- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #9.321
Onlar yerine kabak ve salatalik oneririm. Salami bende yemedim hep kucuk salatalik yedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım teşekkür ederim yanıtın için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar yerine kabak ve salatalik oneririm. Salami bende yemedim hep kucuk salatalik yedim.
Ben 4 sene önce 4 ayda 10 kilo kadar verdim diyetisyenle aç kalmadan ve bana sölediği ekmeksiz diyet olmaz ' demesi yoksa kaslara veda ediyosun
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
Benım boyum 167 kilom 57 ama 54 53 olup bu kıloyu sporla korumak..ınsallah becerebilirim..
canım tebrkler
isveç bitince hangi diyete başlıyorsun?
ıspanak kavurma demişsin ama biz annemle suya koyduk haşladık.
öğlen iyiydm ama akşam bifteğe azıcık zeytinyağı damlattım tavaya yapışıyordu
veee kaçamaklarım
2 tane bakla 2 tane bayram şekeri. bayram şekeri muhallebi gibi bir şeydi.
valla moralim bozuldu şimdi açıklıcam o sebeple diyeti bozar gibi oldum
ama akşam yürüyüşe çıktım sporla destekledim onları yakmışımdır diye düşünüyorum
zaten o tatlıyı yemesem yürüyüşe çıkacak halim olmazdı.
ben daha önce tek bir diyet denedm onda da kaçamak yapmştm ve hedef kiloma ulaşmıştm ama o tabiki 13 günlük bir diyet değildi
sorunum şu canım pazar günü adanaya gidicez benm nişanlımlara onlar da bi sürü yemek yapar ve ben o gün yemek zorunda kalacağım. diyetimi orada mutfakta hazırlayacak kadar samimi değiliz utanıyorum hala
o sebeple bozulcak şimdi bu günüde sayarsak 4 gün mü yapayım diyeti 4 gün oluyor çünkü pazara kadar.yoksa pzrtesi kaldığım yerden mi devam edeyim bilemedim ya of off
yoksa tümden mi bozayım diyeti pzrtesi mi başlayım.
Bişey daha sorcam kaslarımızın erimemesi için günlük bi saat yürüsek buna çözüm olur mu acaba..
Ben 16 yasindayim, bu diyeti yapmak istiyorum, sizce yapabilirmiyim?
Boyum 1.65 kilom 78.
senin bu diyeti yapmaman gerektiğini düşünüyorum daha gelişim çağındasın ve bu diyet vücudun ihtiyacı olan birçok şeyden yoksun senin diyetini söyliyeyim ben yağlı unlu şekerli mamulleri çıkarıcaksın bir süre otomatikman zayıflayacaksın çünkü yaşın çok genç ve metabolizman hızlıdır ne yersen ye ama bu üçlüden uzak durmalısın aburcubur ve asitli yiyeceklerden unlu mamullerden bunları tüketme tabiri caizse bak nasıl balon gibi söneceksin tecrübeyle sabit bu herkes için geçerli ama senin yapman gereken tek diyet bu bu yaşta
Ben 16 yasindayim, bu diyeti yapmak istiyorum, sizce yapabilirmiyim?
Boyum 1.65 kilom 78.
Bir ay içinde en az 10 kilo vermeliyim. Bunu nasil yaparim?
Ben Selam 16 yaşındayım gel istersen beraber yapalim
Isveç diyeti degilde kendimize uygun biseyler yapalim.
Sen kaç kilosun?
Anliyorum ama soyle dusun 13 gun bittikten sonra zten eski yeme sistemine donersen zaten verdigini ve hatta daha fazlasini alabilirsin. Bu diyete kilo verdim oh isim bitti diye bakmayalim. Sahsen benim oyle bir luksum yok kafamda hedefim var o kiloya dusmek icin elimden geleni yapicam. Hayir diyetini neden bozasin ki ye her seyden ye normal porsiyonlarda pilavini yemegini tatlini ye ozel bir durum sonucta ayip olur siizin icin emek verilmis bir gun cunku. Sadece ekmek isini abartmamaya bak suyunu gun icinde cok ic zaten istesende cok yiyemezsin. :)