Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

diyetlerdeki " bunu yiceksin, şu şekilde yiceksin" gibi katı kuralları sevmiyorum..uyulmuyo çünkü bi şekilde..

bu diyetle teyzem kilo vermişti
bende yapmayo düşünüyorum
sizlerin arasından kilo veren varmı kızlar
benmde vermem gereken bi 10 kilo varda

Kumdenizcimm canımmm birtürlüü uyamadımm bu aralarda kışlıkk temizlikk yapıyorumm veee misafirimm çokk oldu inşallah haftayaa bakalım

arkadaşlar ben emziren bir anneyim ve elma diyeti yapıyorum bu gün 6 günüm ama bizim topikten birkaç arkadaş isveçe başlicaklardı sanırım bende onlara katılacağım çünki bu diyette tavuk falan var siz ne dersiniz yapanlar olarak sizce bana uyarmı?emzirmeye zararı olurmu

arkadaslar bende baslıyorum yarınn. ne olur destek olun vermek zorundayım kılolarımı. hamıle kalmak ıstıyorum da. bbu kıloyla hamıle kalmak ıstemıyorum hem saglıgım hemde bebek için..

emzirirken böyle sıkı diyetler yapmanı önermiyorum yazık değilmi bebeğine güçsüz kalacak sonra anne sütü çok önemli.
Elma diyeti gibi çok sıkı bir diyet yapmışsın tabi sen bilirisn ama benim bebeğim olsa emzirsem ne olursa olsun önce onu düşünürüm. Emzirmen bitince diyete başlamanı tavsiye ediyorum zaten böyle katı diyetler zararlı.
Sağlıklı günler.

Merhaba Arkadaşlar

İyileştim. Diyete başladım.

Herkese diyetlerinde başarılar. Diyeti yapan arkadaşlar birbirimize destek olalım lütfen.

arkadaşlar bu isveç diyeti kilo verdiriyor ama kas yakıyormuş. ve deride sarkma vs. zararı da çok yani..
bişeyler ekleyip yapan yok mu karbonhidrat hiç yok, şeker çok az.. tepetaklak olursunuz Allah korusun..

arkadaslar bugun ıcıncı gunum kaçamak yaptım malesef çay içtim bırde ıkı parmak kadar sımıt yedım. cok canım sıkıldı yedıkten sonra ama iş iten gectı. hersey ıyı gıdıyor kaçamak dısında.

o kadar kaçamaktan birşey olmaz sıkma canını. Birşey vermediği öğünlerde azda olsa yiyebilirsin

arkadaslar 3.günüm bugun. ıyı gıdıyor. ınşallah kılo vermısımdır ama tartılmak ıstemıyorum vermemişsem moralım bozulmasın dıye. kımse yapmıyor mu dıyetı kumdenız ve benden baska. dunden berı yazılmamış bişey. yoksa bıraktınız mı:gitme:

Merhaba
Nasılsınız? Diyetdaşlar neredesiniz?
Diyete bugün başlayabildim. Üçüncü gününmü YıldırımınYağmuru başarılar inşallah fazla kilolarımızı sağlıklı şekilde veriririz. Kaç Kilosun boyun nedir?

slm kızlar herkese kolay gelsn inş büttün kilocuklarımızı veririzde kurtuluruz sunlardan hihoyyyt
ben regl olmak üzereym napsm bilmiorum smdimi baslasam su diyete bittikten sonramı bi akıl vern su bedbaht şişkoyaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…