Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben diyeti uyguluyorum 3. Günümdeyim 1.5 kilo gitmiş, su oldugunu düşünüyorum ve asıl benim için bugünden sonrası önemli aynı şekilde kilo kaybım olucak mı merak ediyorum?

Kızlar 13 günü tamamlamış arkadaşlar var mı 13 günün sonunda kaç kg vermişler acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne hayet pc nin basina oturabildim!!
dun kardeslerim vardi, yorgunliktan giemedim...
Bu arada beni guler yuzle karsiladiniz tskrler sizlere...Bugun basladim allahin izniyle, insallah iyi sonuc veririm.
Bana 3 cocugun var diyorsunuz, cabuk veririm diyorsunuz ya gelin de bana sorun, en kucugum 1 yasinda ama sormayin ne zoooor!!! kendimi ayakta tutabilmek icin coo yiyorum, kilo aldigim yok ama gitmiyorda...
Aslinda ben 2 inci kizim icin tedavi gordugum icin bu yuzlere ciktim, sonra veremedim ...haaa aslen verdim 95e kadar, spor salonuna yazilmistim, ama simdi bi minigim daha oldu, spor yapmak imkansiz ya zaten o yoruyor beni!!!
bu diyeti yapayim dedim en azindan abur cubur eylere dikkat ederim, valla cok yedigim oluyor benim...

Neyse gelelim konumuza, bu Sabah tartildim, 114.5 geldim. bakalim insallah insallah bi faydasi olur!!!
Sabah gec kalktim, kahvemi ictim, seker yerine 1 seftali yedim, asla seker katmam cayima kahveme. Oglen haslanmis ispanak, 2 yumurta, 1 tomates.
Simdi de ev toparlayacam ve aksam yemegi hazirlicam esim gelince hazir olsun cunku ben 1 saatlik yuruyuse cikicam aksam, su an havalar fransada cok sicak.cikilmiyor!!!!

haydiiii yeterince tanittim kendimi, herkeze kolay gelsin!

haa bakin bi sorunum var ben caya kahveye eker katmiyorum, bunlaran ogun arai icsem olurmu? valla cay icmesem, gunum hic ii gecmez benim icin, caykolikim valla!!

optum kocaman hepiniziiii.

Basaricaz...
oruc a da az kaldi en azindan midemiz alisir az yemeye....

Malum ipin ucu kaçtı ben de bu gün başladım dün ne dondurma kaldı ne çikolatalı kek yemediğim öyle gözüm döndü ki gecenin yarısı kalkıp patates kızartıcaktım son anda durdum

sabah kahvemi içtim sabah dediğim 12 ye geliyodu saat dün baya geç uyudum da böyle bir sürahi suyun içine kök tarçın parçalayıp attım 2 tane sabahtan onu içiyorum 1 litre oldu açlık hissetmedim semiz otu haşlanıyo 1 yumurta ve bir domatesle yicem yarın tartıya çıkıcam çünkü geç kaldığım için tartılmaya eczaneye gidemedim

Bende dün denize inmiştim öğleni kaçırdım bitek akşamı yapmaya çalıştım suyuda az içince bugun sadece 200 gram vermiş olarak uyandım :) cok üzülmedim hatlarımı biliyorum çünkü şu anda akşam yemeğimi yiyip sularımı içicem bol bol.

Kesinlik haklısınız oruç konusunda hem midemiz boş kalmaya alışıyor hem de bünyemiz toparlanıyor. İnşallah çok zorlanmayız.
Şeker konusuna gelirsek ben şeker hiç kullanmıyorum o yüzden kahvemi sade içiyorum. Selülit sorunum olduğu için de neskafe içmiyorum. Pek sevmem zaten kendilerini :) bir şeftali fazla gelebilir ama tek tavsiyem ne kadar çok yerseniz de suyu hiç eksik etmeyin derim. Çünkü ciddi oranda faydası var :)
Şimdiden kolay gelsin :)

200 gram hiç vermemekten kat kat iyidir :) aynen hatalarını bilip devam etmesi insana güç veriyo :)

Kesinlikle şu saatten sonra ne öğün atlarım ne de susuz kalırım ay 200grami görünce gözlerime inanamadım. Bide uyanır uyanmaz tartıya koşuyorum sayıyı görünce dedim uyanamadım heralde şapşallaştım iyice ama şimdi bunu yazarken bile yarım litre gitti

