Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar herkese kolay gelsn inş büttün kilocuklarımızı veririzde kurtuluruz sunlardan hihoyyyt
ben regl olmak üzereym napsm bilmiorum smdimi baslasam su diyete bittikten sonramı bi akıl vern su bedbaht şişkoyaa mafoldumben

merhaba aramıza hoşgeldin.

reglin yakında başlayacaksa regllin bittikten sonra diyete başlamanı öneririm. Hem daha sağlıklı olur hemde rahat olursun.
teşekkürler. Sağlıkla kilolarımıza vermemizi diliyorum her zaman ki gibi :):nazar:

bugün 3. günüm. yaparken zorlanmıyorum. biber hapıda kullanıorm. arada bi de beşibiyerde çayı.
ve spor yapıorm hergün mutlaka. umarım 13. gün sonunda belli bi kiloya inebilirim. sağdan soldan duymakla olmuo. herkesin bünyesi farklı. görücem kendi üstümde.... :)

kırmızı et yerıne beyaz etle yapsak aynı etkıyı verır mı acaba :nazar:

Merhaba nasılsınız?

Bende diyetimi bozdum çünkü adet öncesi durumları yaşıyorum.

Farevefil sağlığın için biber hapı kullanmanı önermiyorum Biber hapı kullanırken ve diğer zayıflama ilaçlarını kullanırken spor yapılmaması gerekiyor Kalp sağlığın bozulabilir Allah korusun.Ve Hapı kullanırken diyet yapmana gerek yok biber hapı kullanmaya devam edeceksen zaten hap iştah kesiyor aburcubur türü şişmanlatacak gıdalar yememen yeterli.
Bu kadar çok vucudunu yıpratma, çok sıkı diyet yapman sağlığını bozar.
Ben biber hapını biliyorum. 4 ay boyunca zayıflama ilaçlarını araştırdım. Biber hapını 3 gün kullandım kalp atışım değişti kendimi kötü hissettim. İlacı geri vereceğim.
Sadece uyarmak ve öneriler vermek için yazdım.

Dishe bende tavuk gögüs eti yiyorum bir değişiklik olmaz. Tavuk çabuk bozulan et olduğu için çok bekletmemelisin.

Bu diyette sabah aç karnına kahve veriliyor bu çok yanlış birşeymiş. Kahve yerine çay içebilirsiniz.

İnşallah bu hafta içi yeniden diyete başlıyacağım.

Diyeti yapan diğer arkadaşlar nasıl gidiyor?

Sağlıklı günler :nazar:

Merhaba nasılsınız?

Bende diyetimi bozdum çünkü adet öncesi durumları yaşıyorum.

Farevefil sağlığın için biber hapı kullanmanı önermiyorum Biber hapı kullanırken ve diğer zayıflama ilaçlarını kullanırken spor yapılmaması gerekiyor Kalp sağlığın bozulabilir Allah korusun.Ve Hapı kullanırken diyet yapmana gerek yok biber hapı kullanmaya devam edeceksen zaten hap iştah kesiyor aburcubur türü şişmanlatacak gıdalar yememen yeterli.
Bu kadar çok vucudunu yıpratma, çok sıkı diyet yapman sağlığını bozar.
Ben biber hapını biliyorum. 4 ay boyunca zayıflama ilaçlarını araştırdım. Biber hapını 3 gün kullandım kalp atışım değişti kendimi kötü hissettim. İlacı geri vereceğim.
Sadece uyarmak ve öneriler vermek için yazdım.

Dishe bende tavuk gögüs eti yiyorum bir değişiklik olmaz. Tavuk çabuk bozulan et olduğu için çok bekletmemelisin.

Bu diyette sabah aç karnına kahve veriliyor bu çok yanlış birşeymiş. Kahve yerine çay içebilirsiniz.

İnşallah bu hafta içi yeniden diyete başlıyacağım.

Diyeti yapan diğer arkadaşlar nasıl gidiyor?

Sağlıklı günler :nazar:

sagol canım yanıt ıcın..opuyorumnanaktan
bende baslıorum o halde hemen..zemuszemus
kırmızı etten pek hoslanmıorum da..akannehir

Merhaba öncelikle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Güzel sağlıklı huzurlu barış dolu bayramlar diliyorum.

Uzun zamandır yazamadım zaten pek yazanda olmamış

Nasılsınız? Diyeti yapıyormusunuz? Nasıl gidiyor? Ben bir türlü başlayamadım stresliyim.

Bu grip dönemelerinde aslında her zaman doğru sağlıklı beslenmek önemli. Hasta olmamak için.

Grip için su ve sabunun olmadığı yerde Kolonya kullanmalıymışız. Ve karanfil çiğnemek iyiymiş. Antibakteriyel ürünlere göre daha etkiliymiş kolonya. Hastalık kapmamak için kapalı, kalabalık alanlarda, hastane gibi yerlerde maske kullanabiliriz. Her zaman temizlik ve sağlık için bunları yapabiliriz.

Sağlıklı mutlu günler :)

Ben de başlamayı düşünüyorum ama dayanamam diye korkuyorum çok....
Bir an evvel kilo vermem gerek...Açlık krizlerinde ve şekeriniz düşünce nasıl baş ediyorsunuz bu diyeti yaparken??

