Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ne kadar güzel sonuç bu maşşallahh 41 kere Allahım nazarlardan korusun canım seni çok sevindim mutlu olmana bende

Pazartesi günü tartılıp buraya yorum yazıcam bu gün 5. günüm sabah su içip dışarı çıktım kahveyi unuttum arkadaşım la sohbet ettim ona da isveç diyetinden bahsettim o da uygulayacak gelince zeytin yağlı taze fasulye ve yoğurt yedim çünkü tuvalet sorunumu çözmem şart oldu buna rağmen kilo verebilecek miyim merak ediyorum olmadı yarın 5. günü baştan alıp hiç bu arayı vermemiş gibi de devam edebilirim

Kızlar meraba bende bu diyete bugün başlıyorum suan kahve mi içiyorum 1 haftada kaç kilo verebilirim bi fikri olan var mı ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoş geldinnn öncelikle şunu belirtmek isterim ki herkesin bünyesi farklı olduğundan kimisin 4 kimisi 5 6 hatta 13 kilo ve üstü verenler var bu diyetle önemli olan kendi vücut yapın ve uygulama şeklin başarılar diliyorum :)

Kızlar meraba bende bu diyete bugün başlıyorum suan kahve mi içiyorum 1 haftada kaç kilo verebilirim bi fikri olan var mı ?

ben 1 haftada 4 kilo verdım ama akşama uyamadım yanı biftek yemedim yemeklerden çok az yedım salata ve yoğurtla takvıye yaptım

ben 1 haftada 4 kilo verdım ama akşama uyamadım yanı biftek yemedim yemeklerden çok az yedım salata ve yoğurtla takvıye yaptım
Aslında benimde etle aram pek iyi değil bende aksamlari salata yesem sadece yi e aynı şekilde kilo verdirir mi acaba suan ki kilom 72 bakalım yarin sonuç ne olucak :)

Hosbulduk :) teşekkür ederim bilgilendirdigin için bugün çok zorlanmiyorum bakalım yarin sonuç ne olucak :))

Kendine inandığın zaman her türlü yapabilirsin canım. Bağırsak problemin için kefir bulmaya çalış onu öneririm. Yagsız sütle yaparsan tadından yenmez. Ben hergün iiçmeye özen gösteriyorum ciddi anlamda tuvalet sorunum çözüldü fakat marketlerde hazır satılanlar olmuyor malesef. Üstelik tok tutucu etkiside yüksek. 2. önerebileceğim şey ise kırmızı biber. Salatana bile bol bol atabilirsin yoğurduna hepsine o da metobalizmayı hızlandırıp içten yakıma destek sağlıyor.
Ayrıca şunu bende belirtiyim kırmızı etten çok hoşlanan biri değilim bu yüzden biftekli olan öğünlerin hepsine tavuk göğüs yiyorum 1adet. Salamlı öğünlerimde de salatalık doğruyorum yoğurda. Yoğurdu hazır ya da kendiniz mi yaparsınız bilmiyorum ama arkadaşlar tek bildiğim şey suyunu asla atmayın içmeye çalışın çünkü göbek bölgesindeki yağlara faydası oluyor. Bugünlük benden bu kadar yarın neler olucak bakalım :) Kendinize iyi bakın

Ben fransali hatice,
Sizleri 3haftadir takip ediyorum, isvec diyetine baslayacaktim,ama hafta ici cok soz verdim cocuk gormeye gittim, ev gormeye. ..dedimki bu hafta olmasin haftaya pazartesi baslayayim ve kimseye de sosum yok ha rahat olurum insallah. Olmuyor biliorsunuz ha ben rejimde yim dendi mi.
13gun diyorum kendime yaparsin diyorum hadi hayirlisi. Cunku ben cikolatadan vazgecemem. ..veya cayimdan veya kahvemden...ehhh oyle iste.
simdi ben 29yasinda 3cocuk annesiyim. Ve 115kilo yapiyorum. Hedef ennnnnn con vermek tabikii turkiyeye gidecez, dugunler var...
ben de katilayim dedim...:26:

Çok haklısınn öncelikle ben yağsız sütle kefir mayalamıştım ama tutmamıştı yanlış hatırlamıyosam yarım yağlı süt ve normal sütü karıştırınca olmuştu fakat kefirin 1 bardak normal bir öğün olarak geçiyormuş yani öğünün üzerine kilo aldırıyormuş bende kefire bayılırım ama isveç diyetiyle yan yana olur mu bilemedim :26::26:

