Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bugün diyetteki ilk günüm

Normal sartlarda kahvaltıya acayip düşkünlüğüm vardır ve haftasonu kahvaltımı tam takır yapan biriyim ancak su soralar iş günlerinde kahvaltı aramaz oldum bu nedenle ilk günümde kahvaltı konusunda zorluk çekmedim

Kahvaltıdan hemen sonra yeşilçayımı içtim bol bol su içtim açlık hissetmedim

Bugün öğlen ve akşam öğünün yerini değiştirdim biftek getirdim ama malesef bifteğii yiyemedim bu nedenle sadece salata yedim tuzsuz yağsız baharatlı

Kendimi aç hissetmiyorum gayet iyiyim bol su içmeye devam

akşam ıspanak yumurta ve domates yiyecegim yiyebilecek miyim acabaaa ?

İlk günüm bu sekilde geçiyor daha ilk günden sorun yaşadım ancak yeme isteginden değil yememe isteğinden

Ne tuhafım yahu var mı benimle aynı seyleri yaşayan ??
:1::1:

Süper canım süperrr maşallahhhh ;))) vericezzz kiloları tam gaz devammmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlaaar çok şükür 3. gün de bittiiiiiii...kaldı 10 gün, haydi herkese başarılarrrr.... egeincisi,yuzeyim kolaylıklar dilerim size de :)

Kızlar Merhaba

Daha önce canlı olan bu forum şimdi bayaa cansız.

Verdiğimiz kiloları görerek daha fazla motivasyon sahibi olalım diye aşağıdaki sekilde liste yaptım

$liste.webp

Kilonuzu yazarken başlangıç kilonuzu ve kaçıncı günde olduğunuzu yazmanız yeterli

Hem birbimizi motive edelim hemde bu diyeti merak eden buraya gelen ve okuyan kişilere gerçekten neler yapabiliyoruz gösterelim

İsteyen her gün isteyen belli aralıklarla kilolarımızı paylaşmaya ne dersiniz ?

Kızlar Merhaba

Verdiğimiz kiloları görerek daha fazla motivasyon sahibi olalım diye aşağıdaki sekilde liste yaptım

Eki Görüntüle 1072732

Kilonuzu yazarken başlangıç kilonuzu ve kaçıncı günde olduğunuzu yazmanız yeterli

Hem birbimizi motive edelim hemde bu diyeti merak eden buraya gelen ve okuyan kişilere gerçekten neler yapabiliyoruz gösterelim

canıım süper olmuş, ellerine sağlık... ama bence 1.2. gün diye değilde belli günler belirleyip tartılıp mı yazsak ben 3 gündür tartılmıyorum mesela.... mesela 5. gün 10. gün 13. gün gibi misal

Arkadaslar selammm hepinize.
Ben kalori sayımıyla zayıflamaya çalısıyorum sporumuda eksik etmiyorum ama böyle bazen kendmi dizgnleyemiyorum bi kilo vermeye baslasam gidicek gibi sanki. İlk bu diyeti yapıp kilo verdkten sonra kalori sayımıyla devam etsem kilo vermem devam eder mi sizce? Bi baslangıç olsun istiyorum sizler bilgisilisiniz bu konuda yardım eder misiniz :(

canıım süper olmuş, ellerine sağlık... ama bence 1.2. gün diye değilde belli günler belirleyip tartılıp mı yazsak ben 3 gündür tartılmıyorum mesela.... mesela 5. gün 10. gün 13. gün gibi misal

canım belki gün gün takip etmek isteyen olur diye o sekilde yaptım birde herkesin başlangıc tarihi farklı o yüzden

suan herkes kacıncı gününde ise yazmaya başlayalım

yada not tutan varsa buraya aktarabilir.

biliyorsun bende hergün tartılmak istemiyorum

canım belki gün gün takip etmek isteyen olur diye o sekilde yaptım birde herkesin başlangıc tarihi farklı o yüzden

suan herkes kacıncı gününde ise yazmaya başlayalım

yada not tutan varsa buraya aktarabilir.

biliyorsun bende hergün tartılmak istemiyorum

olur canım nasıl ekleyeceğiz peki kendimizi ben 71 ile başladım... ama 2 gün sonra 5. günümde tartılacağım

olur canım nasıl ekleyeceğiz peki kendimizi ben 71 ile başladım... ama 2 gün sonra 5. günümde tartılacağım

tamam kişiler ekledikçe ben eklicem buraya göndericem

katılmak isteyen kişiler tamamlandıkça yayınlamaya başlarızz

Kızlar bugün diyetteki ilk günüm

Normal sartlarda kahvaltıya acayip düşkünlüğüm vardır ve haftasonu kahvaltımı tam takır yapan biriyim ancak su soralar iş günlerinde kahvaltı aramaz oldum bu nedenle ilk günümde kahvaltı konusunda zorluk çekmedim

Kahvaltıdan hemen sonra yeşilçayımı içtim bol bol su içtim açlık hissetmedim

Bugün öğlen ve akşam öğünün yerini değiştirdim biftek getirdim ama malesef bifteğii yiyemedim bu nedenle sadece salata yedim tuzsuz yağsız baharatlı

Kendimi aç hissetmiyorum gayet iyiyim bol su içmeye devam

akşam ıspanak yumurta ve domates yiyecegim yiyebilecek miyim acabaaa ?

