- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.801
Benim bugün 5.günüm ve cidden güzel kalktım kendimi iyi hissediyorum alıştım sanırım..Ve sizin sorunuzla tartıya çıktımmm seviyorum bu diyeti 4 günde 3kilo gitmiş süperr:))))👍🙏❤️😏😎
Bir sorum varbu diyette maden suyu icebiliyormuyuz?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika tebrik ederimben de 3. gün itibariyle 69.700 oldum ha gayret, başarıcaz biz bu kilo verme işini
bildiğim kadarıyla belirtilen dışında meşrubat içemiyoruz. ama ben tuvalete çıkma sıkıntısı yaşamayayım diye günde 1 bardak yeşil çay 1 bardak da dokuzlu çay içiyorum
bildiğim kadarıyla belirtilen dışında meşrubat içemiyoruz. ama ben tuvalete çıkma sıkıntısı yaşamayayım diye günde 1 bardak yeşil çay 1 bardak da dokuzlu çay içiyorum
5.günüm bugün 76.2 olmuşum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin de 2 kilo gitmiş sanırım, tebriklerrrr
Merhabalar, Bende bugün başladım isveç diyetine. Şuana kadar hiç bir problem olmadı. Umarım bu saatten sonrada olmaz.
Hoşgeldin başarılar dilerim bugün benim son 13.günüm toplamda 5kilo verdim çok iyi gitti şükür bitti..şimdi normal doktorun verdiği diyete devam ..Insallah sizde başarırsınız memnun kalırsınız..Hoşçakalın kızlar👍Merhaba arkadaşlar çok uzundur takip ediyorum ama bugün size ilk yazışım benimde isveçte 5. Günüm ve 3. Günümde adet oldumama kafada bitiyor cidden hiç tatlı istemiyor canım açlık arada uğruyor sonra bir selam verip gidiyor Ama incelmiş hissediyorum kendimi ve mutluyumm
Hoşgeldin başarılar dilerim bugün benim son 13.günüm toplamda 5kilo verdim çok iyi gitti şükür bitti..şimdi normal doktorun verdiği diyete devam ..Insallah sizde başarırsınız memnun kalırsınız..Hoşçakalın kızlar👍
yaa tebrikler valla benimde 6. gündeyimm kaç kilo verdim bilmiyorum ama iyi gidiyor şükür siz doktora diyetten öncemi gittiniz sonramı bide birşey sorucam doktorunuzun bu diyeti yapacağınızdAN haberi varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?