Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar benide aranıza alırmısını..ben on gündür karbonhıdrat dıyetı yatım 60 kiloda 57 e zor düştüm..bugun bı mola verdim..ama yarın isveç diyetine başlamak istiyorum..4 kilo versem yeter bana..

Hosgeldin canim oncelikle tavsiyem karbonhidrat diyetinden 1 gun ara verio bu diyete gecmemen. Bu diyet protein agirlikli bir diyet cok fazla olmasa da :) fakat sen karbonhidrata yuklenip ardindan proteinle beslenirsen bobreklerinde ciddi hasarlara yol acabilir en az 3 4 gun bekle ki bir bunyen toparlansin. Biz her zaman burdayiz :) sormak istediklerin olursa seve seve yardimci olurum. Unutma once saglik evet cok hizli kilo verdiren bir diyet ama bunu korumak ve direncinin dusmemesini saglamakta gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama karbonhidrat diyetınde sadece et vardı ya karbonhidrat dediğim karatayın diyetini yaptim..yine fark eder mi;(

Inan bende diyet listesini okudugumda 7. Gun olurum heralde demistim 😂 fakat 4. Gunden sonra ogunlerini yemek bile istemeyeceksin 😂😂 beni en cok zorlayan 3. Gundu mesela acliktan surekli su icmis karnimin gurultusuna uyuyamadigimdan sadece gece yatarken 1 litre suyu bitirmistim:) spordan kastimiz illaki uzun aktiviteler olmasina gerek yok. Internetten bakarak bolgesel sporlarda yapabilirsiniz evde. Ben kilo aldigimda komple alirim mesela. Ama zamaninda basket oynamamin ve yuzuyor olmamin faydasi mi zararmi oldu bilmiyorum ama omuzlarim genis ust bedenim alt bedenime gore daha buyuk o yuzden genelde mekik cekip kol kaslarimi guclendirmek amacli ip atliyorum. Illaki ip atlamaniza gerek yok ip atlar gibi kollarini sallasanizda faydasi olacaktir. 😊

Ama karbonhidrat diyetınde sadece et vardı ya karbonhidrat dediğim karatayın diyetini yaptim..yine fark eder mi;(

Karatayin diyetinde sorun olacagini sanmiyorum. Karbonhidrat deyince farkli anladim ben pardon. O zaman bugun cok kacirmadan gununu gecirip isveci bir dene kendini gercekten kotu hissettiginde birak asla devam etme canim.

canım ben arkeoloji
bende banka sınavına gireceğim
bu arada öğünlerin saati ne olmalı?
ıspanak kaç dk haşlanmalı?
teşekkür ederim cevaplarını okuyorum hemen
bir de biftek çeşidi ne olmalı antrikot mu?

canım senin boy ve kilo kaç
12 günde 12 kg çok değil mi?
sarkamalr olmaz mı?
hala acıkmadım yaaa
son olarak sorularımı toparlıyorum cnm
ekmek canım isterse yiyim mi?
soda veya yeşil çay içebilir miyiz?
bir de ıspanağı kaç dk haşlayalım bazıları üzerine yoğurt döküyormuş?
son olarak biftek et antrikot mu olmalı?

Ben de yarın başlıyorum gelin beraber başlayalım günlük falan açalım inssanın çok motivasyona ihtiyacı var bu diyette destek olalım birbirimize :)

