- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #9.221
İnsallah canim bakalim boyun kilon kac suan ??
tamı tamına uydunuz mu diyete?
ne sporu yapıyorsunuz
sanırım oruçsunuz nasıl yaptınız şaşırdım =)
Midemin guruldadigini hissediyorumaciktikca si ictim bide oglusumn pesinde kosmaktan resmen bayildim kizlar esim gelince carsiya cikicaz ama adim aticak halim yok
Oruc değilim ama cevrem tuttuğu icin sahura gidildi diyete uydum diyebilirim daha oncede yaptigim ve sonucta on kiloya yakin verdiğim icin biliyorum sonucun ne olacagini iki yil once yaptigimda 64 -63 u görmüştüm ve birakmistim ama bu sefer 55 e kadar inmek istiyorum t25 diye bir spor programi var cok agir ama spor gecmisim oldugu icin yapabiliyorum diyetin gidisatina gelince 7. Gundeyim sadece dun biftek yerine bir kucuk karniyarik yedim seker krizlerine gelince diyet dondurma ve o gun meyve olmamasina ragmen meyve yedigim oldu onun haricinde bir lokma bile ekmek yemedim ve disina cikmadim diyebilirim hersey bizim elimizde kizlar yapabiliriz!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burada yazılan yorumları sormak istiyorum size
yağdan değil kastan gidiyor diyorlar
ve bırakın sporu kolumu kaldıracak halim olmuyor diyorlar
ben 1 kez diyet yaptm hayatmda 4 kilo fzlam vardı ve tamı tamına uymadan verdim
bunda da sizin gibi kçük kaçamak yapabilirm
zaten ekmekle aram yok
ama spor yapmamak olmz ben sporla desteklemek sıkılaşmak istiyorum ve kastan veriliyor olayı nı size sormak istiyorum
anladığım kadarıyla 2 yıl önce 74 kg idiniz yaklaşık 10 kg verince bıraktm dedinz gününü mü doldurmadnz anlayamadım
Şöyle ben gününü doldurdum fakat devam etsem verebilirdim bu sefer 55 e kadar devam edicem bu diyetde kasdan gitmiyor spor yaptigin surece protenin agirlikli bir diyet fark etmissindir bu yuzden aslinda diyet vucudun ihtiyaci olani ona veriyor ve depo etmesine gerek olmadigini depo ettiklerini yakmaya baslasa bir sorun olmuycagina vucudu inandiriyor ben genetik okuyorum ve bilirsiniz once karbonhidratlar sonra yaglar enson proteinler yakilir enerji ihtiyaci için bu diyet proteinlerle doyuruyor vucudu boylece vucudumuz zaten diger öğünde protein alacağımızi düşündüğünden depo yaglari yakmaya basliyor yani sporla desteklendiginde mükemmel isleyen bir diyet yanindaki salatalar ve sebzeler mutlaka yenmeli nedeni şöyle proteinler midede degil bagirsakda sindirilir bu sindirim icin liflere ihticamiz var sebzelerde bu ise yariyor mükemmel dizayn edilmis bir diyet gercekten baslamayi düşünüyorsanız öneriyorum tabi sporu ihmal etme :)
sizde okumuşsnzdur benm okuduğum yorumları
teşekkr ediyorum
diyete başlarsam sizi sık sık rahatsız etmek isterim
öğünlerle ilgili soracaklarım olabilir
uygun mu sizin için??
bir de 13 gnden fazla yapmayınz denmiş ama siz 55e kadr diyorsunz boy kaç bu arada
ben 59kg 163 boy
9 kg aldım
sizde okumuşsnzdur benm okuduğum yorumları
teşekkr ediyorum
diyete başlarsam sizi sık sık rahatsız etmek isterim
öğünlerle ilgili soracaklarım olabilir
uygun mu sizin için??
bir de 13 gnden fazla yapmayınz denmiş ama siz 55e kadr diyorsunz boy kaç bu arada
ben 59kg 163 boy
9 kg aldım
Hic sorun yok siz baslarsaniz ben yanitlayabilirim elimden geldigince :) yalnız zor bir diyet psikolojik olarak zorluyor uyarıyım bastan
sakıncalı yazmışlar ama sakıncası yok diyorsun sanırım
nasıl zorluyr psikolojik olarak
ya ben kahveye takılıyorum mesela nescafe mi türk kahvesi mi
porsiyonu ya da ölçeği nasıl ayarlıyoruz o gibi şeylere çok takılır sorarım
şu an ramazan var bitsin başlamayı planlıyorum
işe girme durumum da var o zaman hiç yapamam sanırım =(
Bir bardak nescafe iciyorum ben
Evet sakincali diyorlar ama ben yapicam o konuda siz de yapın diyemem ama daha once yapip istedigi kiloya ulasan bircok insan var :)
Psikolojik olarak şöyle zorluyor az yediğiniz için yaninizda biri yememeniz gereken bisey yediginde gercekten iradenizi korumalisiniz
peki teşekkür ederim hangi üni de siniz,bu arada ekliyorum sizi=)
Izmir yüksek teknoloji de okuyorum ben ekleyin :)
Merhaba hanimlar uzun zamandir giris yapamiyorum. Nasilsiniz diyet yapan arkadaslar var mi ?
Kizlar 65.6 yi da gördüm sonunda 10 gunde uc dort kilo gitti diyebilirim
Ya bu mevsimde ıspanağı nerden buldunuz??
Onun yerine ne yesem
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?