- 20 Haziran 2011
- 51
- 11
- 48
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.841
Tabikiii iyii olurrr :) Seninnn de 2. günün mü ?
Ben bugun basladim yarin ikinci gunum :) sen harfi harfine uydun mu 2. Gun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 3. günüm 13 gün boyunca tartılmayacağım
demin 3. gün akşam yemegini kahvaltı olarak yedim napim 2 yumurta en çok kahvaltıya uygundu
akşamda ıspanak haşlaması
birlikte zayıflayalım![]()
Ben bugun basladim yarin ikinci gunum :) sen harfi harfine uydun mu 2. Gun?
Hahaha ucuncu gun cok zor, eee aksam ispanakla dayanabildin mi ?
3. güne başlıyorummm kızlarr az önce tartıldım i55.5 ile başlamıştım şimdi 53.9 bence gayet iyi bir sonuç fakattt olaya diyet olarak bakmıyorumm az yemek olarak bakıyorum zaten kilo vermeninnn temelindee bu var diye düşünüyorum o boğazı tutmalıyız :)) Yanii çünkü bu diyet hakkında çok olumsuz yorum yapanda varrr o yüzden öğünlere ufakk ilaveler yapabiliyorum ben :44::44: :))
tebrikler benim de hedefim 53 :)) boyun kaç yldzb merak ettim.. benim de ikinci gün kaçamaksız bitti![]()
Devam o zaman :) boyum 1.56 canim ya sen tartildin mi hic peki ?
günaydın herkese.. ben de dün başladım bu diyete duruma göre 6. gün sonunda bırakabilirim. 56 ile başladım hadi hayırlısı :) kırmızı et yerine de tavuk tercih ediyorum umarım sorun olmaz.. Kaçamaksız diyete devam![]()
sen benden bir gün önce başlamışsın cnm, takip ediyorum seni, bakalım nasıl sonuçlar alacaz, benim de 3. günüm ve hiç kaçamaksız yapıyorum bakalım ne olacak 6 gün sonra. ben yarın ve 7. gün tartılacam
ben de çok merak ediyorum .. kaçamak yapmıyorum umarım 7. gün sabaha kadar yapmam..bakalım yarın sen kaç kilo vermiş olacajsın kaç kiloyla başladın artık beraber devam edelim :))[/ben 56 ile başladım, boyum 153, ben de yarın ı merak ediyorum
ben de çok merak ediyorum .. kaçamak yapmıyorum umarım 7. gün sabaha kadar yapmam..bakalım yarın sen kaç kilo vermiş olacajsın kaç kiloyla başladın artık beraber devam edelim :))
ben de bugün sadece yarın avuç fıstık yedim, bi an dayanamadım, onun dışiında hiç kaçamak yok
56 kg ile başladım boyum 153 yarın sabah umarım hayal kırıklığına uğramam
ben de geçmişte bu diyeti 2 kez yapıp sonuç aldım, diyet sonrası kıtlıktan çıkmışa dönmezseniz geri alınmıyor ama benim genel özelliğim yazın zar zor kilo verip kışın her bulduğumu yemekten ötürü verdiğimi fazlasıyla almaktr. Ben de dün başladım yeniden, bazen akşamla öğlenin yerini değiştirerek tüketiyorum ve ufak eklemeler yapıyorum ama genel düzeni bozmamaya çalışıyorum. Sonuç ne olacak merak ediyorum şimdiden:)