- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.741
valla bende düne kadar iyi gidiyodum sayılır dün biraz olmadı gibi ama durmak yok kilolar gidiyor sonuçta sende inşallah kolayca başlar ve bitirirsingünaydın arkadaslar ben hala cok kötüyüm kendime gelemedim bi türlü ama bugün tekrar diyete başlıyorum mecburen ankaraya gitmememe tam 14 gün var ve bugün baslamazsam sonunu getirmemem.. şuan kahvemi içiyorum ama midem felaket kilom malesef 70.1 tatlı cok yedim adetten dolayı verdiğimi anında aldım geriye...neyse napalım yaa amann ölüm yok ya sonunda yavas yavas gider ben giden 17 kiloma mutluyum valla ekiden neydim şimdi neyim eşim resmen küçüldün minicik kaldın diyo bana boyumda kısa olunca...ama hala fazlalık cok tabi o sadece eski halime bakarak diyo... sizler yolu yarıladınız bana kolay gelsin
valla bende düne kadar iyi gidiyodum sayılır dün biraz olmadı gibi ama durmak yok kilolar gidiyor sonuçta sende inşallah kolayca başlar ve bitirirsin
slm kızlar 1.70 boyundayım 85 kıloyum esımın dewamlı dalga gecmelerı uzerıne bu dıyetı yapmak ıstıyorum ama kendım yapamıyorum dıyet arkadası arıyorum ılgılenenn olursa sewınırım :)
eğer bozmadan yapabilirim bu diyet bittikten sonrada yediklerime dikkat ederim diyorsan yap bencekızlar selam
163 boyum 67 kilom var ve hedefim 53 düğünüme 10 ay sizce bunumu yapmalıyım yoksa vaktim varken daha yavaş ve sağlıklı mı vermeliyim sizden akıl istiyorum
eğer bozmadan yapabilirim bu diyet bittikten sonrada yediklerime dikkat ederim diyorsan yap benceama zorlanırım diyorsan yavaş yavaş ver sahsen ben zorlanıyorum bazı gunler kacamaklarım oluyor(meyve felan oyle tatlı değil )ama hızlı vermek istediğim için yapıyorum tabi sen bilirsin yapmak istersen burdayıızz
bende yapmak istiyorum ama kararsızım ya
şuan evdeyim çalışmıyorum yani tabi çalışanların yapması daha zor olur halsizlik felanda oluyor çunku.evdeysen yap derim bende evdeyim şu sıralar rahat yapılabilir evdepeki çalışıyormusun çalışanların yapması zor oluyormu
bende kararsızım ama eşım baska yol bırakmadı ınannkı hemen zayıflamak ıstıyorumm bende rahatsızım durumummdan
şuan evdeyim çalışmıyorum yani tabi çalışanların yapması daha zor olur halsizlik felanda oluyor çunku.evdeysen yap derim bende evdeyim şu sıralar rahat yapılabilir evde
çalışıyomusun peki
calısmıyorum canım ewlenınce askıya aldım calısmayı sn ?
çalışıyorum o yüzden benim için zor olur
slm kızlar 1.70 boyundayım 85 kıloyum esımın dewamlı dalga gecmelerı uzerıne bu dıyetı yapmak ıstıyorum ama kendım yapamıyorum dıyet arkadası arıyorum ılgılenenn olursa sewınırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?