Kizlar bende baslamak istiyorum acil kilo vermm lazim tatliya cok duskunum nasil vaz gecicem bilmiyorm 1.68 boyndym 72 kiloyum sizce gercktn kalici faydasi olurmu diyet bittikten snra kiloyu fazlasiyla geri alirsam die korkuyrm[/
Hoş geldin canım. Tatlıya olan isteğini dindirebilecein bir çok çay var diyet içinde onları temin edebilirsin ben pek sevmem ama regl dönemlerimde krize giriyorum resmen. Genelde tarçınlı çaylar içmeye özen gösteriyorum ya sallama ya da kabuk tarçınlı. ciddi anlamda faydasını gördüm tatlı isteğini bastırıyo. açkende dereotu çok iyi geliyor. bu ikisinden dolayı zorluk çekersen o 2 besini kullanmanı tavsiye ederim ben de öyle yaptım
diyet zor bir diyet değil vurucu günü 2. günü. ama tartıda 1 kilo ve daha fazlasını gitmiş görünce ciddi anlamda motive oluyorsun. ben ilk gün 1 kilo 900 gram vermiştim.

Ama kesinlikle spor yapmalısın ya yuruyus yap ya da egzersz ama sabah ve akşam asla aksatma sadece tek bir gün yapma aksam da yap.
Suyunu da eksik etmeyince yapamayacağını sanmıyorum canım. Şimdiden kolay gelsin)