- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.781
merhaba kızlar. en son pazar tartılmıştım ve 60.2 çıkmıştım bugün tartıldım hiç düşüş olmamış nerdeyse 60.00:) Ama bunu çok takmıyorum çünkü totalde 3.4 kılo verdım ve bu benı mutlu etmeye yetti. Bugun 11. gunum:) en son durumu cumartesı yazacagım. hepimize kolay gelsin
10 günde 3.4 bile çok güzel bi rakam yarın başlıyacağım inş. 3-4 kilo versem yeter şimdilik :))
bu arada kaç kilo fazlalıgın var verilecek kilon az olduğu için az verdin herhalde
Günaydın bayanlar.
En son Pazar günü tartılmıştık bende 1 gr bile oynamamış bu gün 11. gün 65.3 ile başlamıştım ve bu gün kilom 62.2...
Sanırım vücut direnmeye başladı ve veremiyorumSon tartılma günümüz cumartesi sabah...
Herkese kolay gelsin....
165 boyum 55 fılan olmak ıstıyorum. zaten yuksek kılolularda daha cok gıdıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de dün başlamıştım, 71.5 kiloyla . aslında 3. güne kadar tartılmayayım diyordum ama dayanamadım2. gün ve 70.5 olmuşum , 1 günde 1 kilo acayip iyi hissettirdi. sanırım ben her gün yazacağım size!
👍supersiniz 4.gun azcik zorladi ama disardaydikta iyice yordu aksam uzeri dinlenince toparladim..Yinede cok iyi gidiyor insallah 13.gun bitecek:)
teşekkür ederimsizin kaçıncı gününüz ve ne kadar verdiniz ? evet 13 gün dayanmalıyız, o kadar aç kalmamıza değmeli
ben dıyetı 11. gunun sonunda bıraktım :) toplamda 3.6 kılo verdım hepınıze kolay gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?