Ben 174 boy 120 kilo ilr basladim sporumu duzenli yaptigimdan hic sarkmam olmadi acikcasi sarkabilecek yerlerim icin bolgesel hareketler yaptm hep internetten arastirip. Aksine 12 gunde 12 kilodan daha fazlasini verebilirdim cunku 600 gram gibi dusuk kilo kayiplarimda oldu bu diyet zamaninda :)
Acikirsan asla ekmek yeme cok dayanamayacak gibiysen sadece yogurt yemeni tavsiye ederim icine de kacamak amacli bir salatalik dograyabilirsin:) ya da yogurdun icinde su ile ayran yapip omu icebilirsin. Aslinda en sagliksi evde kendi yogrdunu yapman ama olsun yinede suyynu sakin ziyan etme yogurdun gobek yaglarina cok iyi geliyo :)
Ben soda icmedim canim cekmedi acikcasi ama gunde 1 tanesi vucuttaki mineraller icin saglikli icilmesi gerek havalarda sicak kola vb seyler icilecegine soda bence daha makul bir secenek gibi.
Ispanak icin ise cok kavurma derim azicik isinsinlar kafi zaten icindeki vitamin degerleri gidiyor cok kavurunca. Hadi degerini gectim kus gozu kadar kaldigindan bu mu doyurucak beni moduna giiriyosun 😊 yogurt dokulmesinin sebebi bazi insanlar yogurtsuz yiyemiyordur ya da cook acikmislardir. Ikisini karistirip yemek daha tok tutucaktir kesin ama yogurdu da cok katmamak gerek ogun disina cikiliyor sonucta.

Ayrica sunu belirtmek isterimki vucut kitle endeksime gore benim en az 67 kilo olmam gerekiyor. Yani hedef kiloma cok cok uzak oldugum icin kilo kaybim fazla oluyor. O yuzden eger vermek istediginz kilo 5 ile 1p kilo arasindaysa cok ucuk bir beklentiniz olmasin hic bir sok diyetle bunu yapamazsiniz. Bunye ister istemez bi yerden sonra savunmaya geciyor cunku :)

Son düzenleme:

Tebrik ederim çok iyi vermişsin ama kişiden kişiye değişiyor işte ben de 8 kilo vermek istiyorum en az 73 kiloyum 174 boyum

Tebrik ederim çok iyi vermişsin ama kişiden kişiye değişiyor işte ben de 8 kilo vermek istiyorum en az 73 kiloyum 174 boyum

Cok tesekkur ederim.Iste dedigim gibi bunye ve hedef kilo meselesi. Insallah verebilirsin sadece sporunu ve suyunu eksik etme

canım tebrkler
isveç bitince hangi diyete başlıyorsun?
ıspanak kavurma demişsin ama biz annemle suya koyduk haşladık.
öğlen iyiydm ama akşam bifteğe azıcık zeytinyağı damlattım tavaya yapışıyordu
veee kaçamaklarım
2 tane bakla 2 tane bayram şekeri. bayram şekeri muhallebi gibi bir şeydi.
valla moralim bozuldu şimdi açıklıcam o sebeple diyeti bozar gibi oldum
ama akşam yürüyüşe çıktım sporla destekledim onları yakmışımdır diye düşünüyorum
zaten o tatlıyı yemesem yürüyüşe çıkacak halim olmazdı.

ben daha önce tek bir diyet denedm onda da kaçamak yapmştm ve hedef kiloma ulaşmıştm ama o tabiki 13 günlük bir diyet değildi

sorunum şu canım pazar günü adanaya gidicez benm nişanlımlara onlar da bi sürü yemek yapar ve ben o gün yemek zorunda kalacağım. diyetimi orada mutfakta hazırlayacak kadar samimi değiliz utanıyorum hala
o sebeple bozulcak şimdi bu günüde sayarsak 4 gün mü yapayım diyeti 4 gün oluyor çünkü pazara kadar.yoksa pzrtesi kaldığım yerden mi devam edeyim bilemedim ya of off
yoksa tümden mi bozayım diyeti pzrtesi mi başlayım.

Son düzenleme:
canım aynen destek lazım ben bugün çok destek aradım buralarda
ama birisini bulcam öğünden önce diye canım çıktı
buralar zaten kalabalık olmuyor bence burdan devam edebilirz ayrı bir yer açmaya gerek var mı ki

Aksam yemegini 7 den sonra yememeye dikkat et canim aksami 7 de yiyip diger ogunleri aclik hissine gore ayarlayabilirsin

en son 7de sofraya oturmuş ol diyorsun yani canm
ben bugün 6.30 da oturmştum iyi o zaman

benmde bi 8 kg ihtiyacm var
ben abur cuburu çok severm kaçamk yaptm bi de

Bende baslıyorum yarın canım cok heycanlıyım..birbirimize destek olalım bencde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…