- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.101
Bugün 2.günüm sabah tartildim 600 gr gitmis bile.. Ins böyle devam eder

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin adına ck swndm cnim tbrk edrm bn daha tartlamadm aksami heycnla bklyrm :) zorlanyrm cnim ya her yerm agryo ama dwam etmem lazm ew dsnda spor yapmyrm cnku .s bi leweli yani wideoyu kc gun yapysn cnimBugün 2.günüm sabah tartildim 600 gr gitmis bile.. Ins böyle devam eder![]()
hosgeldn canim kolay gelsn :) benm iknci gunum 600 gram gtms :):)1 gün gecikmeli olarak bugün başladım kızlar
sabah tartıldım 57.6kg
hergün azalır umarım :)
senin adına ck swndm cnim tbrk edrm bn daha tartlamadm aksami heycnla bklyrm :) zorlanyrm cnim ya her yerm agryo ama dwam etmem lazm ew dsnda spor yapmyrm cnku .s bi leweli yani wideoyu kc gun yapysn cnim
OOy tebrikler canim. Basaricaz inaniyorum. Senin kacinci günün?gunaydın :):) 600 gram daha gtms gobus dumduz oldu maşallah ck mtlyum :):):):)
1 gün gecikmeli olarak bugün başladım kızlar
sabah tartıldım 57.6kg
hergün azalır umarım :)
benimde 3. gunum cnim smdilik zrlanmyrm bkalm ilerlyn zmanlarda nasl olck bendede toplamda 1200 gram gtti kyafetlermde hafiftn farkdyrm :) dun yapamadm ama bugun yapicm ins canim sporumu :)
Zor gercekten, kondisyon gerektiriyor. Ben nefes nefese kaliyordum önceleri simdi daha iyiyim.
Yürüyüste yapabilirsin, bacaklarin acilmis olur. Hazir havalarda düzeliyor.
Ben ilk leveli 8 gün yaptim, simdi 2.leveldeyim bunu 10 güne tamamlicam. 3.levelide ayni sekilde.
Jillianin videosunu 4 yil önce aynen uyguladigimda inanilmaz fit oldum ve istedigim kiloya hemen hemen yaklasmistim.
OOy tebrikler canim. Basaricaz inaniyorum. Senin kacinci günün?
Tam tamina ayni kilodayiz.Hadi bakalim ikimizdeki degisiklikler nasil olacak :)
Sonuç almamız çok güzel kızlar takipteyim sizi de :)
İlk gün biraz zorlandım tansiyonum hep düşüktür tabi açlık da dengeleri bozdu :)
Jillian micheals level 1e başladım başka da spor yapmadım dün, belki bugün yürüyüş yapıcam.
Sabah 57.0 kg'dım tam 600 gr gitmiş :)
Sonuç almamız çok güzel kızlar takipteyim sizi de :)
İlk gün biraz zorlandım tansiyonum hep düşüktür tabi açlık da dengeleri bozdu :)
Jillian micheals level 1e başladım başka da spor yapmadım dün, belki bugün yürüyüş yapıcam.
Sabah 57.0 kg'dım tam 600 gr gitmiş :)
benimde 3. gunum cnim smdilik zrlanmyrm bkalm ilerlyn zmanlarda nasl olck bendede toplamda 1200 gram gtti kyafetlermde hafiftn farkdyrm :) dun yapamadm ama bugun yapicm ins canim sporumu :)
olsun canm umarım yansımaz ama daha dikkatli ol bende artı olark 2 tane etimek yedim biraz da salamla kasar:44:
Aslinda bu diyetle spor yapmak cok zor ama ben suan cok hirsliyim, kötü gibi olursam zorlamiyorum fazla
Ben sabah yürüyüsümü ve sporumu yaptim, fakat iki tane milföy börek yedim. Ins yansimaz tartiya:18:
2 gune alşrsn cnim ilk gun snucun cok iyi tbrk edrim bir an once btrelm gecsn su gunler ins :)
Aslinda bu diyetle spor yapmak cok zor ama ben suan cok hirsliyim, kötü gibi olursam zorlamiyorum fazla