Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar,
ben de bugün aranıza katıldım. isveç diyetinin ilk günündeyim :)
10 ayda 10 kilo alarak rekora koşmak üzereydim ki... son bir haftadır iştahıma dur diyebildim çok şükür.
boyum 1.70 kilom 68.9 (yok bu kilo benim değil ben hala 58 gibi hissediyorum ühühühü)
hedefim 57.. bakalım isveç diyeti ile kaç kilo vereceğim.. çok büyük umutlarla başlamıyorum. mucize beklemiyorum. ama 4 kilo falan verirsem gerisini ben hallederim gibi geliyor :) zamanında 20 kilo verip 58e inmiştim de :) 6 yıldır da almıyordum verdiğim kiloları ama bu yıl ipin ucunu çok kaçırdım farkındayım. bünye meselesi falan değil tüm suç bende biliyorum :5:
neyse... herkese merhaba umarım hepimiz için kolay, sıkıntısız hatta verilen kilolarla birlikte eğlenceli geçer :)

günaydın:16:
dün ilk günümü hiç kaçamak yapmadan atlattım çok şükür. ve az önce tartıldım 1,200 eksiğim :52: biliyorum henüz çok sevinilecek birşey yok ama. böyle 4 hatta 5 kilo daha giderse ben onu çok güzel muhafaza edip, üzerine vermeye devam bile ederim.

Merhaba kızlar İsveç diyetinde bugün ilk günüm. İnşallah nefsime de hakim olarak 13 günü tamamlamayı planlıyorum ama göreceğiz bakalım :51: Daha önce 2 defa denedim ve toplamda 10 kg verdim. İnşallah bu seferde muvaffak olabilirim ve motivasyonum artar :34:

bugün 3. güne başladım. dün akşama kadar herşey güzel gidiyodu ama misafir gelince akşam yemeği güme gitti. ekmeksiz sossuz midye tavayı yedim ühühü. ama bu sabah tartıldığımda 500 gram gitmişti yine. demek midyeyi yemeseydim daha fazla gidecekti. bugün 67.2 idi. umutluyum=)

Herkese merhaba daha önce sayfanın başından itibaren baya okudum atlaya atlaya da olsa yarın bende başlamak istiyorum boyum 1.57 kilom için tartılıp kesin bir bilgi yazarım yalnız pek diyete devam eden yok sanırım birbirimize destek olursak daha güzel başaracağımıza inanıyorum ben sabahları 1 yumurta eklemeyi düşünüyorum ve kırmızı et yerine tavuk ya da köfte ekleyebilirim çünkü kırmızı et direk ağır geliyor biraz hepimize kolay gelsin :)) :46::nazar:

Merhaba kızlar İsveç diyetinde bugün ilk günüm. İnşallah nefsime de hakim olarak 13 günü tamamlamayı planlıyorum ama göreceğiz bakalım :51: Daha önce 2 defa denedim ve toplamda 10 kg verdim. İnşallah bu seferde muvaffak olabilirim ve motivasyonum artar :34:

slm bısey sormak ıstıyorum toplamda 10 kg verım demıssınız 2 defa denedınız 13 gunu doldurdunuzmu her seferde yoksa 6 . gun mu yaptınız:44:

merhaba :) ben tam şu saatte akşam yediğim haşlanmış yumurta ve salatanın etkisiyle açlıktan dört dönüyorum :D daha doğrusu açlık yok ama ne buu atıştırma isteği mi diyim ne diyim ne biiliyim ben. :27: iki tane yulaflı bisküviyi yedim az önce. ühühü. bide bugün baya 15-20 tane falan dut yedim. ama bi senedir dut bekliyodum arkadaş ne yapıyım. bakalım sabah tartıda beni ne bekliyor. duttan bişi olmaz diye ümit ediyorum :5:

merhabaaa :) :)

yani diyetin aslı özü aslında protein ve sebzeye ağıtlık vermek kaloriden kısmak sıvı tüketimini arttırmak ve tüketimi sıraya koymak ..Mesela ben yarın sebze kısmında kabak haşlamayı düşünüyorum.. dutta metebolizmanı çalıştırır kaçıncı günündesinn :56:

hiç geri aldınız mı bu arada kaç kilodan 10 kilo verdiniz zorlandınız mı çok oldu biraz ama :))

yok canım sorun değil. isveçe başlarken 81 kg idim. daha öncesinden de düşük kalorili diyet yapıyordum zaten kendimde o yüzden fazla zorlandığım söylenemez. Ama spor yapamadım İsveçi yaparken o kadar. Yoksa diyet gayet güzel gitti.Kiloları alma konusuna gelincede geri mutlaka 1 yada 1,5 kg sini muhakkak alıyorsun canım. Neden dersende sebebi gayet çık ve net bence. İsveç diyetini yaparken miden zaten bomboş olyuor ve bu boşluk ister istemez tartıda - kilo olarak görünüyor. normal yeme düzenine geçtiğinde ise miden dolduğu için bu da nerden baksan +1 kg tartıda fazla gösteriyor. benimde böyle oldu. Diğerlerini ise almadım.Önemli olan diyet sonrası cozutup aşırı yememek. biraz dikkat ederek 2 haftayı geçirince almıyorsun zaten hiç bir şekilde. ama tabi bünye müsaitse almaya, hareket yok, spor yok homini gırtlak yersek otomatikmen geliyorlar kilolarda bir bir :1:

yok canım sorun değil. isveçe başlarken 81 kg idim. daha öncesinden de düşük kalorili diyet yapıyordum zaten kendimde o yüzden fazla zorlandığım söylenemez. Ama spor yapamadım İsveçi yaparken o kadar. Yoksa diyet gayet güzel gitti.Kiloları alma konusuna gelincede geri mutlaka 1 yada 1,5 kg sini muhakkak alıyorsun canım. Neden dersende sebebi gayet çık ve net bence. İsveç diyetini yaparken miden zaten bomboş olyuor ve bu boşluk ister istemez tartıda - kilo olarak görünüyor. normal yeme düzenine geçtiğinde ise miden dolduğu için bu da nerden baksan +1 kg tartıda fazla gösteriyor. benimde böyle oldu. Diğerlerini ise almadım.Önemli olan diyet sonrası cozutup aşırı yememek. biraz dikkat ederek 2 haftayı geçirince almıyorsun zaten hiç bir şekilde. ama tabi bünye müsaitse almaya, hareket yok, spor yok homini gırtlak yersek otomatikmen geliyorlar kilolarda bir bir :1:

Çook güzel anlatmışsınn teşekkür ederimm ben de şimdi 1. günümden nescafemi içiyorumm çok heyecanlıyım gitip çarşıya tartılıcam :10:

ben günde 7 km yürümeyi düşünüyorum bu kadar spor yeterlimi sizce ben en son 75 dim ama ne oldum Allah bilir çünkü dünde yarın diyet var diye diye götürdüm pilavı bol bol :D

Back
X