- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.281
Allah kolaylık versin bayanlar.
İsveç hızlı sonuç alınan bir diyet olduğu için seviyorum.Ve bugün sabah kahvem ile başladım. : )
Sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
2 katı yumurta , 1 porsiyon haşlanmış ıspanak,1 domates öğününü yağsız olarak omlet şeklinde tüketen var mı ? Sonuç açısından bir sıkıntı doğurur mu ?
Birde bu diyetle beraber yürüyüş yapanınız var mı ? Malum biraz ağır ve bünyeyi yoran bir diyet.Ne kadar yürüyorsunuz gün içinde ?
merhaba denizz
daha önce konuşmuştuk ve sorularımı sana sorabileceğimi söylemiştin
bende yarın başlıyorum
o halde sorularımı numaralı bir şekilde soruyorum canım
1. sporu mu hangi ara yapmalıyım sabah ya da akşam?her gün mü olmalı ve süresi?
2.kesme şekeri kahvenin yanında mı yiyoruz yoksa içine mi atıyoruz?
3. türk kahvesi mi nescafe sade mi sütlü mü?türk kahvesi ise fincan küçük olmaz mı?
4. bu yiyeceklerin dışında sanırım hiç bir şey yemiyoruz arada kaçamak yapabilir miyiz tatlı dondurma gibi? yine kilo vermemiz devam eder mi?
5. yeşil çay ya da 5 i bi yerde içebilir miyiz 3 bardak kadar ?ya da şekersiz çay??
6. 1 porsiyon ıspanağı neye göre hesaplarım ve ıspanak bulamazsak ne yenebilir?
7. salatayı nasıl yapıyorsunuz ölçü tarif olarak ve zeytinyağı ne kadar konmalı?
8. 100 gr yoğurt kaç kaşık?
9. kızarmış ekmeğin türü ne olmalı
10. salamın türü ne olmalı hindi veya tavuk farkeder mi?
11.haşlanmış ıspanağın içinde tuz baharat yağ hiç biri olmamalı mı?
12.yeşil salatanın içinde domates olabilir mi, tuz olabilir mi?
13.katı yumurta haşlanmış demek sanırım?tuz baharat olabilir mi?
14. 2 dilim portakalın suyu çok az olmaz mı yerine 1 portakal yapsak ya da portakal yerine limon vs olur mu?
15.rendelenmiş limonlu havuc öğününde limonun miktarı nedir?( 1 ya da yarım gibi)
16.haşlanmış yağsız balıktaki balığın türü ne olmalı?limonlu tereyağlı derken miktarları ne olmalı?
17.brokoli haşlanmış mı salatanın içine çiğ mi anlayamadım (5. günün akşam öğününde ki?
18.ızgara eti nasıl yaparız?
şimdilik sorularım bu kdar çok teşekkür ederim öpüyorum iyi bayramlar
sadece deniz değil kızlar sizde cevaplayabilirsiniz yarın diyete başlayamam yoksa bu sorularla =))
Merhaba ogunleri karistirip kullanma hakkiniz var. Ogunlerde de degisiklik yapabilirsiniz fakat tavsiyem haslanmis tuketmeniz daha bi tok tutuyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hiç düşünmüyorum sporu, zaten halsiz olup bir de nasıl spor yapıyorlar anlamıyorumo zaman çabuk bırakırım gibi geliyor
merhaba canım nasılsın
ramazandan sonra diyete başlayacaktın
ben yarın başlıyorum
bende başlayacağım çok kararsızm
o sabah içilen türk kahvesi mi yoksa nescafe mi?
şekersiz olacak değil mi?
