Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bu diyeti eşim yaptı 14 kilo verdi bırakınca anladıkki kaslar erimiş 5-6 kilo aldı hemen açlıktan ölme noktasına gelmesi cabası 😃

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Ben 4 sene önce 4 ayda 10 kilo kadar verdim diyetisyenle aç kalmadan ve bana sölediği ekmeksiz diyet olmaz ' demesi yoksa kaslara veda ediyosun

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Benım boyum 167 kilom 57 ama 54 53 olup bu kıloyu sporla korumak..ınsallah becerebilirim..

Benım boyum 167 kilom 57 ama 54 53 olup bu kıloyu sporla korumak..ınsallah becerebilirim..

İnşallah canım ben 185 boyundayım 4 sene önce 77 düştüğümde birdaha doğumuma kadar hiç almadım doktorum demişti zaten almazsın diye aç kalmadan verdim hep acelem yoktu bu tarz şok diyetleri sevmiyorum doğumda baya bi aldım şuan 115 im yavaş yavaş gidecek inşallah gene.

Anliyorum ama soyle dusun 13 gun bittikten sonra zten eski yeme sistemine donersen zaten verdigini ve hatta daha fazlasini alabilirsin. Bu diyete kilo verdim oh isim bitti diye bakmayalim. Sahsen benim oyle bir luksum yok kafamda hedefim var o kiloya dusmek icin elimden geleni yapicam. Hayir diyetini neden bozasin ki ye her seyden ye normal porsiyonlarda pilavini yemegini tatlini ye ozel bir durum sonucta ayip olur siizin icin emek verilmis bir gun cunku. Sadece ekmek isini abartmamaya bak suyunu gun icinde cok ic zaten istesende cok yiyemezsin. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bişey daha sorcam kaslarımızın erimemesi için günlük bi saat yürüsek buna çözüm olur mu acaba..

Kaslarini korumak istiyosan ogunlerini atlama yumurtani duzenli ye ve tam tahilli ekmekler tercih et. Asla doktora danismadan ilac vitamin tarzi besinlerle beslenme canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 16 yasindayim, bu diyeti yapmak istiyorum, sizce yapabilirmiyim?
Boyum 1.65 kilom 78.

senin bu diyeti yapmaman gerektiğini düşünüyorum daha gelişim çağındasın ve bu diyet vücudun ihtiyacı olan birçok şeyden yoksun senin diyetini söyliyeyim ben yağlı unlu şekerli mamulleri çıkarıcaksın bir süre otomatikman zayıflayacaksın çünkü yaşın çok genç ve metabolizman hızlıdır ne yersen ye ama bu üçlüden uzak durmalısın aburcubur ve asitli yiyeceklerden unlu mamullerden bunları tüketme tabiri caizse bak nasıl balon gibi söneceksin tecrübeyle sabit bu herkes için geçerli ama senin yapman gereken tek diyet bu bu yaşta

Bir ay içinde en az 10 kilo vermeliyim. Bunu nasil yaparim?

Bir ay içinde en az 10 kilo vermeliyim. Bunu nasil yaparim?

bir ay içinde on kilo verip bir ay sonra 15 kilo alma ihtimalin çok çok yüksek ki bu genelde böyle olur
sen dediklerimi yap tamam mı yağlı unlu şekerli her şeyden bir ay boyunca uzak dur
evde yapılmış yemekten ye evde ayran yap iç acıkınca soy bi salatalık az tuzla ye
kesinlikle aburcubur kola fanta vb tüketme
bak bunları yap ilk başta daha ilk haftadan 3-4 kiloyu atarsın çünkü ödemin gidecek
tavuk eti ye çorba iç yoğurt ye hergün bir su bardağı en az her sabah muhakkak bir yumurta ye
bir ayda senin yaşında biri herşeyi yesin sadece en yukarda saydıklarımı yemesin çok rahat 6 kilo verir
yürüyüş ya da bisikletle desteklendir madem hızlandırmak istiorsan
dediğim gibi herşeyden ye ama en yukarıdakiler hariç

canım adana yöresinin yemeklerini bilirsin şimdi anlatmayım ağzımız sulanmasın
benm 4 günm çöpe gider diye düşndm bir de hazır 1 gün başlamışken çok bir günüm gitmedi yani pzrtesi başlayayım
4 gün sonunda bayılırım falan oralarda ağır gelmesin =))
malum alışverişe çıkcam daha burda
sonra uzun yolculuk
bir de orda aç kalırsam kesin bünyem yenik düşer
pzartesi temz temz yapcam
tabi bu arada homini gırtlak olmıcam sporuma devam yemeye dikkat
tartıldm bugün 1kg gitmiş ama digital değil bizimkisi
belkide yanlıştı pek inanmadım

Son düzenleme:
Diyete devam eden var mı? Ben yarın başlayacağım. Kilomu yarın tartıldıktan sonra söylerim ama şu an 78-79 kilo civarındayım zaten :)

Daha önce 13 günde 7 kilo kadar vermiştim ama o zamanlar kilom fazlaydı, tekrar aynı sonucu alabilir miyim bilmiyorum. İnşallah 5-6 kilo veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…