- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.881
bu diyette maden suyu içtim ben kızlar.çünkü tek yapamadım maden suyu kendime getiriyo beni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar İsveç diyetinde bugün ilk günüm. İnşallah nefsime de hakim olarak 13 günü tamamlamayı planlıyorum ama göreceğiz bakalımDaha önce 2 defa denedim ve toplamda 10 kg verdim. İnşallah bu seferde muvaffak olabilirim ve motivasyonum artar
![]()
slm bısey sormak ıstıyorum toplamda 10 kg verım demıssınız 2 defa denedınız 13 gunu doldurdunuzmu her seferde yoksa 6 . gun mu yaptınız:44:
hoşgeldin. iki kişi bile olsak yeter :)
her seferinde 13 ü doldurdum canım. 1 ayda 10 kg vermş oldum yani. ikisinin arasında 5 gün mola verdim o kadaar.
hiç geri aldınız mı bu arada kaç kilodan 10 kilo verdiniz zorlandınız mı çok oldu biraz ama :))
yok canım sorun değil. isveçe başlarken 81 kg idim. daha öncesinden de düşük kalorili diyet yapıyordum zaten kendimde o yüzden fazla zorlandığım söylenemez. Ama spor yapamadım İsveçi yaparken o kadar. Yoksa diyet gayet güzel gitti.Kiloları alma konusuna gelincede geri mutlaka 1 yada 1,5 kg sini muhakkak alıyorsun canım. Neden dersende sebebi gayet çık ve net bence. İsveç diyetini yaparken miden zaten bomboş olyuor ve bu boşluk ister istemez tartıda - kilo olarak görünüyor. normal yeme düzenine geçtiğinde ise miden dolduğu için bu da nerden baksan +1 kg tartıda fazla gösteriyor. benimde böyle oldu. Diğerlerini ise almadım.Önemli olan diyet sonrası cozutup aşırı yememek. biraz dikkat ederek 2 haftayı geçirince almıyorsun zaten hiç bir şekilde. ama tabi bünye müsaitse almaya, hareket yok, spor yok homini gırtlak yersek otomatikmen geliyorlar kilolarda bir bir![]()