bana da cevap yazar mısınız
sanırım istediğimz kadar içemiyoruzYarın için de izin verdim ben kendimebir sonraki gün başlayacağım. Çok halsiz olmazsam spor da yapacağım inşallah
Kahveyi istediğimiz kadar içebiliyor muyuz acaba
bende iş başvurusu yapıyorum canım ne mezunusun, ne tür işler bakıyorsun? =)Canim ben de 1. Gun baslayacaktim fakat is basvurularim oldugu icin tatile gidemedim ailem gitti ben tek kaldim burda o yuzden su anda yapamiyorum diyet fakat yine gunde 2 ogun besleniyorum. Acikcasi ramazanda da oruc tutmama ragmen 4 kilo daha vermisim sok oldum bugun tartida :) su anda tam 104 kilo 200 gramim diyete basladigimda buraya kesinlikle yazicam tahminen onumuzdeki pazartesi baslarim :)
Kusura bakma canim bayram tahminimden de yogun geciyor benim icin giremedigimden yazamadim
Merhaba bayanlar 72 ile basliyorum 10 gb şekersiz sade nescafemi ictim simdi spor yapiyorum 40 dk yürüyüş sonra mekik köprü squat 2gb de 2 haslanmis yumurta domates ispanak yerinede maydanoz yicem 6 gün yapmaya düşünüyorum inş iyi sonuç alirim
2.günümdeyim 1 kilo vermişim :)
sanırım istediğimz kadar içemiyoruz
şekeri içine mi atıcaz anlamadım yaaaa
bende iş başvurusu yapıyorum canım ne mezunusun, ne tür işler bakıyorsun? =)
benm 20 ye yakın sorularım var onları cevaplar mısnz demiştim
denize sordum ama bayram diye giremiyor sanırım.sizi dün online görünce bari siz yazar mısnz demiştim
sorularım yukarda canım görüp yazarsan çok sevinirim
neden 6 gün...........
nasıl olduki yaa çok merak ettim[/QUOTE
3 kiloyu son zamanlarda aldım ondan hızlı gideceğini düşünüyorum.
1. sporu mu hangi ara yapmalıyım sabah ya da akşam?her gün mü olmalı ve süresi?
2.kesme şekeri kahvenin yanında mı yiyoruz yoksa içine mi atıyoruz?
3. türk kahvesi mi nescafe sade mi sütlü mü?türk kahvesi ise fincan küçük olmaz mı?
4. bu yiyeceklerin dışında sanırım hiç bir şey yemiyoruz arada kaçamak yapabilir miyiz tatlı dondurma gibi? yine kilo vermemiz devam eder mi?
5. yeşil çay ya da 5 i bi yerde içebilir miyiz 3 bardak kadar ?ya da şekersiz çay??
6. 1 porsiyon ıspanağı neye göre hesaplarım ve ıspanak bulamazsak ne yenebilir?
7. salatayı nasıl yapıyorsunuz ölçü tarif olarak ve zeytinyağı ne kadar konmalı?
8. 100 gr yoğurt kaç kaşık?
9. kızarmış ekmeğin türü ne olmalı
10. salamın türü ne olmalı hindi veya tavuk farkeder mi?
11.haşlanmış ıspanağın içinde tuz baharat yağ hiç biri olmamalı mı?
12.yeşil salatanın içinde domates olabilir mi, tuz olabilir mi?
13.katı yumurta haşlanmış demek sanırım?tuz baharat olabilir mi?
14. 2 dilim portakalın suyu çok az olmaz mı yerine 1 portakal yapsak ya da portakal yerine limon vs olur mu?
15.rendelenmiş limonlu havuc öğününde limonun miktarı nedir?( 1 ya da yarım gibi)
16.haşlanmış yağsız balıktaki balığın türü ne olmalı?limonlu tereyağlı derken miktarları ne olmalı?
17.brokoli haşlanmış mı salatanın içine çiğ mi anlayamadım (5. günün akşam öğününde ki?
18.ızgara eti nasıl yaparız?
şimdilik sorularım bu kdar çok teşekkür ederim öpüyorum iyi bayramlar
Merhaba canim hemen cevaplayayim. Ama sunu belirtmek isterim ki sen kendi vucudunu tanimalisin ona gore sevdigin seyleri yemeye ozen gostermelisin. Kaldi ki buradaki diyeti yaparsak ciddi ama sagliksiz bir kilo kaybi olur. O yuzden ben 12 gunde 12 kilo verdim fakat sana kendi uygulamalarimdan bahsederek cevap vermek istiyorum.
