Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin esse aynı gün başladık canım birbirimizi denetleriz kaydirigubbakcemile5
canım ıspanak yerine brokoliyi tercih edebilirsin
100gr haşlanmış ıspanak 26 kalori
100gr haşlanmış brokoli 35 kalori

balperisi kafamçokkarıştı anacım senin kilo almaya ihtiyacın var boş ver sen diyeti yerimseniben boyun ve kilon çok güzel maşallah darısı bize olsun opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hoşbulduk asutaha bugün ikinci gün ıspanak yemedim ama geçti o gün önümüzdeki günlere bakacaz artık... ayrıca ben kahveyide şekersiz sevdiğimden dolayı şekeri de almadım broki demişsiniz ama onuda yiyemiyorum. şimdi akşam şu biftek meselesi haşlama mı yoksa ızgaramı olacak acaba herkes bişey yapıyor anladığım kadarı ile. açıkçası bugün öğleni yedim ama ben 2 litre sudan fazla içiyorum birde normalde su içmezdim açılktan herhalde su içiyorum hadi asutaha sonuna kadar direnecez tamam mı? opuyorumnanaktan

aynen esse bende dün ıspanak yemedim evde yoktu.
brokoliyi sevmiyosan sevdiğin bi sebzeyi haşla ye canım
bifteği ben herzaman ızgarada yapmıyorum teflon tavada yağsız kızartıyorum
ne güzel canım bolca su içiyomuşsun bende 2lt su alıyorum yanıma pet şişeyle onu bile zor bitiriyorum çünki ilk yaptığımda su tüketimine dikkat etmedim ve çok zorlandım bağırsaklar çalışmıyo yoksa :lepi: evet ölmek var dönmek yok :lepi: kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

açıkçası suyu açlıktan içiyorum galiba sende acıktıkça yada açlık hissedikçe su içersen iyi olur normalde ben yaz gelip geçer 5 litre su içmem ama burda açlıktan içiyorum aliba. sen ikinci defa yapıyorsun galiba ilkinde kaç kilo vermiştin canım.bilmiyorumkismile

mecburen içicem artık ilkinde 7-8 kiloya yakın verdim ve bidaha geri almadım
ikincide araya yılbaşı ve gezmeler girince başlamadan bitti
bu 3. yapışım sayılır

çok şükür bugünde kaçamaksız bitirdim ama suyumu bitiremedim şimdi onu zorluyorum mübarek suda durdukça bereketleniyo haaa içiyom içiym bitmiyo
akşam 1 meyve hakkım vardı ya onu ara öğün olarak yedim ve yarım elma yedim tüm elma yemedim
essecim ortim şimdilik bu kadar haa unutmada 1 saat hiç durmadan dans ettim 10 dkda ölesine basit hareketlerle spor
balperisi canım sen neyaptın bittimi kaç kilo verdin

Balperisi bitirdi bakalim diyetini:umursamaz:diyet onu bitirmeden
59.9 ile basladim 58.5 ile bitirdim.6 gun icin cok az ama, olsun yinede sevindim ben.
Artik normal beslenmeme donebilirim.Dikkat ederek tabii..

Asutaha 1 saat iyi dans etmissin canim ya, ben baya zorlandim spor falan da yapamadim.

Benim ki bitti ama yalniz birakmam sizi yazarim yine.Kolay gelsin kizlar

hadi canım darısı bizim başımıza olsun yerimseniben gel tabi opuyorumnanaktan

asutha ben anca bugün sadece 45 dakika yürüyebildim ama bugün 3. günüm ama sabah 1 dilim ekmek vardı acelem vardı yiyemedim öğlende dışardaydım sadece elma yiyebildim domatesi sokakta yiyemedim :umursamaz: ıspanak zaten hak getire :) yani bugün bu kadar yürüyebildim ama tempolu değil açıkçası.....akşamda zaten bugün yumurta ve meyve ve salata var. birde salata da sınır varmı:) ben bir kase yiyorum ama umarım yanlış yapmıyorum (kaseden kasıt küçük bir kase gerçi ama ) büyük kase olsa hiç fena olmaz aslında::)

bu arada kimse artık devam etmiyor galiba tek ben mi kaldım bu diyeti yapan bugün 5. gün bakalım. ama en önemlisi 7. gün galiba yıkıcı olacağa benziyor. birde çalışıp yapmak ne kadar zor. yalnız tek problem var 4. gündür wc ye çıkamıyorum halbuki suyumuda içiyorum ama kesinlikle wc ye çıkamıyorum tıkandım kaldım resmen. ne yapsam bilmiyorum.