Çok iyi yaa benim tartım komşu da kaldı o döndüğünde alıcam ama bende bu gün akşamı atlıyıcam ister istemez çünkü çok tok hissediyorum sıcak ya bir mide bulantım var akıllara zarar :S

Ayy aman aman mide bulantisi cok kotu bitiriyo insani. Cok kotu olursan ilerleyen saatlerde bi kasik yogurt yersin hem tok tutar :) evde tarti cok iyi oluyor valla. Ozellikle aldim vucuttaki kasi yagi suyu gosteriyo kesinlikle tavsiye ederim. Yaz geldi ama bnm kilo verme niyetim kisin herkes dizlerine kadar cizme giyiyor 23 yasindayim ve ahdim var cok hosuma gidiyor. Nasipse bu yaz giyicem kisinda devam edersem seneye fit mi fit bir kizce olucam 😊 insanin muthis bi sekilde kendine guveni geliyor. Cok rahat ve huzurluyum. Insaallah hepimiz icin de oyle olur :) iyi ki buraya uye olup sizlerle tanismisim bu bile ayri ssevinc kaynagi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba ben de hep niyetlenip vazgectim ama sen de varsin madem birbirimize destek olalim yoksa benim icin cok zor benim boyum 1.57 kilom 74 hedefim ilk etapta 63u gormek bakalim ne kadar verebilecegiz senin boyun kilon kac

aynen canım mide bulantısı başa bela :S benim ki de yağ kas su oranı ölçüyo şu an yazlıktayım karşı komşum da kaldı tartım gelicek miş 1 hafta 10 güne onu bekliyorum 19 yaşındayım ben amacım da bikini giymek hedesim 46 kilo bu yaz o kiloya inmek zorundayım yeter canıma yetti kilo derdi tam 13 gün sonra tartılıcam çünkü ne kadar yarın tartılırım desem de gözüm korkuyo tartıya çıkmaya biraz verip çıkarsam baygınlık gelmez en azından

kizlar daha once cok kez yaptim hep geri aldim guya yapmayacakdim ama onumuzdeki ay turkiyeye gidecem diye yine basladim ustelik ilk gunun aksami regl oldum olmamam gerekirken cok erken oldum 75.200le basladim 4 gunde 71.800ye dustum 5.gun sabahi tartildim ayni gr vermemisim halen devam ediyorum bakalim kac kilo gitcek daha oncede 70 kgdan 65kgla dusmustum 13 gunde kacamaksiz

gunaydın cnm boyum 163 ama kılomu tam bılemıyorum bırazdan carsıya cıkıp tartılacagım sımdılık suya abandım kahvemı gelınce ıcecegım uzun zmandır baslamayı dusunuyordum ama tek basına cekılecek dert degıl bıldıgın acı cekıyor ınsan ama boyle forum aracılıgıyla tecrubelerden yararlanarak ve dahası bı yol arkadası edındın mı cok daha keyıflı olacaktır benım kılo fazlam cok o nedenle daha cok verrım dıye dusunuyorum bakalım insallah zayıf olmasamda balık etlı olmayı basarrım tabı benım ısım ısvecle bıtmıyo motıvasyon ıcın ılk onu denıycem

Merhaba Kizlar. Bende yarin bu diyete basliyorum. Boyum 1.70, Bundan bir ay oncesine kadar 95 kg idim. Simdi 86 yim. Duzenli beslenme ve sporla verdim. Simdi de bu diyeti uygulamak istiyorum. Yaninda mutlaka sporda yapmayi dusunuyorum. Yalniz tek sorunum kahve meselesi.. Nescafe olur mu dersiniz??? Birlikte devam edelim lutfen cok guzel mitive oluyor verdigimiz kilolari paylasalim ve degisimi gorelim haydi bakalimmm

cnm nescafe olur tabıkı ama sekersız yada gun ıcınde verılen tek sekerı kahvede degerlendırebılırsın yalnız krema ya da sut koymaman lzm yanı sert olmalı tabıkı yınede ıcemıyosan bıraz krema koyarsın madem yarın baslıyorsun bugun burdan bıkac kısı bekleyıp grup olarak baslayalım tek basına cekılmıyor yarın kesın dıyorsan yarın beraber baslayabılırız bıkac arkadas daha var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…