- 28 Temmuz 2009
- 3.202
- 2
- Konu Sahibi scarlettsebnem
arkadaşlar bu diyete bende bugün başladım ancak kolay bir diyet değil boyum 1,67 kilomda 70 kiloyum. ama kilo verenle paylaşırsa seviniriz destek olmuş olurlar hem. yanlız birde şunu sormak istiyorum ıspanak yemiyorum normalde ciddi alerji yapıyor bende acaba olumsuz etkilermi diyeti
hoşgeldin esse aynı gün başladık canım birbirimizi denetleriz kaydirigubbakcemile5
canım ıspanak yerine brokoliyi tercih edebilirsin
100gr haşlanmış ıspanak 26 kalori
100gr haşlanmış brokoli 35 kalori
Inan hic kacamagim olmadi. 1 mandalina fazla yedim meyve olan gunde o kadar. Birde sekerim dustu 2-3 bonibon aldim agzima.Soyle de bir durum var.Benim kilom fazla degil belki o yuzden veremedim bende anlamadim.Boyum 170 kilom 58.8 su anda.58 bari olsaydim. Fazla degilim idealim belki ama evlendigimde 55 kiloydum.Vucudum almaya oldukca musait.
5. gunumu bitirdim balik yiyemedim.O kadar da heveslendim ama gittigim markette baliklari domuz etleri ile ayni reyona koymuslar tiksindim almadim.Tavuk yedim yerine..
balperisi kafamçokkarıştı anacım senin kilo almaya ihtiyacın var boş ver sen diyeti yerimseniben boyun ve kilon çok güzel maşallah darısı bize olsun opuyorumnanaktan
Son düzenleme: