Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Geçen yaz 12 kilo verdim isveç diyeti ve sağlıklı bir diyet yaparak 3 ayda 12 kiloyu verdim. Ama yediklerime dikkat etmedim sonrasında 3-4 kilo aldım. Hangi diyet olursa olsun dikkat edilmezse kilolar geri gelir. Yaşam tarzı olmalı. Kiloları verinceye kadar sağlıklı sonra sağlıksız bir yaşama devam edersek vucudumuzun dengesi bozulur.

Kısa sürede verilen kilo su ve kastır. Bunu doktorlar özellikle söylüyor.Dikkat edin.Haftada 500 gr. - 1 kilo vermek en idealidir.
Fazla kilolarımızla ne yapacağımızı düşüneceğimize sağlıklı kilo verebiliriz.

slm arkadaşlar yeni üye oldum bende ben burda kilo verenleri görünce yazıları okuyunca çok motive oluyorum ben 96 kilodan 60 kiloye düştüm 4 senedir koruyorum ama bu ara 5 kilo aldım şimdi isveç rejimini yapacağım yarın başlıyorum malum pazartesi inş 5 kilo versem bana yeter herkese kolay gelsin kilo vermek zor ama sonuç harikaaaaa

96 kilodan nasıl olurda 60 a düşülür? ben 63 den 60 a düşemıyorum. arkadasım anlat bakim? :jeyyar:

Bende yaptm bu diyeti braz sıkıcı ama ii onuç alıosun.. ama dyetle beraber spor yaparsan çok daha güzeloluo

sanırım yapıcam ama arada çok acıkırsak meyve yesek olmaz mı yaw.ben çocuk peşinde koştururken çok halsiz kalırım diye düşünüyorum.ammaaan zor bişey mi yaw denerim olmazsa bırakırım bu kadar basit:dance:

Merhabalar,

Bende isvec diyetini uyguladim malesef.. kimseye tavsiye etmiyorum.
Son iki yilda toplam 14 kilo aldigim icin bu diyetin bende iyi sonuc getirecegini dusunerek 18 aralikta diyete basladim. 30 aralik aksami tartiya ciktigimda 4,5 kilo verdigimi gorunce annemle birlikte hayal kirikligina ugradik. (ispanak-yumurtayi bile aynen uyguladim) Spor da yapmistim, gunde en az 3 lt su da icmistim oysa..

su an 13 gun ev hapsinde halsiz gecen gunlerime yaniyorum.
Sunu da belirtmeliyim ki cok yemememe ragmen verdigim tum kilolari geri aldim.

Bir daha bu tarz sok diyet mi ASLAAAAAA!!!
Bana bir uzmandan fayda gelecegine karar verdim ve yarindan itibaren akupuntura basliyorum. Sanirim bu sefer basaracagim :)

Bende 17 yaşımda 2 hafta tam anlamıyla uyguladım. Aralarda sadece ve sadece su içtim hiç bir şekilde diyetin dışına çıkmadım. Hergün 2 saat yüzme , 2 saat bisiklet ve 1 saat kuru kumda yürüyerek tam 12 kilo verdim.Tabi yaz sıcağında da yaptığım için bol bol su içtim. Diyeti uyguladıktan sonra çok sevdiğim tatlıları vs asla yemedim 3 ay boyunca. Hiçte kilo almadım ama 3 ay sonunda kış da gelince hareketsizlik başlayınca teker teker geri aldım verdiğim kiloları. 2 yıl kilo almıycaksınız olayı yalan yani. Şimdi ise 24 yaşındayım. 2 haftada 3.5 kilo verdim günde 1 saat yürüme ile. Tabi bu kilolarıda sağlıklı birşekilde beslendiğim halde geri aldım. Ve inanın değmez bu kadar aç kalmaya . Sinir sistemini aşırı şekilde zayıflatıyor ve devamlı bir baş ağrısı. Şimdi ise malum kış aldım gene kiloları :kedi: bir an önce onları atma derdindeyim şu sıralar.

hımm.. artık isveç diyeti yapan yok mu? ben başladım bugün keşke biri olsaydı yanımda :kedi:

vericez inşallah

slm candy bende bugün basladim birbirmize destek olalim ne dersin
vereliniortak

evet evet olalım lütfen :)

ben iş yerindeyken giriyorum nete o yüzden cevap verememişim sana..

