Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bu gün 3. günümü bitirdimm

sabah türk kahvesi öğlen 200 gram yoğurt ve 1 dilim salam akşam da kıvırcık maydanoz salatalık domates 2 kaşık lor peynir zeytin yağı nane ile salata yapıp üstüne biftek yerine tavuk butunun derisini alıp seramik tavada yağsız pişirdim ama çok mu saptırmışım ben diyeti :18::18::18: ama 7 km yürüyüş de yaptım belki o domatesi loru filan yok etmiştir bildiğiniz kaçamak yaptım

olur elbette neden olmasın yag tuz yok sonuc aynı kapıya cıkar ben bugun baslıyorum benımle baslayacaklara basarılar yasadıgım tecrube ve sıkıntıları sık sık yazacagım

eveeeet 120 kılo ıle basladım bugun 1 fıncan nescafemı ıctım krema ve sekersız olarak suana kadarda 1,5 lıtre su ıctım sımdılık bı sıkıntı yasamadım kalan 1 kup seker hakkımı saklı tutuyorum gun ıcınde ıhtyacım olursa kullanacagım hedef 100 u gormek

Hadi hayirli olsun ben de 85 ile basladim insallah hedeflerimize ulasiriz:))) basaracagizzzzzz

aynen canım basaracagız ben ınanıyorum sımdı ıspanagı pısırıyorum pek sevmem ama yıycez mecbur bıde bısey sorcam suana kadar 1,5 lıtra su ıctım acaba abartıyormuyum ne dersın

merhaba benim 2 günüm ben 96 kgyim beraber yapalımmı birbirimizi motive ederiz selamlar

tabıkı cnm bende arkadas arıyorum tmm dedıler ama vazmı gectıler nedır gelen olmadı lutfen destek olalım bırbırımıze benım ılk gunum ıyı gectı hıc ac hıssetmedım bıraz mıdem bulandı o kadar ıyı gectıkı ogle ogunundekı domatesı unutmusum sımdı aksam yemegıyle yıyecegım 1 kup sekerı ıse kullanmadım suana kadar 3lıtre su ıctım yatana kadar 4 yapıcam sende yaz cnm deneyımını destek olalım bırbırımıze

Kızlar merhaba ben 2 gündür diyet yapıyorum ama kendimce dengeleyerek yarın bu diyete başlıyorum birbirimize destek olalım☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende 1. Gunumu tamamladim hic ac hissetmedim. Tek eksigim sabah kahve yada nescafe icmedim direk oglen menusunden basladim. 3 lt su ictim. 3 bardak yesil cay ictim. 1 saatte yuruyus yaptim. Kendimi iyi hissediyorum. Sen spor yapiyor musun?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

malesef cnm yha aslında yapmam lzm ama yapamadım cok sıcak hava cunku ıster ıstemez mayısıyorum ama sende benı spora cesaretlendır bıraz :) ben lıstenın dısına cıkmadım yesılcay falan yok sadece su cnm tek eksık sekerı kullanmadım ama ıspanagı ben haslamadım yagsız tuzsuz tavada oldurdum ama cok acı bı tadı oldu neden anlayamadım

Benimde bugün 3. günüm bitti cok sükür, dün biraz bas agrisi cektim ama bugün iyiydim, aclik cekiyormuyum ?evet aksamlari midem kaziniyor resmen, irademle mücadele ediyoru. yenicem bu defa yenilmicemmmm!!! 77,6 ile basladim diyete bakalim yarin kac gösterecek tarti. Allah hepimize sabirlar irademizede güc kuvvet versin 😉

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

cnm tam ıspanagın karsılıgımıdır bılemeyecegım ama semızotu ısırgan haslanmıs fasulye kabak olur gıbı gelıyor ama yınede bır arastıralım yazarım burdan

Eveeet bugün hayirlisiyla 4. güne basladim. 3 günde 77.6 dan 75,9 kiloya indim. 1,7oo kg vermisim ki bu benim icin cok iyi. Zira diyete yaklasik 1,5 ay önce basladim. 83,1 kiloyla. Hedefim izine gidene kadar 65 ti ama 68 olsam bile süper olur. Yillardir 70lerin altina inemedim hic, hep pes ettim, bu defa cok kararliyim, allahin izniyle basaricam

Eveeet bugün hayirlisiyla 4. güne basladim. 3 günde 77.6 dan 75,9 kiloya indim. 1,7oo kg vermisim ki bu benim icin cok iyi. Zira diyete yaklasik 1,5 ay önce basladim. 83,1 kiloyla. Hedefim izine gidene kadar 65 ti ama 68 olsam bile süper olur. Yillardir 70lerin altina inemedim hic, hep pes ettim, bu defa cok kararliyim, allahin izniyle basaricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…