- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.261
Ben sabah öğlenle birlikte yedim ve ıspanak yerine maydoniz yedim ne yazıkki yumurta yoktu yiyemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar günaydın 64.7 bugun ki kilom :)
Çok güzel 5 kilo gitti değil mi??
Aynen oyle tatlim ama daha hedefe 9 kilo daha var yarin onuc gun olucak amaben devam edicem diyete bayramda ara veririm sadece
Yine isveçe mi devam ediceksiniz?
Benim ilk günüm çok çok iyiydi ama annem yalvariyor bir şeyler ye diye
Kurabiyeeeee kurabiye yedim ben hemde bu saatte cok mutsuzum yarindi ara verme günüm aslinda
Allah kolaylık versin bayanlar.
İsveç hızlı sonuç alınan bir diyet olduğu için seviyorum.Ve bugün sabah kahvem ile başladım. : )
Sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
2 katı yumurta , 1 porsiyon haşlanmış ıspanak,1 domates öğününü yağsız olarak omlet şeklinde tüketen var mı ? Sonuç açısından bir sıkıntı doğurur mu ?
Birde bu diyetle beraber yürüyüş yapanınız var mı ? Malum biraz ağır ve bünyeyi yoran bir diyet.Ne kadar yürüyorsunuz gün içinde ?
Ben cok daha agir bir spor yapıyorum bir sknti yok ama yumurta konusunda mümkünse haşlanmış olani tercih edin cok caniniz cekerse yagsiz tavada yapin
Cevap için tsk ederim.
Haşlanmış olarak yedim yumurtayı.
Spor yapıyormussunuz bir soru daha soracağım izninizle ara verip 30 sabah 30 aksam daha mı yararlı olur yürüyüs icin sizce yoksa birden 60 dk mı ?
Cevap için tsk ederim.
Haşlanmış olarak yedim yumurtayı.
Spor yapıyormussunuz bir soru daha soracağım izninizle ara verip 30 sabah 30 aksam daha mı yararlı olur yürüyüs icin sizce yoksa birden 60 dk mı ?
Bence 60 dk yapabiliyorsanız öyle yapın çünkü yağdan verilmesi için 30 dk geçmesi gerekiyormuş ancak 30 dkkadan sonra yağlar yakılıyormuş.
Zamanım yok diyorsanız 30-30 da yapabilirsiniz spor yapmak hiç yapmamaktan iyidir.
Ramazanin baslamasina 5 gun kala regl oldugum icin 1 gun oncesinden diyeti bitirdim. Evet o tur bilgileri bende okudum. Fakat su da bir gercek ki bunyeniz ne kadar sok durumlara maruz kalirsa kilo kaybi o kadar fazla olur. Hedef kiloma cok uzak oldugumdan bi denemek istiyorum. Sonucun ne olcagi konusunda gram fikrim yok
Sunu da belirtmek isterim ki bu diyet beni zorlamadi. Normalde de gunume turk kahvesi ile baslayip 2 ogun yiyen bir insanim ama zor gelseydi evet bu kadar kisa bir surede tekrar etmezdim edemezdim :)
Ben oyle düşünmüyorum vücut isinizin yag yakimina hazirlanmasiyla ilgili benim tavsiyem ısınma icinon dk yeter kalan yirmi dk da tempoyu arttirirsaniz guzel sonuclar alirsiniz sabah aksam daha mantikli tabiki ama tamamen kisisel görüşüm yürüyüşü sabah aksam yapicaginiza aksam o yarim saatte evde etkili bir spor programi uygulamanizi tavsiye ederim ben her sabah focus t25 i yapiyorum sadece 25 dk fakat daha once profsyonel spor yaparken bilebu kadar terlemiyordum kesinlikle tavsiye ederim! Internetten arastirirsaniz sonuclara ulasicaksiniz zaten ben bir aydir duzenli yapiyorum bir tane selülit kalmadi ve vucudum sekle girdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?