Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza normalde et diyeti yapacaktım ama buradaki yazıları okuyunca ve etkili v-bir diyet olduğuna inandığım için isveç diyetine geçmeye karar verdim. bugun 1. günüm 1.60 boyundayım ve 62 kiloyum sizin gibi bende tartılmayacağım 13 gün boyunca:) hadi herkese kolay gelsin ve umarım buradaki arkadaşlar bir birine bu konuda destek oluyorlardır. çünkü kilo verme aşamasında destek gerçekten önemli..

günaydın kızlar bugun tartıldım 61 kiloyum tartılmayacağım demiştim ama sabırsızım sanırım... şimdilik iyi gidiyorum bugun 2. günüm bence etkili bir diyet

aranızda başka yapan yok mu? herkes diyeti bitince çıktı mı sayfadan? bende 3. günümdeyim ama pylasacak arkadas yok sanırım

ben hala 61 deyim ama acaip sıklaştım.göbeğimdeki sarkma ve şişlik toparlandı... akşamda relax&tone gelecek. oh hem diyet hem masaj hafta sonuna kadar 2-3 kilo veririm:)

ben aÇ duramadıĞım ıÇın baŞım dÖnmeye basladı mı Çubuk kraker e sarılıyorum. Bı zararı olur mu kı?cadıarzu

ay bende 61 e sabit kaldım. ya açım aç... buna rağmen nasıl veremiyorum. 1,5 kilo gitti ve kaldım öylece.
ama ben ıspanak yemedim hiç ve aksamları yemekleri az ve yağsız yedim vitaminsiz kalmıyayım die. napayım ama.

benim regl yaklaştı bu hafta sonu olmam gerek sanırım regl döneminde olduğum için veremiyorum 61 de kalmamın nedeni bu. relax&tone um geldi 2 gündür kullanıyorum özellikle göbeğime ve yan simitlere faydasını görmeye başladığım zaman tavsiye ederim size kullanırsınız:)

[/COLOR][/B]
canım galiba ikimizden başka bu diyeti yapan yok :umursamaz: senin dediğin relax tone nedir? hiç duymamıştım.

titreşimli kemerler gibi elle tutuyorsun ve istediğin bölgede hareket ettirebiliyorsun. dediğim gibi canım sabah akşam 20 dk kullanıyorum 3 gün oldu kullanalı ve regl olmadım hala şişim yarayıp yaramadığını söyleyemiyorum. ama faydasını görürsem kesinlikle tavsiye ederim:)

selam canım bend eiseveç diyeti yapıyorum buün 4. günüm bu diyette önemli olan listeye birebir uymak akşam yemekleri senin kilo vermeni durdurmuş olabilir
daha evvelde denemiştim 1 haftada 5 ilo verdim ama sonra kaçamaklar yapınca kilo vermem durdu zaten 8-9 gün ancak yaptım
şimdi tekrar başladım bu sefer birebir yapıyorum 3 günde 2.6 kg gitti bakalım 13 günde kaç olacak

ay ne güzel yaaa. ama aksam olunca yemekleri masaya kolduğumda yemeden duramıyorum ki az yiyorum ama. yalnız bugün diyetimi bozdum galiba. gezmeye gitmistim 2 dilim börek ve tatlı yedim. napayım artık bundan sonra dikkat etmeliyim. ya bi 58 olsam

isveç diyetinde 8 günü devirdim bugün 9. günüm şu ana kadar 5 kilo gitti ama kilo vermem yavaşladı inşallah sonuna kadar 3 kilo daha veririm

regl nedeniyle bende gram oynamadı 61 de kaldım regl sonra tekrar deneyeceğim

bende bu diyeti Ağustosta yapmıştım burada yazılarım var takip edebilirsiniz.

Diyetin ilk günü reglim başlamıştı ama devam etmiştim 13 günde 5 kilo vermiştim.

Sağlıklı bir diyet değil kendinizi kötü hissederseniz kaçıncı gün olursa olsun diyeti bırakın.

Asıl diyet az ve sık yiyerek aburcuburdan uzak durarak ve gece geç saatlerde yemeyerek oluyor.

Sağlıklı günler.

isveç diyetimi malesef 11. gün bozdum kilo vermem baya yavaşlamıştı sanırım motivasyonum düştü benim hatam hergün tartılmak oldu harhalde sonuç olrak 11 günde 5.3 kg ile bitirdim diyeti

kesinlikle katılıyorum insan kendini bu kadar kısıtlayınca diyet sonunda herşeye saldırıyor birde nasıl olsa verdim pisikolojisine giriyo insan ama dikkat etmezsen verdiğin gibi bir anda geri alıyosun tecrübeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…