Dün akşam yemeğinde beyaz et yedim.. yağsız.. kekikle baharatlandırdım.. ben kırmızı et yemiyorum bu sıralar.. çok pahalı :1shok: dün şeftali suyu ve kakaolu süt içtim liste dışında..

Bugün senin de ikinci günün o zaman.. öğlende salam yoğur bir de meyve vardı di mi?

ben yoğurt yerine kahvaltı da süt içtim.kahveyi de iş yerime gelince içtim.. Şimdi öğleyi bekliyorum.. iki dilim salamım var bir de muz.. Meyvelerden muzu seçtim.. doyursun bari..

Dilediğin kadar meyve gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)

bugünlük liste dışına çıkmadım hihoyyyt ama bakalım gün daha yeni başlıyor .. Sen neler yaptın bakalım?

slm daha yeni gördüm msj ben meyve ve salam yedim aksama et ve salata var bende tavuk tercih ediyorum daha cok seviyorum cünkü sinirsiz meyve günüdemi varbilmiyorumkismile

Ben de bu diyeti zamanında yaptım. Ciddi olarak da 12 kilo verdim. Moralim düzeldi, keyfim yerine geldi ancak bir sene içinde 25 kilo geri aldım. Sonradan araştırdığımda öğrendim ki, bu tarz diyetler metabolizmayı bozuyormuş. Daha sonra kilo vermek çok daha zor oluyormuş. Az ve uzun zamanda kilo verin. Ben hala o dönem aldığım kiloları vermekle uğraşıyorum. Diyetisyen kontrolü şart diyorum.

slm daha yeni gördüm msj ben meyve ve salam yedim aksama et ve salata var bende tavuk tercih ediyorum daha cok seviyorum cünkü sinirsiz meyve günüdemi varbilmiyorumkismile

evet 7. gün.. eğer diyo menüde miktar belirtilmediyse abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz..

ve her zaman "1 meyve" şeklinde mönüde yer alan meyvemiz 7.gün taze meyve şeklinde yer alıyo .. tabiki abartmam ama 7 günden sonra kesin birden fazla yerim.. şöyle 3-4 falandelikafadulden

problem bu tarz diyetlerden sonra kişinin ne yerse yesin kilo almayacağını hiç yoktan yine 13 gün sabredip verebileceğini düşünmesi..

diyetin bi suçu yok yani.. hiçbirşey yoktan var olmaz.. sen vücuduna fazladan kalori almazsan.. uygun bir programla devam edersen hayatına bişeycik olmaz..:hulya:

biraz önce muz yedim.. şimdi de dünyanın en ekşi elmasını yiyorum.. yeşil eriğe özlem çekenlere bire bir..

yeşil eriğin kocamanına benziyo zaten tipi de rengi de sırnaşık şey

Selam Arkadaslar.. Ben de isveç diyeti yapmaya karar verdim, hedefim 5-6 kilo vermek. Daha öncesinde bir zayıflama hapı kullanmıstım fazla kullanamadım ama 10 günde 4 kilo vermistim. Tabi sonrasında hiç dikkat etmediğim için 5 kilo aldım. Bir de bu diyeti denemek istiyorum, bir arakadaşım başlamıştı ama onda çok halsizlik yaptıgı için devam edemedi. Belki 5-6 kiloyu normal bir diyet ve yürüyüşle de werebilirim daha uzun bir sürede. Ama şuan daha hızlı kilo wererek sonuç almak ve sonrasında onu korumak istiyorum. Tek sorunum kahveyi hiç sevmiyorum onun yerine yeşil çay içsem listenin dışına mı çıkmış olurum?

CANDY_CANDY MERHABA ORADAMISIN ıSVEÇ DıYETıNE DEVAM EDıYORMUSUN ÇOK MERAK ETTıM KAÇ KıO VERDıN YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVıNıRıMM a.s.

kızlar hepinize meraba benyeni üye oldum bu siteye bayadır araştırıyodum bu isveç diyetini sonunda başladım bugün ikinci günüm daha yeni başladım ama ben spor yapamıyorum hiç hem vaktim olmuyo haemde üeniyorum malesef bu diyetle spor yapmadan da zayıflanırmı acaba yapanlardan tavsiyelerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…