• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bende 6 gün yapmayı istiyorum ,bakalım bugün başladım .anlamış değilim kahve şekersiz olacak diyorlar ama 1 kesme şekerle içilecek ,evde kesme şeker yok diye 1 çk yakın şeker kattım sonradan ve içtim ,bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım ,62.2 ile başladık ,hayırlı olsun , her sabah tartılıp gelip buraya yazmak istiyorum .benim gibi arkadaşları da takip etmek isterim .

Arkadaslar ben yeni kaydoldumoncelikle herkese merhaba :) isvec diyetinin onuncu gunundeyim diyete harfiyen uydum ve hala uyuyorum 65.5 kiloyla baslamistim su an 61 kilodayim boyum 168 ama sanirim benim 6. Gunun sonunda kilo vermem durdu diyeti en basta 58 kiloyla bitirmeyi planliyodum ama umarim en kotu 60 kiloda bitiririm son dort gunum kaldi :) yapmayi dusunen ve cesaret edemeyen arkadaslar bence cok bekletmeyin kafanizda bitirin ve yapin cunku gercekten cok iyi sonuclar

Arkadaslar ben yeni kaydoldumoncelikle herkese merhaba :) isvec diyetinin onuncu gunundeyim diyete harfiyen uydum ve hala uyuyorum 65.5 kiloyla baslamistim su an 61 kilodayim boyum 168 ama sanirim benim 6. Gunun sonunda kilo vermem durdu diyeti en basta 58 kiloyla bitirmeyi planliyodum ama umarim en kotu 60 kiloda bitiririm son dort gunum kaldi :) yapmayi dusunen ve cesaret edemeyen arkadaslar bence cok bekletmeyin kafanizda bitirin ve yapin cunku gercekten cok iyi sonuclar

evet 6.günden sonra takılıp kalıyorsun eğer yapabileceksen abartmadan normal yeme düzenine geç 2-3 gün, tabi diyet kuralları çerçevesinde beslenerek:) arkasından lahana çorbası yapıp bence bi 3-4 kilo daha verebilirsin

Diyeti sonuna kadar aynigoturup bittiginde bi gun abartip sonra yeni bi diyete gecmeyi dusunuyorum :D

sıkıcı olabiliyor bu kez strese girip veremeyebilirsin, hatta ben de isveç diye başladım 1.5 gün sonrası biraz renklendirdim mesela dün akşam 2 kaşık yoğurda çilek doğradım bugün tavuk yoktu ama öğlen biraz haslanmış tavuğu marulla karıştırdım basit bi salata yaptım falan ben pazrtesi başlamıştım. 74.600le bu sabah tartıldığımda 72.150idi. demek istediğim o ki çok da stres yapmamalı:)

merhaba arkadaşlaaar bende 9 gündür diyet yapıyordum ama son 3 gündür ipin ucu kaçtı.bende ceza olarak bu diyeti yapmaya karar verdim.umarım bi 5 kilo gider 13 günde.:1:

günaydın.. 7. gün sabahı ve 56 kilo ile başlayıp 54 ile bitirdim :)).. 53 olsun istemiştim:( galiba verecek kilo az olunca zorluyor.. umarım herkes istediği kadar kilo verebilir :34:

günaydın.. 7. gün sabahı ve 56 kilo ile başlayıp 54 ile bitirdim :)).. 53 olsun istemiştim:( galiba verecek kilo az olunca zorluyor.. umarım herkes istediği kadar kilo verebilir :34:

günaydın cnm güzel kilo vermişsin, benim de yarın bitiyor, 3 kg ya tamamlarsam çok güzel olcak bende,
peki korumak için ne yapalım, nasıl bi yeme düzeni düşünüyorsun??

