- 7 Ocak 2014
- 156
- 61
- 53
- 35
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.861
ben de çok merak ediyorum .. kaçamak yapmıyorum umarım 7. gün sabaha kadar yapmam..bakalım yarın sen kaç kilo vermiş olacajsın kaç kiloyla başladın artık beraber devam edelim :))
dmek bugün tartıldın mı kaç kg oldun :)
Arkadaslar ben yeni kaydoldumoncelikle herkese merhaba :) isvec diyetinin onuncu gunundeyim diyete harfiyen uydum ve hala uyuyorum 65.5 kiloyla baslamistim su an 61 kilodayim boyum 168 ama sanirim benim 6. Gunun sonunda kilo vermem durdu diyeti en basta 58 kiloyla bitirmeyi planliyodum ama umarim en kotu 60 kiloda bitiririm son dort gunum kaldi :) yapmayi dusunen ve cesaret edemeyen arkadaslar bence cok bekletmeyin kafanizda bitirin ve yapin cunku gercekten cok iyi sonuclar
Diyeti sonuna kadar aynigoturup bittiginde bi gun abartip sonra yeni bi diyete gecmeyi dusunuyorum
günaydın.. 7. gün sabahı ve 56 kilo ile başlayıp 54 ile bitirdim :)).. 53 olsun istemiştimgaliba verecek kilo az olunca zorluyor.. umarım herkes istediği kadar kilo verebilir
Arkadaslar ben yeni kaydoldumoncelikle herkese merhaba :) isvec diyetinin onuncu gunundeyim diyete harfiyen uydum ve hala uyuyorum 65.5 kiloyla baslamistim su an 61 kilodayim boyum 168 ama sanirim benim 6. Gunun sonunda kilo vermem durdu diyeti en basta 58 kiloyla bitirmeyi planliyodum ama umarim en kotu 60 kiloda bitiririm son dort gunum kaldi :) yapmayi dusunen ve cesaret edemeyen arkadaslar bence cok bekletmeyin kafanizda bitirin ve yapin cunku gercekten cok iyi sonuclar
Ben de 20 yasindayiiim :) bence isvec diyetini hic bozmadan uygularsan bi haftada 3 4 kilo verebilirsin 6. Gunde de birakirsin zatenMerhabalar ben de 20 yasindayim 165 boyum 65 de kilom var. Aman aman buyuk bi kilom yok aslinda da aile icerisinde falan boyle sakasina bilmemneyine dalga konusu olabiliyorum yine detatliya inanilmaz duskunum birakamiyorum desem yeridir 1 hafta sonra erkek arkadasimin abisinin nisani var, elbise bulamadigimdan dar pantolon ince askili gomlek tercih edicem, 3 4 kilo verdigimde bacak bolgemde hafif incelme olmustu daha once. Su 1 hafta icerisinde de 3 4 kg verebilir miyim bu diyetle acaba? Dun aksam cok yemek yemistim misal, sabah uyandim 1 bardak ilik su ictim kayisi activia yedim bir tane. 2 saat gecti ustunden bir yogurt daha yiyorum simdi. Aksama kadar da meyve atistiricam aciktikca.aksam da biraz sebze ve yogurt yerim biter. Onerebiliceginiz biseyler var mi 4 5 gunluk soyle
6 günlük diyeti 2,5 kg ile kapadım arkadaşalr, son 3 gün sadece yarım kg kaybetmişim şimdi koruma amaçlı eski diyetime geri dönüyorum,
başarılar hepinize
selam kızlar bi kaç sene önce isveç diyetiyle çok güzel kilo vermiştim. şimdi tekrar başlıyorum. bi süredir spora gidip yediklerime dikkat etmiyordum. böyle olunca kilo verilmiyor tabi ki isveçle metabolizmamı da kendine getireyim birazcık. bugun ilk günüm. 62.4 le başlıyorum hedefim 57. ıspanak yerine ne yiyorsunuz bu arada
selam kızlar bi kaç sene önce isveç diyetiyle çok güzel kilo vermiştim. şimdi tekrar başlıyorum. bi süredir spora gidip yediklerime dikkat etmiyordum. böyle olunca kilo verilmiyor tabi ki isveçle metabolizmamı da kendine getireyim birazcık. bugun ilk günüm. 62.4 le başlıyorum hedefim 57. ıspanak yerine ne yiyorsunuz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?