- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.961
bu gün 2. günüm uyanır uyanmaz 1 bardak su ve türk kahvemi içtim kızlar tavsiyem türk kahvesi tokluk hissi veriyor acıktırmıyor hemen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatunlar neredesınız yahu yok mu benımle yarın baslayacak tombık kımse![]()
tmm beraber yapalım o zman tek basına sıkıcı çünkü
eveeeet 120 kılo ıle basladım bugun 1 fıncan nescafemı ıctım krema ve sekersız olarak suana kadarda 1,5 lıtre su ıctım sımdılık bı sıkıntı yasamadım kalan 1 kup seker hakkımı saklı tutuyorum gun ıcınde ıhtyacım olursa kullanacagım hedef 100 u gormek![]()
eveeeet 120 kılo ıle basladım bugun 1 fıncan nescafemı ıctım krema ve sekersız olarak suana kadarda 1,5 lıtre su ıctım sımdılık bı sıkıntı yasamadım kalan 1 kup seker hakkımı saklı tutuyorum gun ıcınde ıhtyacım olursa kullanacagım hedef 100 u gormek![]()
tabıkı cnm bende arkadas arıyorum tmm dedıler ama vazmı gectıler nedır gelen olmadı lutfen destek olalım bırbırımıze benım ılk gunum ıyı gectı hıc ac hıssetmedım bıraz mıdem bulandı o kadar ıyı gectıkı ogle ogunundekı domatesı unutmusum sımdı aksam yemegıyle yıyecegım 1 kup sekerı ıse kullanmadım suana kadar 3lıtre su ıctım yatana kadar 4 yapıcam sende yaz cnm deneyımını destek olalım bırbırımıze