- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.881
Merhaba kızlar İsveç diyetinde bugün ilk günüm. İnşallah nefsime de hakim olarak 13 günü tamamlamayı planlıyorum ama göreceğiz bakalımDaha önce 2 defa denedim ve toplamda 10 kg verdim. İnşallah bu seferde muvaffak olabilirim ve motivasyonum artar
slm bısey sormak ıstıyorum toplamda 10 kg verım demıssınız 2 defa denedınız 13 gunu doldurdunuzmu her seferde yoksa 6 . gun mu yaptınız:44:
hoşgeldin. iki kişi bile olsak yeter :)
her seferinde 13 ü doldurdum canım. 1 ayda 10 kg vermş oldum yani. ikisinin arasında 5 gün mola verdim o kadaar.
hiç geri aldınız mı bu arada kaç kilodan 10 kilo verdiniz zorlandınız mı çok oldu biraz ama :))
yok canım sorun değil. isveçe başlarken 81 kg idim. daha öncesinden de düşük kalorili diyet yapıyordum zaten kendimde o yüzden fazla zorlandığım söylenemez. Ama spor yapamadım İsveçi yaparken o kadar. Yoksa diyet gayet güzel gitti.Kiloları alma konusuna gelincede geri mutlaka 1 yada 1,5 kg sini muhakkak alıyorsun canım. Neden dersende sebebi gayet çık ve net bence. İsveç diyetini yaparken miden zaten bomboş olyuor ve bu boşluk ister istemez tartıda - kilo olarak görünüyor. normal yeme düzenine geçtiğinde ise miden dolduğu için bu da nerden baksan +1 kg tartıda fazla gösteriyor. benimde böyle oldu. Diğerlerini ise almadım.Önemli olan diyet sonrası cozutup aşırı yememek. biraz dikkat ederek 2 haftayı geçirince almıyorsun zaten hiç bir şekilde. ama tabi bünye müsaitse almaya, hareket yok, spor yok homini gırtlak yersek otomatikmen geliyorlar kilolarda bir bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?