Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Tabikiii iyii olurrr :) Seninnn de 2. günün mü ?

benimde 3. günüm 13 gün boyunca tartılmayacağım:1:
demin 3. gün akşam yemegini kahvaltı olarak yedim napim 2 yumurta en çok kahvaltıya uygundu:ssz:
akşamda ıspanak haşlaması :32:
birlikte zayıflayalım:54:

Hahaha ucuncu gun cok zor, eee aksam ispanakla dayanabildin mi ?

günaydın herkese.. ben de dün başladım bu diyete duruma göre 6. gün sonunda bırakabilirim. 56 ile başladım hadi hayırlısı :) kırmızı et yerine de tavuk tercih ediyorum umarım sorun olmaz.. Kaçamaksız diyete devam :nazar:

3. güne başlıyorummm kızlarr az önce tartıldım i55.5 ile başlamıştım şimdi 53.9 bence gayet iyi bir sonuç fakattt olaya diyet olarak bakmıyorumm az yemek olarak bakıyorum zaten kilo vermeninnn temelindee bu var diye düşünüyorum o boğazı tutmalıyız :)) Yanii çünkü bu diyet hakkında çok olumsuz yorum yapanda varrr o yüzden öğünlere ufakk ilaveler yapabiliyorum ben :44::44: :))

3. güne başlıyorummm kızlarr az önce tartıldım i55.5 ile başlamıştım şimdi 53.9 bence gayet iyi bir sonuç fakattt olaya diyet olarak bakmıyorumm az yemek olarak bakıyorum zaten kilo vermeninnn temelindee bu var diye düşünüyorum o boğazı tutmalıyız :)) Yanii çünkü bu diyet hakkında çok olumsuz yorum yapanda varrr o yüzden öğünlere ufakk ilaveler yapabiliyorum ben :44::44: :))

tebrikler benim de hedefim 53 :)) boyun kaç yldzb merak ettim.. benim de ikinci gün kaçamaksız bitti:46:

eveeeet. 3.gün de tamamlandı :) umarım yarın da sorunsuz geçer hafta sonu iyiydi de hafta içi bakalım neler olacak. 6. gün sonunda 53 görmek uğruna işveç diyeti devammm :46::46::46:

günaydın herkese.. ben de dün başladım bu diyete duruma göre 6. gün sonunda bırakabilirim. 56 ile başladım hadi hayırlısı :) kırmızı et yerine de tavuk tercih ediyorum umarım sorun olmaz.. Kaçamaksız diyete devam :nazar:

sen benden bir gün önce başlamışsın cnm, takip ediyorum seni, bakalım nasıl sonuçlar alacaz, benim de 3. günüm ve hiç kaçamaksız yapıyorum bakalım ne olacak 6 gün sonra. ben yarın ve 7. gün tartılacam

sen benden bir gün önce başlamışsın cnm, takip ediyorum seni, bakalım nasıl sonuçlar alacaz, benim de 3. günüm ve hiç kaçamaksız yapıyorum bakalım ne olacak 6 gün sonra. ben yarın ve 7. gün tartılacam

ben de çok merak ediyorum .. kaçamak yapmıyorum umarım 7. gün sabaha kadar yapmam..:20::20: bakalım yarın sen kaç kilo vermiş olacajsın kaç kiloyla başladın artık beraber devam edelim :))

Kızlar bende bügün başladım.yaşım 18 boyum 1.72 kilom 76 ve 2 haftada acill zayıflamam lazım inşallah zayıflarım bana yardımcı olun lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de çok merak ediyorum .. kaçamak yapmıyorum umarım 7. gün sabaha kadar yapmam..:20::20: bakalım yarın sen kaç kilo vermiş olacajsın kaç kiloyla başladın artık beraber devam edelim :))[/ben 56 ile başladım, boyum 153, ben de yarın ı merak ediyorum

Son düzenleme:
ben de çok merak ediyorum .. kaçamak yapmıyorum umarım 7. gün sabaha kadar yapmam..:20::20: bakalım yarın sen kaç kilo vermiş olacajsın kaç kiloyla başladın artık beraber devam edelim :))

ben de bugün sadece yarın avuç fıstık yedim, bi an dayanamadım, onun dışiında hiç kaçamak yok

56 kg ile başladım boyum 153 yarın sabah umarım hayal kırıklığına uğramam

bugün tartıldım ve tam 2 kilo gitmiş arkadaşlar, valla çok sevindim :) hala hiç kaçamak yok :) dün bir kaşık yeşil mercimek çorbası içtim o kadar :)

ben de geçmişte bu diyeti 2 kez yapıp sonuç aldım, diyet sonrası kıtlıktan çıkmışa dönmezseniz geri alınmıyor ama benim genel özelliğim yazın zar zor kilo verip kışın her bulduğumu yemekten ötürü verdiğimi fazlasıyla almaktr. Ben de dün başladım yeniden, bazen akşamla öğlenin yerini değiştirerek tüketiyorum ve ufak eklemeler yapıyorum ama genel düzeni bozmamaya çalışıyorum. Sonuç ne olacak merak ediyorum şimdiden:)

ben de geçmişte bu diyeti 2 kez yapıp sonuç aldım, diyet sonrası kıtlıktan çıkmışa dönmezseniz geri alınmıyor ama benim genel özelliğim yazın zar zor kilo verip kışın her bulduğumu yemekten ötürü verdiğimi fazlasıyla almaktr. Ben de dün başladım yeniden, bazen akşamla öğlenin yerini değiştirerek tüketiyorum ve ufak eklemeler yapıyorum ama genel düzeni bozmamaya çalışıyorum. Sonuç ne olacak merak ediyorum şimdiden:)

hadi bakalım hayırlısı:)

Back
X