- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #8.061
İsveç diyetini yıllardır okurum ama göze alamamıştım şimdi başlama kararı aldım birbirimize destek olacak bir arkadaş istiyorum 13 günlük kader birlikteliği için var mı bana bu diyette yarenlik edecek?
İsveç diyetini yıllardır okurum ama göze alamamıştım şimdi başlama kararı aldım birbirimize destek olacak bir arkadaş istiyorum 13 günlük kader birlikteliği için var mı bana bu diyette yarenlik edecek?
Ben varım canım ya .Ne olur sende bana Yoldaş olll
kizlar bende varim yarin baslayalimmi birbirimize destek olalim motivasyona ihtiyacim varr
Merhaba kızlar :) bende bugün başladım şekersiz kahvemi içmiş bulunmaktayım. Ben 24 yaşında 160 boyunda ve ne yazık ki 77.6 kilodayım. Ben kendimi bildim bileli kiloluydum5 aylık evliyim düğünümde 66 kiloydum 1 sene diyet spor yaparak 66 ya düşmüştüm. 5 ay içinde malesef stresten geri aldım bu kiloları ama benim sorunum yemeği sevmek iradem zayıf biraz isteyince aslında verebiliyorum da yememek işime gelmiyo. Geçen yıl 5 gün uygulamıştım İsveç diyetini 3 kilo vermiştim. Şimdi sonuna kadar dayanıcam çok kararlıyım. Kaynanam kilolarıma takmış durumda her telefonda kilo mu soruyo ya şaka gibi önce kendim için sonra ona inat kurtulcam kilolardan . Bende artık hergün buradayım yardımcı olalım birbirimize herkesi utandıralım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biride bana destek olsun bende başlıyım ya
kızlar ben de yarın başlıyorum 13 gün boyunca hiç bozmayıp hergün burda kilomu paylaşıcam, bugünlerde başlayan varsa destek olalım birbirimize
ben varm canmm yarın baslıyorum beraber yapalım inşallah ben alışverişimi yaptım :)
tmm canm her gün burda blusalım inş :)aa süper ben de birazdan yapıcam alışverişi :)
canm valla bende ünideyim bilmiyorum nasıl yapıcam acıkcası ama bi yol bulcaz artık .sMerhaba kızlar, ben de varım :) Ama öğle yemeklerini ne yapacağız? Benim üniversitede ıspanak yeme şansım yok.
Bir de bu diyete başlayanların boy-kilo durumların nasıl? Paylaşalım lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?