1/ben isveci yaptigim zaman yazliktaydim ve sabah kahvemden sonra ip atlardim. Gunde 200 ip atlamaya ozen gosterdim ipi hic aksatmadim aksam sabah ta yatmadan hergun daha da arttirmaya calisarak yarim mekik cektim. Ayaklarimi yatagima uzatip hafif hafif kalkiyorm ilk gun 10 sonra 15 sonra 30 yapabildigim kadar yapiyorum. Asla saatlerce yurumedim ve kosmadim :)
2/kahveni nasil ictigine bagli sekeri nasil kullanacagin. Sekerli seversen kahvenin icine de atabilirsin pekala.:)
3/neskafeyi istedigin sekilde icebilirsin surun yagsiz olsun sadece. Fakat ben tecrubelerime dayanarak belirtmeliyim ki turk kahvesi daha tok tutuyo seker kullanmam ben o yuzden sekeri hic kullanmadim diyette de. Ayrca baktin sabah coook acsin o zaman kucuk cay fincanlarinda yapabilirsin turk kahvesi:)
4/ogun atlamadigin icin kilo verme hizin devam eder fakat ertesi gun tartida o sayiyi gorunce bak o dondurmayi yemeseydim daha fazla gidecekmis deemekki deyip dovunmemen icin ben yememen taraftariyim ama sen bilirsin tabi. Ayrca kesinlikle hazir dondurmalari tercih etmeyin ozellikle kapali olanlari. Cok guvendiginiz el yapimi dondurmaci bulursan onlarin dondurmalarindan ye cunku icinde sirf yag var..
5/ben ogun aralarinda cay icmedim acikcasi ama bi zarari olmaz su ihtiyacinizin birazini onlardan tamamlamis olursunuz hem
6/bi porsiyon ispanagi ben 2 kucuk kase olarak hesapliyorum zaten sicagi cekince kus kadar kaliyorlar. Bu zamanda bulamam dersen ben dondurulmuslardan aliyordum cok rahat oluyordu.
7/ogunler az oldugu icin genelde mevsim sebzelerinden yapardim ben gobek kivircik salatalik yesil birber maydanoz dereotu tere roka bunlari karistirip bi salata yapiyordum kucuk bir borcama biraz zeytinyagi dokup yiyordum
8/tahmini 3 yemek kasigi yiyordum
9/tam tahilli yemeni tavsiye ederim.
10/ben kirmizi et urunlerini yiyemedigimden salam olan ogunlerde kucuk bir salatalik yedim hem daha tok tuttu hemde vucudumdaki nemi ve suyu yerinde tutuyordu. Cildinizin erken yaslanmasinida onluyor.
11/tuz koymadim ama evet 1 tatli kasigi yag koydum.
12/tuzu hic bir sekilde tavsiye etmiyorum. Zaten az besleniyoruz. Vucut ilk once sudan kaybedicek bu yuzden diyette gunde en az 2 en fazla 4 litre su icilmesi oneriliyor. Hucreler susuz kaldikca halsizliginiz artacak ve diyetten soguyacaksiniz bu yuzden tuzdan vazgecmek gerekir hic bir sekilde tuzu tavsiye etmiyorum. Vucutta suyu depoluyor hemde sagliksiz olarak.
13/tuz degil ama karabiber dokuo yiyebilirsiniz ben hep oyle yapiyorum. Ayrica bir kere ispanak domates ve yumurtali ogunumde 3 unu karistirip omlet yapmis ve resmen ac kalmistim :) bu yuzden tavsiyem karistirmadan tek tek ye.
14/2 dilim portakal yerine ben marketlerdeki sekersiz portakal sularindan 1 bardak iciyordum. Adini hatirlamiyorum ama bir markaniz dogal bir meyve suyu vardi illaki bozulmasin diye icinde katki maddesi vardir fakat bir zararini gormedim ve hergun kilo vermeye devam ettim.
15/limonu sevmene bagli olarak degistirebilirsin ben bir limon kullandim
16/baliga gelince tatil yoresinde oldugum halde ben dardanelin yagsiz olanini yiyordum gayette saglikli ve doyurucuydu. Ya da guvendigin bir balikcin varsa ondanda bilgi alabilir ona gore bir secim yapabilirsin.
Tereyagini kullanmadim uzerine limon skmistm sadece.
17/bu tarz besinleri cig yiyende var ama ben 3 4 dakika haslanmasndan yanayim oncelikle bi yarim saat kadar sirkeli suda beklet arasindan bocukler cikabilir :)temizledikten sonra yika ve kaynayan suya atip kisik ateste 3 4 dk pisir inan daha lezzetli olacak
18/izgara eti mangalda ya da yagsiz teflon tavalarda yapabilir ya da firininizi izgara konumuna getirip firinda yapabilirsiniz.
Simdiden kolay gelsin tekrar aklina takilan olursa seve seve burdayim :)
Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum. Hızlı kilo verip motive olmak istiyorum. Ama listede uymayan şeyler var bana mesela Havuç ve ıspanak yoksa ne yiyebilirim bunu yerine ?
Birde salamı hiç yiyemem ben bunu da ne ile değiştirebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?