Merhaba kızlar.
Ben bu diyetin eski yapanlardanım daha evvel 2 kez bu diyeti yaptım tecrübeliyim yani :)
Öncelikle yapan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sağlıkla kilo vermesi en güzeli bu diyet çok katı kuralları var. Ama siz bayılmak istemiyorsanız halsiz kalmak istemiyorsanız öğün aralarında meyve yiyebilirsiniz. Meyve size dinç tutar. İlk 3 gün en zor günler daha sonra alışıyorsunuz.
SAĞLIK SORUNLARI OLANLAR KENDİNİ GÜÇSÜZ KÖTÜ HİSSEDENLER BU DİYETİ YAPMASINLAR YAPANLAR 6. GÜNÜ BEKLEMEDEN BIRAKSINLAR.
Şimdi gelelim Kahveye TV Programlarında doktorları dinleyen internette çok araştırma yapan biri olarak şunu söyleyeceğim Sabahları aç karnına kahve çok zararlıymış. Kahve yerine çay için.
Kahve içmeyi sevmediğim için hep çay içtim.
Hiç birşey yazan öğünlerde azda olsa birşey yemelisiniz öğün atlamak son derece zararlı.
Bol bol su için.
Yapabiliyorsanız abartmadan spor yapın.
Tavuk eti yiyebilirsiniz.
Bu diyeti ilk yaptığımda 7-8 sene evvel 6 kilo verdim.
Ağustos 2009 da yaptığımda ( Bu forumda eski mesajları okuyabilirsiniz) 5 kilo verdim. Verdiğim kiloyu geri almadım. Zaten hangi diyet olursa olsun diyetten sonra dikkat edilmezse spor yapılmazsa kilo alınır.
Az ve sık yiyerek,
tüm besin gruplarından yiyerek,
abur cuburlardan uzak durarak,
öğün aralarında meyve yiyerek
hergün en az yarım saat spor yaparak
en sağlıklı şekilde kilo verilir.
Bu şekilde 1,5 - 2 ayda 7 kilo verdim.
Kilo vereceğiz bu fazlalıklar gidecek harika görüneceğiz sağlıklı, göz kamaştırıcı olacağız. Eşlerimiz bize bir kez daha aşık olacak. O vitrinde görümüz bana olmaz dediğimiz elbiseyi alacağız.