Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba ogunleri karistirip kullanma hakkiniz var. Ogunlerde de degisiklik yapabilirsiniz fakat tavsiyem haslanmis tuketmeniz daha bi tok tutuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana kimse cevap yazmıyor

bende başlayacağım çok kararsızm
o sabah içilen türk kahvesi mi yoksa nescafe mi?
şekersiz olacak değil mi?

Canim ben de 1. Gun baslayacaktim fakat is basvurularim oldugu icin tatile gidemedim ailem gitti ben tek kaldim burda o yuzden su anda yapamiyorum diyet fakat yine gunde 2 ogun besleniyorum. Acikcasi ramazanda da oruc tutmama ragmen 4 kilo daha vermisim sok oldum bugun tartida :) su anda tam 104 kilo 200 gramim diyete basladigimda buraya kesinlikle yazicam tahminen onumuzdeki pazartesi baslarim :)

Yarın için de izin verdim ben kendime bir sonraki gün başlayacağım. Çok halsiz olmazsam spor da yapacağım inşallah
Kahveyi istediğimiz kadar içebiliyor muyuz acaba
sanırım istediğimz kadar içemiyoruz
şekeri içine mi atıcaz anlamadım yaaaa

bende iş başvurusu yapıyorum canım ne mezunusun, ne tür işler bakıyorsun? =)
benm 20 ye yakın sorularım var onları cevaplar mısnz demiştim
denize sordum ama bayram diye giremiyor sanırım.sizi dün online görünce bari siz yazar mısnz demiştim
sorularım yukarda canım görüp yazarsan çok sevinirim

Kusura bakma canim bayram tahminimden de yogun geciyor benim icin giremedigimden yazamadim

Merhaba bayanlar 72 ile basliyorum 10 gb şekersiz sade nescafemi ictim simdi spor yapiyorum 40 dk yürüyüş sonra mekik köprü squat 2gb de 2 haslanmis yumurta domates ispanak yerinede maydanoz yicem 6 gün yapmaya düşünüyorum inş iyi sonuç alirim

neden 6 gün...........

kızlar soda içmekte mi yasak
arada ekmek yesek?
beni en çok 7. gün korkutuyor akşam hiç bir şey yok

bu arada ben 59 kg
163 boyundayım
8 kg vermek istiyorum
diyete bugün başladım ama dün akşamdan sporumu yaptım

Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum. Hızlı kilo verip motive olmak istiyorum. Ama listede uymayan şeyler var bana mesela Havuç ve ıspanak yoksa ne yiyebilirim bunu yerine ?
Birde salamı hiç yiyemem ben bunu da ne ile değiştirebilirim acaba

Tabiki cevaplarim hemen bakar yorum atarim hepsine ben :)
Siyaset mezunuyum canim kpss ye grdm ama olmadi bankalara basvuru yapiyorum su an bir de belediyelere :) sen ne mezunusn

2.günümdeyim 1 kilo vermişim :)

neden 6 gün...........

13 gün cok zorlanirim bozarim biz arkadaşlarla çok sık bir araya geliyoruz pastalar kisirlar börekler havada ucusuyor yemeyincede olmuyor ondan 6 gün dedim yumurtami yedim 1,5 ama oğlum yedi yarisini domates yerine salatalik yedim birazda maydanoz 1,5 lt su içtim simdilik iyi bakalim

Onlar yerine kabak ve salatalik oneririm. Salami bende yemedim hep kucuk salatalik yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…