- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.361
Oh guzel kilolar vermissin ve yine heveslisin .Insallah devami gelir canimCok arastirdim ettim vee bende yarin sabahtan itibaren basliyorum hevesle . 13 gunde 5-6 kilo vermem mumkun olur sanirim. 64 kilo 170 boyum.Hadi bakalım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendimden alinti yapmisim dalginlik ://
Istedigin herhangi bir sebzeyi tuketebilirsin canim
Oh guzel kilolar vermissin ve yine heveslisin .Insallah devami gelir canimCok arastirdim ettim vee bende yarin sabahtan itibaren basliyorum hevesle . 13 gunde 5-6 kilo vermem mumkun olur sanirim. 64 kilo 170 boyum.Hadi bakalım ...
On uc gunde verdim sorulari gormedim tatlim. Basladin mi
Kızlar iyi hoşda diyet bitince ne yapılacak, tamam yemeye vermeyiz kendimizi ama o kadar azki şu öğünler süre bitince normalden az yediğimiz besinler bile aldırmaz mı kilo, hani vücut buna alışınca. daha önce yapıp diyet sonrasını gözlemleyeniniz oldu mu
Acikcasi ben diyetten sonraki yeme aliskanligimi diyetle beraber degistirdim. Yani gunde 2 ogun yedim suyumu ictim sporumu yapmaya calistim ve aksam 7 den sonra birsey yemedim. Bu yuzden bunyem diyet bittikten sonra da 4 kilo daha verdi. Her diyette gecerli olan bir kuraldir bu ozellikle isvec gibi sok diyetlerde. Eger eski yeme aliskanliginiz devam ederse zaten kilo aliminiz artacaktir. Bu yuzden her yerde kilo verip sonra verdigi kilonun 2 katini alan insanlar var. Bundan once bende boyleydim. Diyet yapardim bitince oohh bayram geldi don eskiye derdim. Ama bu sefer radikal bir kararla yeme programimi degistirdim yulaf kepegi yedim yumurta yogurt sebze yedim he hic mi abur cubur yemedin dersen yedim yemedim desem yalan olur bol bol tatli mi da tuzlu mu da yedim. Yedikten sonra tartidaki o ibrenin oynamasi resmen basimi dondurdu. Onu gordukten sonra zaten istemesen de kendini frenliyorsun. Zaten 13 gunun sonunda sen istesende yiyemiyorsun. Ben 8. Gunden sonra ogunlerimi yemek dahi istemiyordum.kisacasi yeme aliskanligini degistirdikten sonra bir sorun kalmiyor. En azindan deneyimlemis biriyim :)
şimdiki yiyecek ölçülerimiz çok az ya, diyetten sonra da mı o miktarlarda yedin, ben en çok diyetten sonrası için korkuyorum
şimdiki yiyecek ölçülerimiz çok az ya, diyetten sonra da mı o miktarlarda yedin, ben en çok diyetten sonrası için korkuyorum
On uc gunde verdim sorulari gormedim tatlim. Basladin mi
canm başlayamadm henz ama yemiyorum moralim iyi değil zaten o sebple yemiyorum
dün 2 tane börek yedm bir türk kahvesi bir de çay. suyuda doğru düzgün içmemişim
börek yedm ya şimdi mide küçülmez mi acaba yinede
yağlı sonuçta börek, az yesem de faydasız mı oldu şimdi =)
Kahvaltim icin hayir diyetle alakasi yoktu. Herseyi yedim ekmek recel tereyag bal borek corek aklina gelebilecek herseyi sadece aksam yemeginde frenledim kendimi dolu bi kase corba ve salata ya da sebze ve salata gbi
Ilk gunumdeyim ogle yemeği ile aksam yemeğinin yerini degistrdm. Salata biftek yiyorum ama daha doğrusu o kadar fazla ki yiyemiyorum. 200 gram biftek diyip geçmeyin acayip fazla geldi. :)
ayy ona çok çok razıyım. öyleyse iyi yani, dolu bir kase çorba ne demek, ohhh
yumurtayı severdim soğudum... ıspanaktan neferet ettim...
merhaba arkadaşlar ben de başladım bu isveç diyetine 13 gün sonunda bakalım ne kadar gitmiş olacak
:18:
Sana şöyle anlatiyim yemeyip yemeyip seker i alirsan yani karbonhidrat yani börek mesela vücudun ne yersen depo yapar yani az degil saglikli ama cok yesen daha mantikli diyet yapmiycaksan eger protein agirlikli beslen ve mutlaka bol su ic ama karbonhidratdan uzak dur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?