Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bende devam edicem daha cok yolum var siz kac kilo vermistiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm azimli hanımlar :*) isveç diyeti yaparak yaklaşık 13 kilo vermiş biri olarak sporu,suyu ihmal etmeyin derim. Kilolari vereli 2ay oldu ve ben bu 2 ayda yavaş yavaş normal yememe döndüm diyebilirim tatil dolayısıyla gerçekten abartılı şekilde hiç birşeyden kesmeden yedim :) ama suyu ihmal etmedim ve vakit buldukca yürüyüşlere devam ettim. Bu tatil dönüşünde 3kilo aldım sırf. Şimdi günlük 10 km tempolu yürüyüşe devam. Ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. İnş. Hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya kavuşuruz :*)

Merhabalar bende iki yil once on kiloya yakin verdim ve suan onuncu gun 4 kilo kadar verebildim ama onumde on kilo daha var vermem gereken umarim bizde sizin gibi en yakin zamanda verebiliriz :)

Cnm. Azimle herşeyi başarabiliriz. Ben genelde kışın aşırı kilolar alip yaza doğru bu diyete başvuruyorum. 3senedir aynı tempoda gidiyorum :) ama bu kış bayaa abarttim 15 kg birden aldım. 2 ayda normal halime dönebildim Allah'a şükür :)

12 kilo verdim canim. Simdi ramazandan sonra yeniden basliyorm :)

ramazandan önce yaptım demişsiniz
bir de bayramdan sonra yapacağım demişsnz
bu sene den mi bahsediyorsunuz?
çünküü 6 ay ara olması gerektiği söylenmişte

12 kilo verdim canim. Simdi ramazandan sonra yeniden basliyorm :)

Onüç günde mi gitti oniki kilo süper metabolizma tebrikler benimde ilk seferinde oyle olmustu ama ikincisinde o kadar hizli degil

ramazandan önce yaptım demişsiniz
bir de bayramdan sonra yapacağım demişsnz
bu sene den mi bahsediyorsunuz?
çünküü 6 ay ara olması gerektiği söylenmişte

Ramazanin baslamasina 5 gun kala regl oldugum icin 1 gun oncesinden diyeti bitirdim. Evet o tur bilgileri bende okudum. Fakat su da bir gercek ki bunyeniz ne kadar sok durumlara maruz kalirsa kilo kaybi o kadar fazla olur. Hedef kiloma cok uzak oldugumdan bi denemek istiyorum. Sonucun ne olcagi konusunda gram fikrim yok
Sunu da belirtmek isterim ki bu diyet beni zorlamadi. Normalde de gunume turk kahvesi ile baslayip 2 ogun yiyen bir insanim ama zor gelseydi evet bu kadar kisa bir surede tekrar etmezdim edemezdim :)

Son düzenleme:
Onüç günde mi gitti oniki kilo süper metabolizma tebrikler benimde ilk seferinde oyle olmustu ama ikincisinde o kadar hizli degil

Evet malesef herkes 2. Denememde daha az kilo kaybedecegimi soyluyor. Ama en azindan denemek zorundayim. Bi umut icindeyim hedef kiloma cok uzak oldugumdan belki biraz daha rahatca veririm diye dusunuyorum. Insallah oyle de olur :)

Biz istersek hersey olur ben her türlü destege hazirim tatlim :)

Kizlar bugün 65.0 bir tane yag yakici almayi planlıyorum sporu aksatmiyorum ama sanki farkli bisey yesem hemen kilo alicam hissi geliyor ruh halim kötü biraz bu ara

Birde bazi gunler sabah ekmek var bir dilim onun yerine yulaf yiyorum sütle ekmeği çıkardım tadini hatirlamak istemiyorum çünkü

Yarin ben de basliyorum 16 yasindayim en az 6 kilo veririm diye tahmin ediyorum ama metabolizmamıda mahvettim. Buraya her gün yazarim lutfen bana yardimci olun artik pes etmemem lazim 72 kiloyum hedefim 58 daha cok var ama en azindan bu diyetle 10 kilo kadar verip sonra normal bir diyetle okullar açılana kadar hallederim gibime geliyor bakalim

Halledilmiycek bisey değil tatlım inan ben ikinci seferde suan 5 kilo verebildim ama ilk yaptigimda on kilo vermistim yalniz unutma spor sart yoksa sarkarsin kasdan gider bütün kilo dikkat et mutlaka tatlim :)

Ben sabah öğlenle birlikte yedim ve ıspanak yerine maydoniz yedim ne yazıkki yumurta yoktu yiyemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…