-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
kesinlikle katılıyorum insan kendini bu kadar kısıtlayınca diyet sonunda herşeye saldırıyor birde nasıl olsa verdim pisikolojisine giriyo insan ama dikkat etmezsen verdiğin gibi bir anda geri alıyosun tecrübeyle sabittir.
slm arkadaşlar yeni üye oldum bende ben burda kilo verenleri görünce yazıları okuyunca çok motive oluyorum ben 96 kilodan 60 kiloye düştüm 4 senedir koruyorum ama bu ara 5 kilo aldım şimdi isveç rejimini yapacağım yarın başlıyorum malum pazartesi inş 5 kilo versem bana yeter herkese kolay gelsin kilo vermek zor ama sonuç harikaaaaa
hımm.. artık isveç diyeti yapan yok mu? ben başladım bugün keşke biri olsaydı yanımda :kedi:
vericez inşallah
slm candy bende bugün basladim birbirmize destek olalim ne dersin
vereliniortak
evet evet olalım lütfen :)
ben iş yerindeyken giriyorum nete o yüzden cevap verememişim sana..
Dün akşam yemeğinde beyaz et yedim.. yağsız.. kekikle baharatlandırdım.. ben kırmızı et yemiyorum bu sıralar.. çok pahalı :1shok: dün şeftali suyu ve kakaolu süt içtim liste dışında..
Bugün senin de ikinci günün o zaman.. öğlende salam yoğur bir de meyve vardı di mi?
ben yoğurt yerine kahvaltı da süt içtim.kahveyi de iş yerime gelince içtim.. Şimdi öğleyi bekliyorum.. iki dilim salamım var bir de muz.. Meyvelerden muzu seçtim.. doyursun bari..
Dilediğin kadar meyve gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)
bugünlük liste dışına çıkmadım hihoyyyt ama bakalım gün daha yeni başlıyor .. Sen neler yaptın bakalım?
slm daha yeni gördüm msj ben meyve ve salam yedim aksama et ve salata var bende tavuk tercih ediyorum daha cok seviyorum cünkü sinirsiz meyve günüdemi varbilmiyorumkismile
Ben de bu diyeti zamanında yaptım. Ciddi olarak da 12 kilo verdim. Moralim düzeldi, keyfim yerine geldi ancak bir sene içinde 25 kilo geri aldım. Sonradan araştırdığımda öğrendim ki, bu tarz diyetler metabolizmayı bozuyormuş. Daha sonra kilo vermek çok daha zor oluyormuş. Az ve uzun zamanda kilo verin. Ben hala o dönem aldığım kiloları vermekle uğraşıyorum. Diyetisyen kontrolü şart diyorum.