Ben 6 gun yaptim yeni bitirdim canim ama ugruyorum yine buraya:teselli:
Benimde soyle bir sorunum var su anda, normal besleniyorum asiriya kacmadan ama karnimda inanilmaz bir siskinlik var kac 2 gundur.Beni epey rahatsiz ediyor.

merhabalar
diyet listesi seçimimden sonra bugün itibari ile başlıyorum.162 boy 62 kiloyum,bakalım 13 gün sonra nasıl bir kiloya ulaşmış olabileceğim.Moralın ve azmin çok önemli olduğu aşikar,birbirimize destek olarak sağlıkla hepimiz amacımız kilolara kavuşuruz umarım olumunekankayizsmile
hem hergün kendimi kontrol etmek; hemde benim gibi önce forumları okuyarak örnek arayan arkadaşları bilgilendirmek için hergün foruma mesajı da diyetin bir parçası görüyorum.
katılım ve desteklerinizi bekliyorum yerimseniben

Son düzenleme:
Elde olmayan sebeplerle isveç diyetini uygulayamadım.Ancak sabah kahve yanında küçük bir dilim ablamın meşhur elmamlı keki (kızmayın her zaman yakalayamam o keki),sonrasında 1 saat tempolu yürüyüş sositososito ,arada şekersiz yeşil çay, akşam ve öğle yemeğide birleşmek durumunda kaldım :kedi: yağsız,tuzsuz buharda haşlanmış brokoli ve tavuk,1 bardak limonata ile akannehir neyse sonrasındaki 3 saatte 5 fındık ile ve sanırım 2 lt yi geçen su alımı ve akşam yine 1 saat lik tempolu koşu ile sositososito yeni bir güne girilmiştir.Öncesindeki dengeli yeme çabalarım sonucumu bilinmez enerjide düşüklük yok,açlık hissi yok!!!Yarın diyet programına geçmeden bir deneme gibi farzetmek istiyorum izninizle ....
Bu arada son 2 yıl öncesine kadar tartıda 50 yi görmek için uğraşan ben 2 yıldır BALIK etli olma yolunda hızla ilerlerken 66 yı gördüm.Nasıl oldu anlamadım enson 58 dim bir düzene gireyim derken :1shok: Son 8 kiloyu çok ama çok kısa sürede almışım.Meğersem benimde çok çabuk kilo alma eğilimim varmış.Düğün öncesi kilo verme çabalarımın bir hediyesi oldu :bbo: O yüzden spor şart kanımca o yüzden 2,5 haftadır da 1 saatlik yürüyüşler var.Dıyetle birlikte iki seans oldular.
Neyse yanlışlıkla giripte okuyacak olanların daha da gözlerini korkutmadan iyi geceler,sağlıklı kilolar

Son düzenleme:
:a015: hala kimseler uğramıyor buraya neyse diyetin ilk günü aynen uygulandı 2 saatlik yürüyüş yapıldı
Ancak kuzenle konuştuk,kilo alıp verme konusunda çok tecrübesi vardır.ısveç diyetinide yapmış evet kilo verdiriyo ama sonra alma ihtimalın çok yüksek olucak,yapma dedi.
Onun yerine 6 öğün düzenli beslenmeyi önerdi.Kafam karıştı birazcık
Tabiiki bende şok diyetlerin kötü etkilerini biliyorum ama 2 aydır zaten dikkat ediyorum,bu diyetle 55 olursamda bölgesel hareketler için sporla göbek ve bel bölgemle ilgilenmeye başlarım diye düşünmüştüm.
Neyse sabah ola hayrola...
Buarada 50-59 kiloda beraber diyet grubuna da yazdım slm bile veren olmadı dahalık:kedi:

Son düzenleme:

merhab bende şu anda bu diyeti yapıyorum.bugün 4 günüm. 64.8 ile başlamıştım şimdi 62.5 oldum ama gerçekten zor bir diyet.spor yapmakta pek mümkün olmuyor benim için anca eve gidiyorum çok fazla gücüm kalmıyor. akşam 5 lerde çok zorlanıyorum mesela. çalıştığım için her zamn malzmeleri hazıralyamdığımdan falan bazen değişikli,kler yapıyorum. mesela bugün yogurt ve portakal suyu vardı öğlen ben bir paket eti form yedim.
böyle umarım emeklerimi heba etmiyorumdur.

