- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.921
Günayydııııııııınnnnnn :) Yüzümün gülüşünden de anladığınız gibi tartı beni çok şaşırttı.
İsveç diyetine dün başladım. Başladığım kilo 120.4 idi fakat 1 gün yapmama ragmen 2.günümde (bugün) tartıldığımda 108.5çıktım. 1kilo 900gram benden çoktan gitti bile :) kendimi hiç kötü hissetmiyorum çok rahatım. Bir şey yememeye alışıyor zaten insan cok acıktıgınız yerde tavsiyem suya yüklenin. Uyandığımda bir baş dönmesi bir bulantı vs kçtü bir şey hissetmedim hiç gayet dinç ve zinde uyandım. Sadece kilosu fazla olan arkadaşlara minik bir tavsiyem var egzersiz yapmanız kesin kesin gerekli sarkma olabilir belki. Bu kadar güzel kilo verirken bir de estetisyenlere oramızı buramızı gerdirmeye gitmeyelim :) Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki hedef kilosuna daha uzak olan kişiler için gidenkilo miktarı fazla olabiliyomuş. Ne kadar çok yaklaşırsanız hedef kilonuza kilo verme hızınız ister istemez düşüyor. Ama şunu da belirtmeliyim ki ister dukan ister karatay ister isveç diyeti olsun her şey size kalmış, ben kendimi iradesiz bilirdim, bi yere kadar yapar bırakırdım. Ama artık yapmıyorum yapmayacağım. Sizden ricam içinizde hfacık bir kıpırtı varsa asla vazgeçmeyin![]()
![]()
![]()
Ne kadar güzel sonuç bu maşşallahh 41 kere Allahım nazarlardan korusun canım seni çok sevindim mutlu olmana bende

Pazartesi günü tartılıp buraya yorum yazıcam bu gün 5. günüm sabah su içip dışarı çıktım kahveyi unuttum arkadaşım la sohbet ettim ona da isveç diyetinden bahsettim o da uygulayacak gelince zeytin yağlı taze fasulye ve yoğurt yedim çünkü tuvalet sorunumu çözmem şart oldu buna rağmen kilo verebilecek miyim merak ediyorum olmadı yarın 5. günü baştan alıp hiç bu arayı vermemiş gibi de devam edebilirim