- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.341
Bugun ilk günüm şimdilik iyiyim..ama ıspanak bulamadım onu atlamak zorunda kaldım..saat 6 dan sonra bişey yenilmiyor demi..
kızlar cay falan serbest mi tatlandırıcı falan..
Daha önce 13 günde 7 kilo kadar vermiştim ama o zamanlar kilom fazlaydı, tekrar aynı sonucu alabilir miyim bilmiyorum. İnşallah 5-6 kilo veririm :)
senin bu diyeti yapmaman gerektiğini düşünüyorum daha gelişim çağındasın ve bu diyet vücudun ihtiyacı olan birçok şeyden yoksun senin diyetini söyliyeyim ben yağlı unlu şekerli mamulleri çıkarıcaksın bir süre otomatikman zayıflayacaksın çünkü yaşın çok genç ve metabolizman hızlıdır ne yersen ye ama bu üçlüden uzak durmalısın aburcubur ve asitli yiyeceklerden unlu mamullerden bunları tüketme tabiri caizse bak nasıl balon gibi söneceksin tecrübeyle sabit bu herkes için geçerli ama senin yapman gereken tek diyet bu bu yaşta
Ben 16 yasindayim, bu diyeti yapmak istiyorum, sizce yapabilirmiyim?
Boyum 1.65 kilom 78.
canım adana yöresinin yemeklerini bilirsin şimdi anlatmayım ağzımız sulanmasın
benm 4 günm çöpe gider diye düşndm bir de hazır 1 gün başlamışken çok bir günüm gitmedi yani pzrtesi başlayayım
4 gün sonunda bayılırım falan oralarda ağır gelmesin =))
malum alışverişe çıkcam daha burda
sonra uzun yolculuk
bir de orda aç kalırsam kesin bünyem yenik düşer
pzartesi temz temz yapcam
tabi bu arada homini gırtlak olmıcam sporuma devam yemeye dikkat
tartıldm bugün 1kg gitmiş ama digital değil bizimkisi
belkide yanlıştı pek inanmadım
Bugun ilk günüm şimdilik iyiyim..ama ıspanak bulamadım onu atlamak zorunda kaldım..saat 6 dan sonra bişey yenilmiyor demi..
Tacsiz prensese kesinlikle katiliyorum. Bizim bil yapmamamiz gerek bi yerde. Sen sporunu yap havalarda sicak zaten bol bol su ic abur cuburdan uzak durmaya calis eminim ki daha saglikli kilo vereceksin canim :) guzel haberlerini bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kendime göre diyet yapmaya çalisiyom, dün basladim sporumuda yapiyom insallah faydasini görürüm. Saglikli bir sekilde zayiflamaya çalisiyom, bakalim.
Bilmem mi canim iyi yapmissin konusurken bile sulandi agzim tatlim 😂 sen kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap tatlim abartmayip sporumu da yapicam demissin daha ne soylebilirim ki :) iyi guzel gunler canim kismetse pazartesi bende baslamayi dusunuyorum haberlesiriz yine :)
bende ıspanak ve brokoli bulamadım yerlerne ne kullansam acaba salatalık falan mı ya da marul salatasımı yapsam yeşillik salatası falan
Kizlar bayram arasindan sonra yine aranizdayim bildiginiz gibi bes kilo net verdim simdi yarin bastan başlıyorum bu sefer 55 e kadar devam ara vermek yok gereksiz abur cubur yok her kim ye ne olucak derse yag olucak sporun bosa gidicek dusunceleri var artik herkese basarilar kilo bildirimi yaparim yarindan itibaren sizden de bekliyorum sekerler
Oh guzel kilolar vermissin ve yine heveslisin .Insallah devami gelir canimCok arastirdim ettim vee bende yarin sabahtan itibaren basliyorum hevesle . 13 gunde 5-6 kilo vermem mumkun olur sanirim. 64 kilo 170 boyum.Hadi bakalım ...
Kizlar bayram arasindan sonra yine aranizdayim bildiginiz gibi bes kilo net verdim simdi yarin bastan başlıyorum bu sefer 55 e kadar devam ara vermek yok gereksiz abur cubur yok her kim ye ne olucak derse yag olucak sporun bosa gidicek dusunceleri var artik herkese basarilar kilo bildirimi yaparim yarindan itibaren sizden de bekliyorum sekerler
canm 5 kg kaç gnde verdin
bir de sana sorular oluşturmuştm alıntı yapıp
görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?