- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
arkadasimla konustum bugun isvec diyetini yapsam mi diye bana sordu benim tansiyonumu kotu etkiledigini soyledim dolabinda yeni yaptigi lahana corbasida varmis isvec diyetini uygulasam ara ogun olarakta lahana corbasini icsem nasil olurdu dedi bilmiyorum ki dedim ama aklima takildi ikisi bir arada olur mu ki ?
Asutaha hosgeldin canim,Herhalde yapan Nosee ile ben variz, Nosee 4. ben 5.gunumdeyim istersen katil sende bize.
Bugun tartildiim ama ben anca yarim kilo kadar verebilmisim. O kadar dikkat ediyorum ama uzuldu biraz.
Hekes ne kadar cok veriyor bari 1,5-2 kilo verseydim. Neyse son iki gunum 6.gunden sonra birakiyorum
Kolay gelsin kizlar
hoşbulduk canım saol 6 gün yapıcaksan bitmiş sayılır yarın son günün listeye harfiyen uydunmu kaçamakların oldumu gerçekten çok az vermişsin akannehir bide canım boyun ve kilon kaç :uhm:
bende bugün başladım akşama kadar iyiydi ama akşam tatlı krizine girdim gözümün önünden çikolatalı pastalar tatlılar geçti valla sempatiksalakcinni
hemen kalkıp aynaya baktım halimi görünce iştah miştah kalmadı
acilen kilo vermem gerek guclubacismile
arkadaşlar bu diyete bende bugün başladım ancak kolay bir diyet değil boyum 1,67 kilomda 70 kiloyum. ama kilo verenle paylaşırsa seviniriz destek olmuş olurlar hem. yanlız birde şunu sormak istiyorum ıspanak yemiyorum normalde ciddi alerji yapıyor bende acaba olumsuz etkilermi diyeti