- 5 Temmuz 2007
- 631
- 74
- 46
-
- Konu Sahibi scarlettsebnem
benim regl yaklaştı bu hafta sonu olmam gerek sanırım regl döneminde olduğum için veremiyorum 61 de kalmamın nedeni bu. relax&tone um geldi 2 gündür kullanıyorum özellikle göbeğime ve yan simitlere faydasını görmeye başladığım zaman tavsiye ederim size kullanırsınız:)
ay bende 61 e sabit kaldım. ya açım aç...buna rağmen nasıl veremiyorum. 1,5 kilo gitti ve kaldım öylece.
ama ben ıspanak yemedim hiç ve aksamları yemekleri az ve yağsız yedim vitaminsiz kalmıyayım die. napayım ama.
selam canım bend eiseveç diyeti yapıyorum buün 4. günüm bu diyette önemli olan listeye birebir uymak akşam yemekleri senin kilo vermeni durdurmuş olabilir
daha evvelde denemiştim 1 haftada 5 ilo verdim ama sonra kaçamaklar yapınca kilo vermem durdu zaten 8-9 gün ancak yaptım
şimdi tekrar başladım bu sefer birebir yapıyorum 3 günde 2.6 kg gitti bakalım 13 günde kaç olacak
regl nedeniyle bende gram oynamadı 61 de kaldımregl sonra tekrar deneyeceğim
bende bu diyeti Ağustosta yapmıştım burada yazılarım var takip edebilirsiniz.
Diyetin ilk günü reglim başlamıştı ama devam etmiştim 13 günde 5 kilo vermiştim.
Sağlıklı bir diyet değil kendinizi kötü hissederseniz kaçıncı gün olursa olsun diyeti bırakın.
Asıl diyet az ve sık yiyerek aburcuburdan uzak durarak ve gece geç saatlerde yemeyerek oluyor.
Sağlıklı günler.