- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.241
Tebrik ederim cok sevindimm :) Nazarlar degmesin 😊 sporunuzu ve suyunuzu sakin ihmal etmeyin :) bende ramazandan once yapmistim bu diyeti. Cok memnun kaldim. Simdi bayramin 1. Gunu ile basliyorum yeniden :) Bakalim ikinci kez nasil olcak:) Kolay gelsin simdiden :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm azimli hanımlar :*) isveç diyeti yaparak yaklaşık 13 kilo vermiş biri olarak sporu,suyu ihmal etmeyin derim. Kilolari vereli 2ay oldu ve ben bu 2 ayda yavaş yavaş normal yememe döndüm diyebilirim tatil dolayısıyla gerçekten abartılı şekilde hiç birşeyden kesmeden yedim :) ama suyu ihmal etmedim ve vakit buldukca yürüyüşlere devam ettim. Bu tatil dönüşünde 3kilo aldım sırf. Şimdi günlük 10 km tempolu yürüyüşe devam. Ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. İnş. Hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya kavuşuruz :*)
Merhabalar bende iki yil once on kiloya yakin verdim ve suan onuncu gun 4 kilo kadar verebildim ama onumde on kilo daha var vermem gereken umarim bizde sizin gibi en yakin zamanda verebiliriz :)
Bende devam edicem daha cok yolum var siz kac kilo vermistiniz :)
Ben devam ediyorum 10. Gündeyim :)
12 kilo verdim canim. Simdi ramazandan sonra yeniden basliyorm :)
12 kilo verdim canim. Simdi ramazandan sonra yeniden basliyorm :)
ramazandan önce yaptım demişsiniz
bir de bayramdan sonra yapacağım demişsnz
bu sene den mi bahsediyorsunuz?
çünküü 6 ay ara olması gerektiği söylenmişte
Onüç günde mi gitti oniki kilo süper metabolizma tebrikler benimde ilk seferinde oyle olmustu ama ikincisinde o kadar hizli degil
Evet malesef herkes 2. Denememde daha az kilo kaybedecegimi soyluyor. Ama en azindan denemek zorundayim. Bi umut icindeyim hedef kiloma cok uzak oldugumdan belki biraz daha rahatca veririm diye dusunuyorum. Insallah oyle de olur :)
Birde bazi gunler sabah ekmek var bir dilim onun yerine yulaf yiyorum sütle ekmeği çıkardım tadini hatirlamak istemiyorum çünkü
Ekmk neysede canm sut nden cikardn anlamadm merak ettim ben her sabah bir bardak iciyrum
Yulafi sutle yiyorum demek istedim diyette sut yok normalde :)
Anladm simdi canm:) oda protein soncta
Yarin ben de basliyorum 16 yasindayim en az 6 kilo veririm diye tahmin ediyorum ama metabolizmamıda mahvettim. Buraya her gün yazarim lutfen bana yardimci olun artik pes etmemem lazim 72 kiloyum hedefim 58 daha cok var ama en azindan bu diyetle 10 kilo kadar verip sonra normal bir diyetle okullar açılana kadar hallederim gibime geliyor bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?