Merhabalar ben de 20 yasindayim 165 boyum 65 de kilom var. Aman aman buyuk bi kilom yok aslinda da aile icerisinde falan boyle sakasina bilmemneyine dalga konusu olabiliyorum yine de :( tatliya inanilmaz duskunum birakamiyorum desem yeridir :( 1 hafta sonra erkek arkadasimin abisinin nisani var, elbise bulamadigimdan dar pantolon ince askili gomlek tercih edicem, 3 4 kilo verdigimde bacak bolgemde hafif incelme olmustu daha once. Su 1 hafta icerisinde de 3 4 kg verebilir miyim bu diyetle acaba? Dun aksam cok yemek yemistim misal, sabah uyandim 1 bardak ilik su ictim kayisi activia yedim bir tane. 2 saat gecti ustunden bir yogurt daha yiyorum simdi. Aksama kadar da meyve atistiricam aciktikca.aksam da biraz sebze ve yogurt yerim biter. Onerebiliceginiz biseyler var mi 4 5 gunluk soyle :(

Merhabalar ben de 20 yasindayim 165 boyum 65 de kilom var. Aman aman buyuk bi kilom yok aslinda da aile icerisinde falan boyle sakasina bilmemneyine dalga konusu olabiliyorum yine de :( tatliya inanilmaz duskunum birakamiyorum desem yeridir :( 1 hafta sonra erkek arkadasimin abisinin nisani var, elbise bulamadigimdan dar pantolon ince askili gomlek tercih edicem, 3 4 kilo verdigimde bacak bolgemde hafif incelme olmustu daha once. Su 1 hafta icerisinde de 3 4 kg verebilir miyim bu diyetle acaba? Dun aksam cok yemek yemistim misal, sabah uyandim 1 bardak ilik su ictim kayisi activia yedim bir tane. 2 saat gecti ustunden bir yogurt daha yiyorum simdi. Aksama kadar da meyve atistiricam aciktikca.aksam da biraz sebze ve yogurt yerim biter. Onerebiliceginiz biseyler var mi 4 5 gunluk soyle :(
Ben de 20 yasindayiiim :) bence isvec diyetini hic bozmadan uygularsan bi haftada 3 4 kilo verebilirsin 6. Gunde de birakirsin zaten

selam kızlar bi kaç sene önce isveç diyetiyle çok güzel kilo vermiştim. şimdi tekrar başlıyorum. bi süredir spora gidip yediklerime dikkat etmiyordum. böyle olunca kilo verilmiyor tabi ki isveçle metabolizmamı da kendine getireyim birazcık. bugun ilk günüm. 62.4 le başlıyorum hedefim 57. ıspanak yerine ne yiyorsunuz bu arada

6 günlük diyeti 2,5 kg ile kapadım arkadaşalr, son 3 gün sadece yarım kg kaybetmişim şimdi koruma amaçlı eski diyetime geri dönüyorum,
başarılar hepinize

6 günlük diyeti 2,5 kg ile kapadım arkadaşalr, son 3 gün sadece yarım kg kaybetmişim şimdi koruma amaçlı eski diyetime geri dönüyorum,
başarılar hepinize

günaydın canım dün fırsatım olmadı tebrik ederim seni :)) koruma amaçlı diyet değil de küçük porsiyonlar yiyeyerek un yağ şekerden olabildiğince uzak durmaya çalışarak dengeli beslenmeyi düşünüyorum ;)

selam kızlar bi kaç sene önce isveç diyetiyle çok güzel kilo vermiştim. şimdi tekrar başlıyorum. bi süredir spora gidip yediklerime dikkat etmiyordum. böyle olunca kilo verilmiyor tabi ki isveçle metabolizmamı da kendine getireyim birazcık. bugun ilk günüm. 62.4 le başlıyorum hedefim 57. ıspanak yerine ne yiyorsunuz bu arada

ben ıspanak yerine kabak yedim :)

ben de ıspanak yerine marul yedim, tabi haşlamadan:)

yumurtayla domatesin olduğu gün 2 yumurtayı doğruyorumm üzerinede domatesi doğruyorum tad versin diyede 2 dal yeşil doğan doğradım baharat atıp yedimm
ıspanağıda haşlayıp süzdüm soğuyunca yarım yemek kaşığı yoğurt koydumkii o çiğ tadı gitsin diye
daha önce 13 günde 6 kilo vermiştinmmm

kızlar ben de dün ıspanak yerine küçük bir mücver yaptım yumurtalardan birini de içine kırdım yagsız tavada pişirip domatesle yedim. ıspanağı hiç sevmiyorum biraz listenin dışına çıkmış oldum ama kaçamak yapmaktan iyidir. bugun ikinci günüm bitti haftasonu bitmeden tartılmayacağım bakalım ne kadar gidicek

Back
X