolatalı pastalar tatlılar geçti valla sempatiksalakcinni
hemen kalkıp aynaya baktım halimi görünce iştah miştah kalmadı
acilen kilo vermem gerek guclubacismile

arkadaşlar bu diyete bende bugün başladım ancak kolay bir diyet değil boyum 1,67 kilomda 70 kiloyum. ama kilo verenle paylaşırsa seviniriz destek olmuş olurlar hem. yanlız birde şunu sormak istiyorum ıspanak yemiyorum normalde ciddi alerji yapıyor bende acaba olumsuz etkilermi diyeti

Inan hic kacamagim olmadi. 1 mandalina fazla yedim meyve olan gunde o kadar. Birde sekerim dustu 2-3 bonibon aldim agzima.Soyle de bir durum var.Benim kilom fazla degil belki o yuzden veremedim bende anlamadim.Boyum 170 kilom 58.8 su anda.58 bari olsaydim. Fazla degilim idealim belki ama evlendigimde 55 kiloydum.Vucudum almaya oldukca musait.
5. gunumu bitirdim balik yiyemedim.O kadar da heveslendim ama gittigim markette baliklari domuz etleri ile ayni reyona koymuslar tiksindim almadim.Tavuk yedim yerine..

Son düzenleme:

Hosgeldin canim, ispanak yemiyen arkadaslar yerine semiz otu tercih ediyorlarmis. Onceki sayfalarda okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…