Birde bugün regl oldum..Bitince mi başlasam diyete?
O kadar uğraşır da kilo veremezsem asıl moralim o zaman bozulcak...
2-3 gün beklesemmi yoksa farketmezmi ki..Regl döneminde yapan arkadaşlar varmı burada??

arkadaşlar bu diyetlee kim ne kadar kilo verdi acabaa banaa birisi yazabilir miii??????????? lütfeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn??????????*

Bugün başladım diyete..hadi hayırlısı..
Sabah kahvemi içtim az önce..Kan şekerim ve tansiyonum düşmezse dayanırım açlığadelikafadulden

Yokmu diyete devam eden arkadaşlar.??
birbirimize destek olsak burdan..
ben bugün 2.günümü de bitirdim....akşam 1 meyve vardı az önce 2 tane mandalina yedim..
bişey olmaz o kadardan dimicokacimcoookhihoyyyt

çok zor ve yıpratıcı bir diyet arkadaşlar bu..ayrıca sağlıklı olduğuna da inanmıyorum ben..üniversitedeyken bir arkadaşımla yapmıştık ilk birkaç gün dayandık..sonra ızgara et yerine iskender diye bir fikir söyledi arkadaşım neden bilmemkaydirigubbakcemile3çok sıcak geldi bana bu fikir...sonra baktım havuç yerine cezerye yemiş arkadaş..pınar ben sana ihanet ettim içim rahat etmedi ne olur sende ye dedi..tamam o zaman kırmiim ben dedimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

işte böylelikle son buldu benim isveç diyeti maceram...

çok zor ve yıpratıcı bir diyet arkadaşlar bu..ayrıca sağlıklı olduğuna da inanmıyorum ben..üniversitedeyken bir arkadaşımla yapmıştık ilk birkaç gün dayandık..sonra ızgara et yerine iskender diye bir fikir söyledi arkadaşım neden bilmemkaydirigubbakcemile3çok sıcak geldi bana bu fikir...sonra baktım havuç yerine cezerye yemiş arkadaş..pınar ben sana ihanet ettim içim rahat etmedi ne olur sende ye dedi..tamam o zaman kırmiim ben dedimdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

işte böylelikle son buldu benim isveç diyeti maceram...

delikafadulden:roflol:cokacimcoookcokacimcoook
çok iyiymiş yaa ızgara yerine iskender,havuç yerine cezeryesırnaşık şeysırnaşık şey
bende mi öyle yapsamcokacimcoook:sm_cool:

ööle vallahi sağlıklı bulmuyorum falan diye ağız yaptığıma da hiç bakma şimdi solea ile zayıflamaya çalışıyorum..1 ay oldu başlayalı daha doğrusu 25 gün..9 kilo verdim inşallah böylede gider..sanada başarılar cnm..

Benim bugün 3.günüm 2 kiloya yakın vermiş bulunmaktayımhihoyyythihoyyyt
Çoook mutluyum verdikçe diyet daha da kolay hale geliyor,gerçi ben evde olduğumdan bir zorluk yaşamadım 2 gündür,..
13 gün yapmayı düşünüyorum,,,
Bu solea neyin nesidir:hulya:

qsd arkadasim yaninda bol su da iciyomusun ve spor yapiyormusun ?

Bugun de benim birinci gunum ama yarin esimin dogumgunu pastalar filan yenecek o zaman ne yapacam bilmiyorum yemem galiba :KK43:

qsd arkadasim yaninda bol su da iciyomusun ve spor yapiyormusun ?

Bugun de benim birinci gunum ama yarin esimin dogumgunu pastalar filan yenecek o zaman ne yapacam bilmiyorum yemem galiba :KK43:

Canım bu zaten çok düşük kalorili bir diyet spor da yapılsa bayılıp kalırsın
Bu listeye mümkün olduğunca uy,yeter.ve ekstradan meşrubat içme,çay kahve soda vs hepsi yasak sadece orda yazan kahve var..Yalnız bu çok önemli bol su iç...Pastaları da görme yarın hiç..anneme misafir gelmişti evde mercimekli köfteden zeytinyağlı dolmaya nefis bi tiramisu varken başladım ben bu diyete...düşün ki onlar yok evde:))
Ben suyu 2lt yazıyor ama 3ltyi geçiyor içtiğim su...zaten diyet yaparken çok susuyorsun zaten kendiliğinden içiyorsun...O da büyük ihtimalle su kaybı yaşatarak kilo verdirdiğinden olsa gerek...
Diyetin bi güzelliği öğle ile akşam yemeğinin yerini değiştirebilmen..
Domates yedim diyorsun,ben listeye tamamen sadık kal derim bende bugün 12 de kalktım kahvemi içtim kızarmış ekmeğimi yedim .3te öğle yemeği,6da da akşamı yedim...
Fakat akşam kaçamak yaptım 2 tane zeytinyağlı dolma yedimkaydirigubbakcemile:eek:lmaz:
Çok pişmanım:eek:klava:
Yarın sabahki ekmeğimi yemeyerek aldığım karbonhidratı dengelerim belki....

Son düzenleme:
X