- 28 Temmuz 2009
- 3.202
- 2
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
arkadaşlar bu diyete bende bugün başladım ancak kolay bir diyet değil boyum 1,67 kilomda 70 kiloyum. ama kilo verenle paylaşırsa seviniriz destek olmuş olurlar hem. yanlız birde şunu sormak istiyorum ıspanak yemiyorum normalde ciddi alerji yapıyor bende acaba olumsuz etkilermi diyeti
Inan hic kacamagim olmadi. 1 mandalina fazla yedim meyve olan gunde o kadar. Birde sekerim dustu 2-3 bonibon aldim agzima.Soyle de bir durum var.Benim kilom fazla degil belki o yuzden veremedim bende anlamadim.Boyum 170 kilom 58.8 su anda.58 bari olsaydim. Fazla degilim idealim belki ama evlendigimde 55 kiloydum.Vucudum almaya oldukca musait.
5. gunumu bitirdim balik yiyemedim.O kadar da heveslendim ama gittigim markette baliklari domuz etleri ile ayni reyona koymuslar tiksindim almadim.Tavuk yedim yerine..
hoşbulduk asutaha bugün ikinci gün ıspanak yemedim ama geçti o gün önümüzdeki günlere bakacaz artık...ayrıca ben kahveyide şekersiz sevdiğimden dolayı şekeri de almadım broki demişsiniz ama onuda yiyemiyorum. şimdi akşam şu biftek meselesi haşlama mı yoksa ızgaramı olacak acaba herkes bişey yapıyor anladığım kadarı ile. açıkçası bugün öğleni yedim ama ben 2 litre sudan fazla içiyorum birde normalde su içmezdim açılktan herhalde su içiyorum hadi asutaha sonuna kadar direnecez tamam mı? opuyorumnanaktan
aynen esse bende dün ıspanak yemedim evde yoktu.
brokoliyi sevmiyosan sevdiğin bi sebzeyi haşla ye canım
bifteği ben herzaman ızgarada yapmıyorum teflon tavada yağsız kızartıyorum
ne güzel canım bolca su içiyomuşsun bende 2lt su alıyorum yanıma pet şişeyle onu bile zor bitiriyorum çünki ilk yaptığımda su tüketimine dikkat etmedim ve çok zorlandım bağırsaklar çalışmıyo yoksa :lepi: evet ölmek var dönmek yok :lepi: kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
açıkçası suyu açlıktan içiyorum galiba sende acıktıkça yada açlık hissedikçe su içersen iyi olur normalde ben yaz gelip geçer 5 litre su içmem ama burda açlıktan içiyorum aliba. sen ikinci defa yapıyorsun galiba ilkinde kaç kilo vermiştin canım.bilmiyorumkismile
Balperisi bitirdi bakalim diyetini:umursamaz:diyet onu bitirmeden
59.9 ile basladim 58.5 ile bitirdim.6 gun icin cok az ama, olsun yinede sevindim ben.
Artik normal beslenmeme donebilirim.Dikkat ederek tabii..
Asutaha 1 saat iyi dans etmissin canim ya, ben baya zorlandim spor falan da yapamadim.
Benim ki bitti ama yalniz birakmam sizi yazarim yine.Kolay gelsin kizlar
:a015: hala kimseler uğramıyor buraya neyse diyetin ilk günü aynen uygulandı 2 saatlik yürüyüş yapıldı
Ancak kuzenle konuştuk,kilo alıp verme konusunda çok tecrübesi vardır.İsveç diyetinide yapmış evet kilo verdiriyo ama sonra alma ihtimalın çok yüksek olucak,yapma dedi.
Onun yerine 6 öğün düzenli beslenmeyi önerdi.Kafam karıştı birazcık
Tabiiki bende şok diyetlerin kötü etkilerini biliyorum ama 2 aydır zaten dikkat ediyorum,bu diyetle 55 olursamda bölgesel hareketler için sporla göbek ve bel bölgemle ilgilenmeye başlarım diye düşünmüştüm.
Neyse sabah ola hayrola...
Buarada 50-59 kiloda beraber diyet grubuna da yazdım slm bile veren olmadı dahalık:kedi: