Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyeti yapıp kacamak yapan arkadaşlar varmı?
devam ettinizmi diyete?kilo veriliyor mu kaçamak yaptıktan sonra?????

Topiği okudum yeşil çay içenler var..
Çay kahve yasak diyor ama bitki çaylarından birşey olmaz herhalde değilmi?
Hem tok tutar hem de yağ yakar...
:uhm::uhm::uhm::uhm:

selam bayanlar ebnde bugün başladım bu diyete aslında 17 gündür kendime göre sağlıklı olduğunu düşündüğüm bir deiyetle 5 kg verdim ama isveçle daha hızlı vereceğimi düşündüm.bugün haşlama ıspanaktan sonra ve haşlama biftekten sonra midem o kadar kötüleştiki şu an bulantıdan duramıyorum....bir önerisi olan v ar mı

Benim de kilo vermem durdu1shok:
4.günümdeyim ama tık yok motivasyonumu kaybedip umarım bozmam diyetimiSaruboceq:

Ben 5 gün dayanabildim çok halsiz kaldım dayanamadım baş dönmelerim çok oldu 2 gündür diyette değilim ama çok az ve sık yiyorum.ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum...sanırım birkaç gün içinde elma diyetine başlayacağım...sositososito

Merhaba kızlar.
Ben bu diyetin eski yapanlardanım daha evvel 2 kez bu diyeti yaptım tecrübeliyim yani :)

Öncelikle yapan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıkla kilo vermesi en güzeli bu diyet çok katı kuralları var. Ama siz bayılmak istemiyorsanız halsiz kalmak istemiyorsanız öğün aralarında meyve yiyebilirsiniz. Meyve size dinç tutar. İlk 3 gün en zor günler daha sonra alışıyorsunuz.

SAĞLIK SORUNLARI OLANLAR KENDİNİ GÜÇSÜZ KÖTÜ HİSSEDENLER BU DİYETİ YAPMASINLAR YAPANLAR 6. GÜNÜ BEKLEMEDEN BIRAKSINLAR.

Şimdi gelelim Kahveye TV Programlarında doktorları dinleyen internette çok araştırma yapan biri olarak şunu söyleyeceğim Sabahları aç karnına kahve çok zararlıymış. Kahve yerine çay için.
Kahve içmeyi sevmediğim için hep çay içtim.

Hiç birşey yazan öğünlerde azda olsa birşey yemelisiniz öğün atlamak son derece zararlı.

Bol bol su için.

Yapabiliyorsanız abartmadan spor yapın.

Tavuk eti yiyebilirsiniz.

Bu diyeti ilk yaptığımda 7-8 sene evvel 6 kilo verdim.

Ağustos 2009 da yaptığımda ( Bu forumda eski mesajları okuyabilirsiniz) 5 kilo verdim. Verdiğim kiloyu geri almadım. Zaten hangi diyet olursa olsun diyetten sonra dikkat edilmezse spor yapılmazsa kilo alınır.

Az ve sık yiyerek,
tüm besin gruplarından yiyerek,
abur cuburlardan uzak durarak,
öğün aralarında meyve yiyerek
hergün en az yarım saat spor yaparak
en sağlıklı şekilde kilo verilir.
Bu şekilde 1,5 - 2 ayda 7 kilo verdim.

Kilo vereceğiz bu fazlalıklar gidecek harika görüneceğiz sağlıklı, göz kamaştırıcı olacağız. Eşlerimiz bize bir kez daha aşık olacak. O vitrinde görümüz bana olmaz dediğimiz elbiseyi alacağız.

kıslar resmen bunalımım yiyorum yiyorum ne güzel kilo almıyorum diyorum tartıya bakıp ama bi günde 3 kilo birden değişiyor tartı ibresinde

Diyete falan gerek yok arkadaşlar. ben bi ürün keşfettim sizinle paylaşmak isterim. Formulx3 zayıflama kapsülü. harika bişey. bugüne kadar çok ürün kullandım ama faydasını göremedim. 95 kiloyum 1 hafta oldu kullanalı 91 kiloyum. ilk kez bu kadar çabuk etki eden bi ürünle karşılaştım. üstelik vücutta su kaybı oluşturmadan zayıflatıyormuş gerçektende doğru normalde diğer ürünlerde kendimi halsiz enerjisiz hissederdim doktora gittiğimde vücut çok su kaybetmiş demişti. formulx3 de hiç öyle bir sorun yaşamadım. hatta dahada iyi hissediyorum kendimi. Ayy inşş hep böyle devam eder. Tüt tüütüt maşallahhh )))kaydirigubbakcemile3

arkadaslar allahin izniyle yarin sabah itibariyle bu diyete basliyorum insallah bu defa basarisiz olmam her defasinda baslayip sonra irademe yenilmekten biktim buzdolabinin ustune bu geceden evlenmeden onceki resmimi koydum umarim motive olurum bir de yarin sabah gidip mekik aleti alicam insallah 5-6 kilo verebilirim

bugun bu diyete basladim ilk gun diye azicik kacamaklarim oldu umarim bir daha tekrarlanmaz kacamaklar cok degil ya 5 kiloya raziyim:)))

kizlar aranizda butun vucudu agriyan kollarini kaldiramayacak durumda olan varmi hic bir is yapamiyorum kollarim ayaklarim cok agriyor cok usuyorum ve inanilmaz derede basim agriyor eger yarinda boyle olursam devam etmem bu diyete benim sagligimdan daha onemli degil hic birsey

ben yaparken de aynısı oldu zaten 5.günümü de bitirip bıraktım diyeti çünkü 6.günden önce bırakmayın diyorlar ama dayanamayınca bırakmak lazım bana göre.birdaha asla bu diyeti yapmam..
5 günde 3 kilo verdim ama heryerim ağrıdı benim de bacaklarım eklemlerim ayrıca kahvaltı yapmadan kilo verilmez..aç karnına içilen kahve de çokkkk zararlı..

Haklısın. Bırakmakla iyi etmişsin. Aç karnına kahve zararlı Diyeti yapanlar çay içsin.

Bu diyet değilde başka bir yöntem var Akşam 18.00-19.00 dan sonra acıkırasanız meyve dışında birşey yemeyin ve erkenden uyuyun bu şekilde kilo verilebileceğine inanıyorum.

evt akşam meyvenizi bile 9-10 dan önce yiyin yağa dönüşmesin..
ben dişlerimi de fırçalıyorum acıksam da yemiyorum batmasın da tekrar fırçalamak zorunda kalmıyım diye:))
sadece bitki çayı ve su içiyorum 10dan sonra,3-4 gibi yatıyorum deli gibi acıksam da yemiyorum..

arkadaşlar bu dieti bende yaptım. Ancak daha sonra bu diet yüzünden hastalanan insanlarla tanıştım. Hiç bulaşmayın buna derim. Ben 10-11 günde 7 kg vermiştim ama değmez sağlığınızdan olmayın kalıcı hasarlar bırakabiliyor..

arkadaşlar sizi tekrar uyarıyorum. Bu çok tehlikeli bir diet ben yaptım. Beni Allah korudu herkes benim kadar şanslı değildi. Söylemesi benden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…