- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.821
Hoşgeldin başarılar dilerim bugün benim son 13.günüm toplamda 5kilo verdim çok iyi gitti şükür bitti..şimdi normal doktorun verdiği diyete devam ..Insallah sizde başarırsınız memnun kalırsınız..Hoşçakalın kızlar👍
yaa tebrikler valla benimde 6. gündeyimm kaç kilo verdim bilmiyorum ama iyi gidiyor şükür siz doktora diyetten öncemi gittiniz sonramı bide birşey sorucam doktorunuzun bu diyeti yapacağınızdAN haberi varmıydı
Yok haberi doktorun beynen kendimi hazırlamalıydım bu hafta diğer diyete başladım tıka basa tok hissediyorum:)) ve kiloda almıyorum 4.gün birgün serbest gün yaptım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaslar ıspanağı nasil yapıyorsunuz Ben sadece haşladım midem bulandı
Cok az zeytinyagli soganli yaptim olmazmi kii
Kac gunde kac kilo verdiniz bnm cok acil vermem lazimmSorun olcagini sanmiyorum, ben de salatami genellikle soğanlı yapıyodum
Kac gunde kac kilo verdiniz bnm cok acil vermem lazimm
Sorun olcagini sanmiyorum, ben de salatami genellikle soğanlı yapıyodum
İlk denememde 13 günde 11 kilo verdim. Şuanda 2. Kez başladım ama birebir listeye uyamiyorum, protein agirlikli ve gunluk kaloriye dikkat etmeye calisiyorum 4 kilo daha verdim. Arti olarak sirkeli su ve yesil kahve ekledim. Tabiiki hergun tempolu 10km yürüyüşe devam ediyorum,gercekten cok yarari var
10 km mi, bn de 6-7 km yuruyorum cok mu yuruyorum acaba demistiim:)) 13 gun yapaym bakalm sonra dediginiz gibi protein agrlikli giderim brn bayaa öğünlerin yerini değisiyorum gunleri fln da
Ben dun diyeti bozdum 4.gunumde hem de hava cok guzeldi piknige gittikisvece bastan baslamak istemuyorum protein agrlikli gidicem bn de acaba bitane listenizi yazarmisiniz
46 kilo musun ayyy daha niye vermeye calisiyosunki sfir bedensin nerdeyse.tabiki insanlarn kendi bilecekleri sey ama 46dan daha nekadar duseceksin ve tabiki saglik acisindanda onemli .neyse ben sadece sasirdigim icin yorum yazmak istedimKızlar bende yarın başlıyorum 2 aydır diyet yapıyorum 10 kilo verdim 46 kiloyum artık veremiyorum son kilolarım bu diyeti yapacağıminşallah veririm sizede başarılar
Herkese merhabaa bu diyeti 1.5 ay önce 1 hafta yapıp bırakmıştım 2.5 kilo verdim sayesinde kilomuda korudummmm şuan 55.5 kiloyum vee bugünn tekrar başladımmm inşallah tam 13 gün boyunca devam edeceğim
canim sende yeni baslamissin birlikte devam edelim :))
canim sende yeni baslamissin birlikte devam edelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?