Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin başarılar dilerim bugün benim son 13.günüm toplamda 5kilo verdim çok iyi gitti şükür bitti..şimdi normal doktorun verdiği diyete devam ..Insallah sizde başarırsınız memnun kalırsınız..Hoşçakalın kızlar👍

yaa tebrikler valla benimde 6. gündeyimm kaç kilo verdim bilmiyorum ama iyi gidiyor şükür siz doktora diyetten öncemi gittiniz sonramı bide birşey sorucam doktorunuzun bu diyeti yapacağınızdAN haberi varmıydı

Yok haberi doktorun beynen kendimi hazırlamalıydım bu hafta diğer diyete başladım tıka basa tok hissediyorum:)) ve kiloda almıyorum 4.gün birgün serbest gün yaptım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben İsveç diyetine 12/05/2014 te 66.100 ile başladım. Bugün 3. günüm açlık çok hissetmedim. ama baş ağrısı oluyor. 2. gün sabahı 500gr gitmişti. Bu sabah tartıldığım da 63.100 gördüm. Niyetim başarabilirsem Allah ın izni ile 13 güne tamamlamak bakalım kısmet. Unutmaz isem sizlere gün gün yazmaya çalışacağım. Ama sonucu kesin bildireceğim.

Bol sağlık ve sevgi dolu günler.

Kac gunde kac kilo verdiniz bnm cok acil vermem lazimm

İlk denememde 13 günde 11 kilo verdim. Şuanda 2. Kez başladım ama birebir listeye uyamiyorum, protein agirlikli ve gunluk kaloriye dikkat etmeye calisiyorum 4 kilo daha verdim. Arti olarak sirkeli su ve yesil kahve ekledim. Tabiiki hergun tempolu 10km yürüyüşe devam ediyorum,gercekten cok yarari var:KK66:

Sorun olcagini sanmiyorum, ben de salatami genellikle soğanlı yapıyodum:KK66:

İlk denememde 13 günde 11 kilo verdim. Şuanda 2. Kez başladım ama birebir listeye uyamiyorum, protein agirlikli ve gunluk kaloriye dikkat etmeye calisiyorum 4 kilo daha verdim. Arti olarak sirkeli su ve yesil kahve ekledim. Tabiiki hergun tempolu 10km yürüyüşe devam ediyorum,gercekten cok yarari var:KK66:

10 km mi, bn de 6-7 km yuruyorum cok mu yuruyorum acaba demistiim:)) 13 gun yapaym bakalm sonra dediginiz gibi protein agrlikli giderim brn bayaa öğünlerin yerini değisiyorum gunleri fln da

10 km mi, bn de 6-7 km yuruyorum cok mu yuruyorum acaba demistiim:)) 13 gun yapaym bakalm sonra dediginiz gibi protein agrlikli giderim brn bayaa öğünlerin yerini değisiyorum gunleri fln da

İlk yaptigimda birebir uydum plana,tabiiki gun icinde öğle akşam yemklerinin yerini değistirdim.azimle herseyi başarırız, yaz geliyo fit olalım :KK66:

Ben dun diyeti bozdum 4.gunumde hem de hava cok guzeldi piknige gittik:KK43: isvece bastan baslamak istemuyorum protein agrlikli gidicem bn de acaba bitane listenizi yazarmisiniz

Ben dun diyeti bozdum 4.gunumde hem de hava cok guzeldi piknige gittik:KK43: isvece bastan baslamak istemuyorum protein agrlikli gidicem bn de acaba bitane listenizi yazarmisiniz

Bence kaldiğın yerden devam et, ztn 1 gunde ne kdr yemis olabilirsinki. Ben de genelde pazar günleri istedigimi abartili sekilde yiyip pztsi devam ediyorum. Benim genelde listem şu şekil. Sabah sirkeli su, 1_2 saat sonra yeşil kahve, öğle yemeğim 2 yumurta,1domates omlet , akşam değişiyo sebze yemeği yada brokoli çorbası yada tavuk göğsü yada biftek oluyo yanlarında bolca yeşil salata gece yatmadan sirkeli su :KK66:

Kızlar bende yarın başlıyorum 2 aydır diyet yapıyorum 10 kilo verdim 46 kiloyum artık veremiyorum son kilolarım bu diyeti yapacağım :KK70: inşallah veririm sizede başarılar

Kızlar bende yarın başlıyorum 2 aydır diyet yapıyorum 10 kilo verdim 46 kiloyum artık veremiyorum son kilolarım bu diyeti yapacağım :KK70: inşallah veririm sizede başarılar
46 kilo musun ayyy daha niye vermeye calisiyosunki sfir bedensin nerdeyse.tabiki insanlarn kendi bilecekleri sey ama 46dan daha nekadar duseceksin ve tabiki saglik acisindanda onemli .neyse ben sadece sasirdigim icin yorum yazmak istedim
Basarilar:):)

Herkese merhabaa bu diyeti 1.5 ay önce 1 hafta yapıp bırakmıştım 2.5 kilo verdim sayesinde kilomuda korudummmm şuan 55.5 kiloyum vee bugünn tekrar başladımmm inşallah tam 13 gün boyunca devam edeceğim :KK16:

merhaba kizlar ben de bugum baslamaya karar verdim son uc haftadir oyle saldimki kendimi tartidan korkuyorum o yuzden ilk uc gun tartilmicam ama hedefim 66 alti olmak bakalim ne kadar gitse kar, simdi gidip k
:KK54:ahvemi iciyorum hepinize basarilar :))

canim sende yeni baslamissin birlikte devam edelim :))

benimde 3. günüm 13 gün boyunca tartılmayacağım:KK1:
demin 3. gün akşam yemegini kahvaltı olarak yedim napim 2 yumurta en çok kahvaltıya uygundu:KK14:
akşamda ıspanak haşlaması :KK76:
birlikte zayıflayalım:KK54:

X