Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyetle çok güzel kilo verenler olmuş ama hepside günde en az iki üç saat spor yapmışlar yani okadar zormu gerçekten kilo vermek diyo insan bazıları ne güzel yese de almıyolar çok imreniyorum valla

baharr merhaba bende bugün başlıyorum seni 2 gün nradan takip etmiş olucam ama olsun beraber yapalım bize katılmak isteyen arkadaşlarda olursa dahada ii olur :) 1-2 saatg filan spor yapmana gerek yok yapabilirsen yürüyüş yap ben daha önce bu diyeti yapmıştım 5 günde 3-4 kilo vermiştimm hadi bismillah diyip başlicam valla ben :):):):

menekşecim meraba ya zaten bende 5kiloyeter versem yeter ama çok zor bi diyet sen ne güzel daha önce vermişsin peki spor yapmışmıydım bide 13gün mü yaptın merak ettim

merhaba 67den55e nasılsın diyetin nasıl gidiyo benim dördüncü günüm kendimi hasta gibi hissediyorum midem sürekli bulanıyo canım bişey yemek de yapmakta istemiye ve her tarahım acıyo acaba sende de olmuşmuydu böyle bide sen daha önce yaptığında 6 günde çok güzel kilo vermişsin sonra bu kiloları geri aldın mı bana yardımcı olursan sevirim cevabını bekliyorum daha önce budiyeti yapanlar lütfen yardımcı olun((

kızlar ben bu diyete kahvaltıda eklemiştim 5 günde 1,5 kilo gitmiş ha bu arada dün regl oldum ..................

Kızlar ben yarın başlıyorum yapmak isteyen olursa yazsın destek olalım birbirimizekaydirigubbakcemile5

Kızlar ben yarın başlıyorum yapmak isteyen olursa yazsın destek olalım birbirimizekaydirigubbakcemile5

slm bende bu diyeti yapmak istiyorum
bi yapmadıgım bu kalmıştııkaydirigubbakcemile3
ama pazartesi başlamak istiyorum
çünkü yarın arkadaşlarımla birlikte olacagım için pazartesi başlamak istiyorumm
offf inşallah busefer becerebilirimm

diyecegim okii ben sana destek olabilirimm kaydirigubbakcemile5
sende bana tabikikaydirigubbakcemile5
bu arada kaç kilo fazlan varr

slm kızlar bu diyet işe yarıyor yıllar önce yapmıştım ama 10. günde bırakmam gerekti çünkü bayıldım tansiyon falan yerlere inmişti ama kilo verdim mi verdim 5 kilo yani demek istediğim düşük tansiyonu olanlar ve bünyesi zayıf olanlar dikkat etsin

uyarın için teşekkürlerra.s.

bende yıllar önce 2 kez denedim.2.sinde hiç başarılı olamadım.ilkinde 4kilo kadar vermiştim.

yeni bir gün yeni birhafta ve yeni bir diyet
bugünden itibaren bu diyeti yapıcam inşallah azimli ve başarılı olurummhihoyyythihoyyyt
birçok mesajı okudum çok kilo verenler olmuş..
inşallah bende vericembayanssulusmile
bugün itibarı ile kilom:82.7
inşallah 13.güne kadar devam ederim
ogüne kadarda tartılmak yokkk...
benimle birlikte bu diyete başlamak isteyen arkadaşlar yokmuyerimseniben

kahvemi içtim
ve şimdi ögleye kadar bol su içecegim
bunu yanındada leslıe sansonınin 1millik yürüyüşünü yapıcamm

Karnımdan sesler gelmeye başladı kaydirigubbakcemile3
birazdan dayanamayıp akşam yemegimide yiyecegimmm

Selam Zambakcim.. Evlendikten sonra 4 kg aldim,Kilolu degilim ama vucudum almaya musait. Aylardir az yiyorum spor yapmaya calisiyorum ama veremedim. Sagliksiz falan diye yazanlar olmus ama ben de denemek istiyorum,Inan sikildim bu diyet mevzusundan.Bakiyorum 15-20 kilosu olanlar bile verebiliyor ben su 4 kg aylardir veremedim. Deneyecegim bunu.Sen devam ediyor musun?

Arkadaşlar bende bugün bu diyete başladım. Daha önce de yaptığında 5 kilo vermiştim. Bence çok etkili bir diyet. Ama aynen uygulanması lazım. birde bu diyetin bence adı çıkmış sağlıksız diye ama ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Gayette doyuyorum.Tabi bünyeden bünyeye fark edebilir ama listeyi incelerseniz protein de alıyorsun karbonhidratta , meyvanı da sebzeni de.. tek sağlıksız tarafı kahvaltının olmaması bence.. onun dışında gayet dengeli bir diyet.Benim düşüncem sağlıksız bir diyet varsa oda elma diyeti gibi diyetlerdir.
Ama tabi yine dediğim gibi bünyeden bünyeye fark edebilir ama günde 2 yumurta yiyerek 200 gr et yiyerek bir insanın saçları tırnakları nasıl dökülür ( böyle söylentileri duymuşunuzdur) bunu da anlayamıyorum.

CANDY_CANDY MERHABA ORADAMISIN İSVEÇ DİYETİNE DEVAM EDİYORMUSUN ÇOK MERAK ETTİM KAÇ KİO VERDİN YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİMM a.s.

ah canım devam etmiyorum 4 gün yaptım 2 kilo verdim.. bugün tekrar başlamayı düşünüyordum ama ben çalıştığım için zor keşke ev hanımı olsaydım.. neyse ben de artık şöyle yiyorum

hafif ekmeksiz şekersiz kahvaltı
öğlen çorba
akşam:yoğurt sebze yemeği ya da salata

aralar da yapıyorum ama aralarım ya süt ya ayran ya kuru meyve ya da çok fazla tatlı yemek istersem süt dilimi yiyorum..

isveç diyeti için evde oturuyor olmam gerekir ama üzerinde çalışyorum.. eğer iş yerime göre ayarlayabilirsem menüyü dönüşüm muhteşem olacak.. ben de sağlıksız olduğunu düşünmüyorum..

kahvaltı şart arkadaşım kahvaltı etmezsen diyetini kesinlikle bozarsın.. ben isveç diyeti yaparken genelde öğle menüsünü kahvaltıya ve akşama dağıtıyordum akşamı da öğlen yiyordum ve fakat pahalı geldi biraz her öğlen biftek biftek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…