İlk günüm bu sekilde geçiyor daha ilk günden sorun yaşadım ancak yeme isteginden değil yememe isteğinden

Ne tuhafım yahu var mı benimle aynı seyleri yaşayan ??
:1::1:
bende farkli duygulardayim karnim her kazindiginda hemen buraya geliyorum yaziyorumm :1:simdi yesil cayimi demledim icecem ama karnim gurulduyo pes etmiycem ama yola devammm:10::10:
Kizlar diyeti yapamadim malesef beni cok zorladi kendimi cok kotu hissettim ama burada olmayi sevdim baska bir diyet yapiyorum yine burada yazisalimmi
ne diyeti yapiyorsun canim yazisalim tabii:54:
Selam kızlarrr, 3. Günde bitiyoooooo :) ben gayet iyiyim öğle yemeği kendime getirdi.. Yesil çay demledim kabuk tarcın ve zencefilli 1fincan içtim, şimdide nescafe içiyorum... Yani yememek değilde içememek koydu bana diyebilirim.. Tedirgin içiyorum nescafeyi bile ama o kadardanda bişi olmaz bence yani inşallahhh :)) vee bol su içelim kızlarrr akşama bol yeşillikli salata yiyicem tekrar yazarım.. Buraları boş bırakmayalım amaa motivasyon şartt opuldunuzzzz

ayyy benimde 2. gun bitiyoo 13 gun bittigini gorecez hep beraber kizlar hadi vaz gecmek yokk:21:
Kızlar Merhaba

Eki Görüntüle 1072732

cok iyi dusunmussun canim hem bizim icinde motivasyon olur ama nasil yazicam ben buraya anlatirmisin

bende farkli duygulardayim karnim her kazindiginda hemen buraya geliyorum yaziyorumm :1:simdi yesil cayimi demledim icecem ama karnim gurulduyo pes etmiycem ama yola devammm:10::10:

ayyy benimde 2. gun bitiyoo 13 gun bittigini gorecez hep beraber kizlar hadi vaz gecmek yokk:21:

cok iyi dusunmussun canim hem bizim icinde motivasyon olur ama nasil yazicam ben buraya anlatirmisin

Elbette anlatırım

Öncelikle başlangıç kilonu ve suan kaçıncı gündesin onu yazman gerekıyor. ( ki ben listeye eklim )
Daha sonra ki günler ister hergün yazıp gün gün takip et istersende ara ara yaz tek istediğim yayınladığımız listeden alıntı yap ki bana bildirim gelsin ( hergün buradayım ama kaçırmamak için ) bende onu listeye eklim ve hemen paylaşayım

Elbette anlatırım

Öncelikle başlangıç kilonu ve suan kaçıncı gündesin onu yazman gerekıyor. ( ki ben listeye eklim )
Daha sonra ki günler ister hergün yazıp gün gün takip et istersende ara ara yaz tek istediğim yayınladığımız listeden alıntı yap ki bana bildirim gelsin ( hergün buradayım ama kaçırmamak için ) bende onu listeye eklim ve hemen paylaşayım

baslangic kilom 86
bugunikinci gunum 10 gun tartilmayayim dedik kizlarla heveslenerek ama yazalim derseniz varim ben:13:

baslangic kilom 86
bugunikinci gunum 10 gun tartilmayayim dedik kizlarla heveslenerek ama yazalim derseniz varim ben:13:

O zaman sende aralıklarla tartılacaksan soyle yapalım sen ben luci ( isteyen diğer kişilerde olabilir )

Bu cuma , önümüzdeki salı ve önümüzdeki cuma ve son gün olmak üzere 4 kez tartılalım

yani

18.04.2014
22.04.2014
25.04.2014
son gün hangi güne denk geliyorsa

Ne dersin ???

O zaman sende aralıklarla tartılacaksan soyle yapalım sen ben luci ( isteyen diğer kişilerde olabilir )

Bu cuma , önümüzdeki salı ve önümüzdeki cuma ve son gün olmak üzere 4 kez tartılalım

yani

18.04.2014
22.04.2014
25.04.2014

Ne dersin ???
tm ben varim anlastikk :21::7::13::13:

yani

18.04.2014
22.04.2014
25.04.2014

Ne dersin ???

ben de varımmmm:52::52::52:

Canım ben 73 kiloyla başladım ama 10. Güne kadar tartılmayacağım :)

ben de varımmmm:52::52::52:

Ay ben supriz olsun istiyorum ama siz tartılırsanız bende tartılırım o zaman :))) motivasyon açısından nasıl olur bilemedim .. Ay kızlar süper gidiyoruz maşallah tam gazzzz devammmm 👯👯👯

Ay ben supriz olsun istiyorum ama siz tartılırsanız bende tartılırım o zaman :))) motivasyon açısından nasıl olur bilemedim .. Ay kızlar süper gidiyoruz maşallah tam gazzzz devammmm 👯👯👯

evet canım tartılalım bari... bizden sonrakilere ya da önümüzdeki yıllarda, aylarda yeniden yapmamız gerekirse bize de ışık tutacak bir liste olur

Back
X