İsveç diyeti ..Üf kesinlikle bu diyetle ilgili hoş deneyimlerim yok.Açıkçası önceki 106 sayfayı okumadım belki bu kadar kötü etkilenen ender insanlardanımdır.Hatta belki tek.Bünyeyle alakalı birçok şey.

Bu diyeti 15 yada 16 yaşındayken yapmıştım başladığımda 85 kiloydum bitirdiğimde 80 kilo.Diyeti harfi harfine uydum.İlk bikaç gün yürüyüş yaptım ama zaten ağır bir diyet olduğundan hasta olmamak için yürüyüşü bıraktım.

Herşey iyi güzel ama bu diyetin bana ciddi bir bedeli oldu kabızlık.Hemde öyle böyle değil.Bilemiyorum rekor nedir ama benim kişisel rekorum bu diyet sayesinde 15 gün :) Yalnız şunu da belirtmeliyim ben zaten tuvalete geç çıkan ve sık sık kabızlık sorunu yaşayan biriydim , normalde de 3-4 günde bir çıkardım.Yani onun için herkes aynı etkilenmeyebilir.Diyet yaparken hiç huylanmadım.Birşey yemiyorum ki zaten neden tuvalete çıkayım dedim.Bizimkilere bunu söylediğimde hem kızdılar hem endişelendiler.Niye bize daha önceden söylemedin diye.Neyse bağırsakları söken bişurup içtim + lavman ama banamısın demedi.Neyse uzatmıyım biraz iğrenç bir mevzu. Ama sonunda doktorluk oldum.Bu diyeti yaptığıma gerçekten pişman oldum.Çünkü çok büyük sıkıntılar çektim.İnsan tuvalette acıdan ağlar mı ya??

Sonradan verdiğim kiloları fazlasıyla aldım.Ama bu isveç diyetinin değil muhtemelen benim kabahatimdir.Çünkü çok kötü beslenme alışkanlıklarım vardı.

Yani kimsenin şevkini falan kırmak istemem çünkü hayatımda sık sık kilo problemleriyle uğraştım onun için herkesi anlayabiliyorum.ama eğer kısa zamanda çok kilo vermek gibi bir zorunluluğunuz falan yoksa bu diyetten çok daha tercih edilebilir ve sağlıklı diyetler var bence.Ama dediğim gibi belki yalnız bana olmuştur.

arkadaslar bu diyeti yapanlar gercekten gözle görülür bi incelme sağlar ama diyet bittiği gibi kilolar geri gelirr.. üstelik sağlığaa cookk zararlıı

ben de isveç diyeti yaptım evet zayıflatıyo ama farkında olmadan 13 günün sonunda kiloları geri alıyosun.ve bu süreçte inanılmaz halsiz kalıyosun..bi arkadaşım bu diyet yüzünden midesinden rahatsızlandı.. sanırım bu diyet yasaklandı bi süre sonra zaten...

merhaba bende isveç diyeti yapıorum bugun 4. gunum hiç halim kalmadı siz de mi oylesiniz biraz spor yapmak istiyorum ama sanki kastan gidiyor korkuorum apor yapmam lazım halim yok. bide karbonatlı su içiyorum. bilginz var mı karbonatlı su içerek zayıflayan var mı yeni basladım teşekkurlero puyorumnanaktan

benimde bugün 4 günüm sabah tartıldım 2 kg gitmiş tabı harfı harfıne uyamıyorum arada degıstırdıgım seylerde oluyor ıspanak yerıne yogurt yıyorum meyve yerıne portakal suyu ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…