Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben sabah öğlenle birlikte yedim ve ıspanak yerine maydoniz yedim ne yazıkki yumurta yoktu yiyemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de ispanak bulamadigimda kabak haslamasi yada fasulye haslamasi yiyorum yogurtlu yiyorum güzel oluyor :)

Aynen oyle tatlim ama daha hedefe 9 kilo daha var yarin onuc gun olucak amaben devam edicem diyete bayramda ara veririm sadece

Yine isveçe mi devam ediceksiniz?

Benim ilk günüm çok çok iyiydi ama annem yalvariyor bir şeyler ye diye

Kurabiyeeeee kurabiye yedim ben hemde bu saatte cok mutsuzum yarindi ara verme günüm aslinda

Kurabiyeeeee kurabiye yedim ben hemde bu saatte cok mutsuzum yarindi ara verme günüm aslinda

Ya bende bozdum ama sıkmayın canınızı ders çıkarmak önemli bence neden o kaçamağı yapma ihtiyacım var diye düşünüyorum ben.
Bugün tekrardan 1. Günle başlıcam.

600-700 gram vermişim kaçamak yapmama rağmen :) bugün hiç bozmadan devam

Allah kolaylık versin bayanlar.
İsveç hızlı sonuç alınan bir diyet olduğu için seviyorum.Ve bugün sabah kahvem ile başladım. : )
Sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
2 katı yumurta , 1 porsiyon haşlanmış ıspanak,1 domates öğününü yağsız olarak omlet şeklinde tüketen var mı ? Sonuç açısından bir sıkıntı doğurur mu ?
Birde bu diyetle beraber yürüyüş yapanınız var mı ? Malum biraz ağır ve bünyeyi yoran bir diyet.Ne kadar yürüyorsunuz gün içinde ?

Ben cok daha agir bir spor yapıyorum bir sknti yok ama yumurta konusunda mümkünse haşlanmış olani tercih edin cok caniniz cekerse yagsiz tavada yapin

Kizlar bugun hasta oldum heralde ödem topladı vücudum 65 ciktim bugün bayramdan cok korkuyorum ya umarım geri almayiz

Cevap için tsk ederim.
Haşlanmış olarak yedim yumurtayı.
Spor yapıyormussunuz bir soru daha soracağım izninizle ara verip 30 sabah 30 aksam daha mı yararlı olur yürüyüs icin sizce yoksa birden 60 dk mı ?

Cevap için tsk ederim.
Spor yapıyormussunuz bir soru daha soracağım izninizle ara verip 30 sabah 30 aksam daha mı yararlı olur yürüyüs icin sizce yoksa birden 60 dk mı ?

Bence 60 dk yapabiliyorsanız öyle yapın çünkü yağdan verilmesi için 30 dk geçmesi gerekiyormuş ancak 30 dkkadan sonra yağlar yakılıyormuş.
Zamanım yok diyorsanız 30-30 da yapabilirsiniz spor yapmak hiç yapmamaktan iyidir.

Cevap için tsk ederim.

Ben oyle düşünmüyorum vücut isinizin yag yakimina hazirlanmasiyla ilgili benim tavsiyem ısınma icinon dk yeter kalan yirmi dk da tempoyu arttirirsaniz guzel sonuclar alirsiniz sabah aksam daha mantikli tabiki ama tamamen kisisel görüşüm yürüyüşü sabah aksam yapicaginiza aksam o yarim saatte evde etkili bir spor programi uygulamanizi tavsiye ederim ben her sabah focus t25 i yapiyorum sadece 25 dk fakat daha once profsyonel spor yaparken bilebu kadar terlemiyordum kesinlikle tavsiye ederim! Internetten arastirirsaniz sonuclara ulasicaksiniz zaten ben bir aydir duzenli yapiyorum bir tane selülit kalmadi ve vucudum sekle girdi :)

bende başlayacağım çok kararsızm
o sabah içilen türk kahvesi mi yoksa nescafe mi?
şekersiz olacak değil mi?

merhaba denizz
daha önce konuşmuştuk ve sorularımı sana sorabileceğimi söylemiştin
bende yarın başlıyorum
o halde sorularımı numaralı bir şekilde soruyorum canım

1. sporu mu hangi ara yapmalıyım sabah ya da akşam?her gün mü olmalı ve süresi?

2.kesme şekeri kahvenin yanında mı yiyoruz yoksa içine mi atıyoruz?

3. türk kahvesi mi nescafe sade mi sütlü mü?türk kahvesi ise fincan küçük olmaz mı?

4. bu yiyeceklerin dışında sanırım hiç bir şey yemiyoruz arada kaçamak yapabilir miyiz tatlı dondurma gibi? yine kilo vermemiz devam eder mi?

5. yeşil çay ya da 5 i bi yerde içebilir miyiz 3 bardak kadar ?ya da şekersiz çay??

6. 1 porsiyon ıspanağı neye göre hesaplarım ve ıspanak bulamazsak ne yenebilir?

7. salatayı nasıl yapıyorsunuz ölçü tarif olarak ve zeytinyağı ne kadar konmalı?

8. 100 gr yoğurt kaç kaşık?

9. kızarmış ekmeğin türü ne olmalı

10. salamın türü ne olmalı hindi veya tavuk farkeder mi?

11.haşlanmış ıspanağın içinde tuz baharat yağ hiç biri olmamalı mı?

12.yeşil salatanın içinde domates olabilir mi, tuz olabilir mi?

13.katı yumurta haşlanmış demek sanırım?tuz baharat olabilir mi?

14. 2 dilim portakalın suyu çok az olmaz mı yerine 1 portakal yapsak ya da portakal yerine limon vs olur mu?

15.rendelenmiş limonlu havuc öğününde limonun miktarı nedir?( 1 ya da yarım gibi)

16.haşlanmış yağsız balıktaki balığın türü ne olmalı?limonlu tereyağlı derken miktarları ne olmalı?

17.brokoli haşlanmış mı salatanın içine çiğ mi anlayamadım (5. günün akşam öğününde ki?

18.ızgara eti nasıl yaparız?

şimdilik sorularım bu kdar çok teşekkür ederim öpüyorum iyi bayramlar

sadece deniz değil kızlar sizde cevaplayabilirsiniz yarın diyete başlayamam yoksa bu sorularla =))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…