Bir de bugün 5. günüm bu gün sabah kahvemi içmedim dışarı arkadaşıma gittim geldiğimde taze fasulye ve yoğurt yedim 7 km yürüyüş yaptım tempolu değil 5 dakika bisiklet pedalı çevirdim döndüğümde bol bol tere maydanoz kıvırcık taze yeşil soğan 1 limon ve 3 tatlı kaşığı zeytinyağıyla salata yaptım içine de bir yumurta koydum fakat limon o kadar miğdemi acıttı ki 2 çay bardağı büyüklüğünde yoğurt yedim ama bunun yarım bardağı yoğurt suyuydu daha önce böbrek taşı düşürdüğünü duymuştum ama senden bunu duymak beni mutlu etti ama bu gün kahve içmediğimden mi bilmiyorum sürekli aç hissediyorum regl yakında olabilir ve sanırım tuvalet sorununu taktım kafama :18: 4 kayısı ve üstüne ılık su içtim üstüne de 1 domates bir kase yoğurt yedim evdekiler yemeği yakınca soğanlı domatesli kıyma kavurucakmış ondan yicem bunu söylemeye bile utanıyorum ama yarın isveçe baştan başlayıp bu günü hayatımdan silme planı yaptım hepimize başarılar çok çok öpüyorum herkesi iyi ki varsınız ve ben içimi size dökebiliyorum

Hoşgeldin ablacım burada güzel sonuç almadan bu diyeti terkeden çok nadir sen zaten çocukların telaşından çabuk çabuk verirsin o kiloları önemli olan ben yaparım demek kendine güvendiğinde her şey olur Türkiyeye de herşeyden önce sağ salim gelirsin umarım :) çok kolay bir diyet değil ama isteyince 13 gün nedirki millet adada kaç ay açlık çekiyor da bile bile gidiyor değil mi başarılar diliyorum umarım en güzel sonuçları alırsın

İki sene önce bu diyeti yaptigimda 3 günde 5 kg vermiştim bugün tekrar basladim bakalim kaç kg gidecek :)) sabah uyandigimda yine 1kg eksik görebilecek miyim kendimi acaba???

Slm arkadaslar 3 hafta sonra kardesimin kinasi var, 1,5 ay önce dikkat ederek basladim 81 kilodan 77 ye indim. Zaman daraldi ve ben kendime bu kilolarla vr koca göbegimle kiyafet bulamic 6 aylik bebegim var, emziriyorum. Ek gidalara gectik. Bu diyeti yapsam olurmu ki acaba. Kendime olan güvenemiyorum. Aslinda 13 gün dedigin nedir ki göz acip kapayincaya kadar gecer, ahhh su irademe sahip cikabilirmiyim ki. Lütfen bana bi akil verin, yanliz basina diyet yapilmiyor. Destek vr motivasyona hepimizin ihtiyaci var

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba özellikle yorum yazmak istedim size. Bence doktorunuza danışmadan böyle bir riske girmeyin derim. Emzirme döneminde olduğunuz için yeterli proteini vitamini alamama ihtimaliniz olabilir tabi kesinlikle bünye ile alakalı. Ama bebeğiniz çok küçük her şey sağlık bence. Yaptığınız diyet sütünüzün kalitesini düşürenilir. Böyle bir şeyi hiçbirimiz istemeyiz Şimdiden sabırlar diliyorum miniğinizi de kocaman öpüyorum

Merhaba ablacım. Hoşgeldin :) öncelikle söylediklerine kesinlikle katılıyorum ablacım. Öyle misafirliğe, oturmaya gidildiğinde diyet yapılmıyor olmuyor. Bu yüzden bi iki haftacık evde oturmaya özen göstermek gerek :) çikolata içinse şöyle bir seçenek yapabilirsiniz tablet çikolatalardan alıp sadece bi kare yiyerek gününüzü tamamlayabilirsiniz ama öğle saatlerinizde yerseniz sizin için avantaj olcaktır. Ve kesinlikle egzersiz yapmalısınız. Ertesi gün tartıda kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz emim olabilirsiniz :) şimdiden kolay gelsin :)

Günayyydıınnn kıızzlaaarrr :) evet bugün tartıldım ve 117.5 çıktım :)
Artık çok rahatım diyeti tamamen oturttum. Zamanlarımı ayarlamayı öğrendim şu an tam ısındım açıkçası diyete :)
Verdiğim kiloları her gün sıralayacağım size :) büyük mutlulukla :))
Başlangıç kilom 120.4
1.gün 118.5
2.gün 117.5
Şimdi kahvemi içip güne başlayacağım herkese kolay gelsin

Kızlar bu gün ikinci günüm ve 72.2 den 70.8 e düşmüşüm gözlerime inanamadım :) başlarken inanmıyodum aslında ama bu sabah çok fazla motive oldum :)

Ayyy çok seviinndim :) Tebrikklerrr değmesin maşşşallaah :) İnşallah sorunsuz bir şekilde hedef kilomuza ulaşabiliriz :)

Inşallah canim ve hiç zorlanmiyorum bir tek tatlı konusu beni zorluyor o kadar umarım 13 günün sonunda Hepimiz Citi piti Oluruz :)

Arkadaslar cuma aksami 72.400 idim.dun sabah basladim bu sabah 71.400 tam bir kilo :)) aynen devam ediyorum.yarin sabah olsun istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…