- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.941
sabah bende başlıyorum inşallah 75 kiloyum hedef 70
Ne hayet pc nin basina oturabildim!!
dun kardeslerim vardi, yorgunliktan giemedim...
Bu arada beni guler yuzle karsiladiniz tskrler sizlere...Bugun basladim allahin izniyle, insallah iyi sonuc veririm.
Bana 3 cocugun var diyorsunuz, cabuk veririm diyorsunuz ya gelin de bana sorun, en kucugum 1 yasinda ama sormayin ne zoooor!!! kendimi ayakta tutabilmek icin coo yiyorum, kilo aldigim yok ama gitmiyorda...
Aslinda ben 2 inci kizim icin tedavi gordugum icin bu yuzlere ciktim, sonra veremedim ...haaa aslen verdim 95e kadar, spor salonuna yazilmistim, ama simdi bi minigim daha oldu, spor yapmak imkansiz ya zaten o yoruyor beni!!!
bu diyeti yapayim dedim en azindan abur cubur eylere dikkat ederim, valla cok yedigim oluyor benim...
Neyse gelelim konumuza, bu Sabah tartildim, 114.5 geldim. bakalim insallah insallah bi faydasi olur!!!
Sabah gec kalktim, kahvemi ictim, seker yerine 1 seftali yedim, asla seker katmam cayima kahveme. Oglen haslanmis ispanak, 2 yumurta, 1 tomates.
Simdi de ev toparlayacam ve aksam yemegi hazirlicam esim gelince hazir olsun cunku ben 1 saatlik yuruyuse cikicam aksam, su an havalar fransada cok sicak.cikilmiyor!!!!
haydiiii yeterince tanittim kendimi, herkeze kolay gelsin!
haa bakin bi sorunum var ben caya kahveye eker katmiyorum, bunlaran ogun arai icsem olurmu? valla cay icmesem, gunum hic ii gecmez benim icin, caykolikim valla!!
optum kocaman hepiniziiii.
Basaricaz...
oruc a da az kaldi en azindan midemiz alisir az yemeye....
200 gram hiç vermemekten kat kat iyidir :) aynen hatalarını bilip devam etmesi insana güç veriyo :)
Kesinlikle şu saatten sonra ne öğün atlarım ne de susuz kalırımay 200grami görünce gözlerime inanamadım. Bide uyanır uyanmaz tartıya koşuyorum sayıyı görünce dedim uyanamadım heralde şapşallaştım iyice ama şimdi bunu yazarken bile yarım litre gitti
Ayy aman aman mide bulantisi cok kotu bitiriyo insani. Cok kotu olursan ilerleyen saatlerde bi kasik yogurt yersin hem tok tutar :) evde tarti cok iyi oluyor valla. Ozellikle aldim vucuttaki kasi yagi suyu gosteriyo kesinlikle tavsiye ederim. Yaz geldi ama bnm kilo verme niyetim kisin herkes dizlerine kadar cizme giyiyor 23 yasindayim ve ahdim var cok hosuma gidiyor. Nasipse bu yaz giyicem kisinda devam edersem seneye fit mi fit bir kizce olucam 😊 insanin muthis bi sekilde kendine guveni geliyor. Cok rahat ve huzurluyum. Insaallah hepimiz icin de oyle olur :) iyi ki buraya uye olup sizlerle tanismisim bu bile ayri ssevinc kaynagi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?