• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Benim bugün 5.günüm ve cidden güzel kalktım kendimi iyi hissediyorum alıştım sanırım..Ve sizin sorunuzla tartıya çıktımmm seviyorum bu diyeti 4 günde 3kilo gitmiş süperr:))))👍🙏❤️😏😎

Harika tebrik ederim :46: ben de 3. gün itibariyle 69.700 oldum :32: ha gayret, başarıcaz biz bu kilo verme işini :34:

bildiğim kadarıyla belirtilen dışında meşrubat içemiyoruz. ama ben tuvalete çıkma sıkıntısı yaşamayayım diye günde 1 bardak yeşil çay 1 bardak da dokuzlu çay içiyorum

Bende yeşilçay içtim 2defa ama ara ara içerim bir günde bir fincan bi sakıncası olacagını düşünmüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar, bugün benim 4. günüm. 69.200 oldum. Gerçekten de bir yerden sonra midemiz küçülüyor sanırım, bugünkü öğünü bitirmekte zorlandım. Ama yine de geceleri çok zor geçiyor, açlıktan uyumakta güçlük çekiyorum :44: rüyalarımda diyeti bozduğumu görüyorum falan :1: yine de 4 günde 2 kilo gerçekte harika !

7.gundeyim hala 3kilo bastan beride okudum hic oyle cok kilo verdim diyen takilmadi gozume nadir...Lakin bugun zorlaniyorummm:((Sabah bile yorgun kalktim ha gayret demekten baska care yok !

Bugün 9gün kahvemi içiyorum kendimi çok iyi hissediyorum ve tam 4kilo vermişim :))👍❤️🙏

Çokkk mutluyummm 5kilo oldu ve son 3gün kaldı 6olursa keyfime diyecek yok:)

Merhaba arkadaşlar çok uzundur takip ediyorum ama bugün size ilk yazışım benimde isveçte 5. Günüm ve 3. Günümde adet oldum :( ama kafada bitiyor cidden hiç tatlı istemiyor canım açlık arada uğruyor sonra bir selam verip gidiyor :1: Ama incelmiş hissediyorum kendimi ve mutluyumm :21:

Merhaba arkadaşlar çok uzundur takip ediyorum ama bugün size ilk yazışım benimde isveçte 5. Günüm ve 3. Günümde adet oldum :( ama kafada bitiyor cidden hiç tatlı istemiyor canım açlık arada uğruyor sonra bir selam verip gidiyor :1: Ama incelmiş hissediyorum kendimi ve mutluyumm :21:
Hoşgeldin başarılar dilerim bugün benim son 13.günüm toplamda 5kilo verdim çok iyi gitti şükür bitti..şimdi normal doktorun verdiği diyete devam ..Insallah sizde başarırsınız memnun kalırsınız..Hoşçakalın kızlar👍

Hoşgeldin başarılar dilerim bugün benim son 13.günüm toplamda 5kilo verdim çok iyi gitti şükür bitti..şimdi normal doktorun verdiği diyete devam ..Insallah sizde başarırsınız memnun kalırsınız..Hoşçakalın kızlar👍

yaa tebrikler valla benimde 6. gündeyimm kaç kilo verdim bilmiyorum ama iyi gidiyor şükür siz doktora diyetten öncemi gittiniz sonramı bide birşey sorucam doktorunuzun bu diyeti yapacağınızdAN haberi varmıydı

Bende bu diyetle 10 günde 7 kilo verdim alıp almamakta biraz senin elinde ben pastamıda yiyorum kızarmamıda dengelemek lazım bugun pasta yediysem yarın hafif seylerle gecistirip dengeliyorum hocde kilo almadm belki olerleyen zamanlar birdaha yaparım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X