• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben diyeti bozmak zorunda kaldım kızlar rahatsızlandım biraz hastayımda kötü oldum...yarını da geçireyim pazartesi başlayacagım gene siz harika gidiyorsunuz hızınıza yetişemiyorum vallaa...
pazartesi iyi olursam görüşürüz tekrar...

75 ten 78 e cıkmıstım, zorlu bir hamileleik sebebi ile spor bıraktım, hamileleiğim sonlandı fakat açılan iştahım kapanmadı :)
Bu sebepten şuan 82,1 kgyim
ben de diete başladım bugün
çalıştığım için tam olarak uyamayacagım, ama bu sekılde de fark eder diye düşünüyorum
herkese kolay gelsın:5:

Son düzenleme:

bugün 6.günüm ama 5.gün benim için tam felaket oldu.
Kaçamağım çok oldu.
Dün kahvaltı faslını yaptım sadece havuç yeniliyordu yedim ama oturduğum yerden kalkınca başım dönüyor gözlerim kararıyordu o yüzden kahvaltıdan 2 saat sonrası gibiydi bir dilim tam buğday ekmeği tost mak. kızarttım birazcık pekmez sürerek yedim.

Ben çok tatlı tüketmem oyüzden kan şekerim fln bnm çok düşer bu sebeple sanırım şeker tükemeyince kanşekerim yine yeredüştü ki başım dönüodu gözlerim kararıodu mecbur tatlı takviyesi yaptım.

öğleni geç yedim işlerim vardı balık yerine tavuk gögsü haşladım yedim akşam yemedim canım istemedi yerine 2 erik yedim hala halsizdim dönmeler oluyordu yine. Sonra dün gece deprem oldu gemlikte merkez üstü gemlikmiş baya sallayınca elektrikte gidince döküldük aşağı babamla ben evdeyiz zaten sadece (: Annemin teyzesigille aynı binadayız onlara gittik elektirkler gelince orada oturduk çay fln içildi derken birazda kuruyemiş yedirdiler zorla başımdönüo fln halsizlik var diye kıza kıza anlayacağınız diyete başlayı 2.gün dondurma kaçamağı olmuştu 5.gün böle kaçamak dolu geçti.

Bugünde uyanır uyanmaz tartıya çıkma hissi uyandı bende.
Kilom evdeki tartıma göre 70-71 arası duruyor bekleyip pazartesi tartılcaktım ama dayanamadım bukadr az gittiğini görünce moralim çok bozuldu bugün 6.günüm ve listeye harfiyen uyuyorum bitki çayları dışında başka bişi yemiyorum ilava olarak son güne kadar artık sağlık elverdikçe kaçamak yapmadan devam etmeye çalışcam bakalım 13.gün bitince kilo durumu ne olacak.

Ayrıca yarın sabah uyanır uyanmaz o avm tartılıp 74 çıktığım cihazdan da tartılıcam bakalım evdeki tartıda bişivar mı yok mu ?

Sadece bilgi vermek için yazdım bnde 5 günde 2 kilo gibi birşey gitmiş. Buda birşeydir benim için ama dediğim gibi zaten budiyete başlarken ki hedefim toplamda maksimum 6kilo vermekti bakalım sonuç ne olacak.

Diyetin bndeki en büyük faydası hazımsızlığım vardı benim kabızdım sürekli şuanda günde 2 kere wc gidiyorum. Ve gün aşırı 10-20 dk bir küçük için wc çıkıyorum. Şişkinliğim yok ödemde yoktur eminim idrarım açık renk çünkü.

Ama Reglm yaklaşıyor o yüzden bünyem tatlı isteği oluşturuyor bakalım hayırlısı diyetin akibeti ne olacak ve sonlandırdığımzda giden kaç kilo olacak. :1:

günaydın arkadaslar ben hala cok kötüyüm kendime gelemedim bi türlü ama bugün tekrar diyete başlıyorum mecburen ankaraya gitmememe tam 14 gün var ve bugün baslamazsam sonunu getirmemem.. şuan kahvemi içiyorum ama midem felaket kilom malesef 70.1 tatlı cok yedim adetten dolayı verdiğimi anında aldım geriye...neyse napalım yaa amann ölüm yok ya sonunda yavas yavas gider ben giden 17 kiloma mutluyum valla ekiden neydim şimdi neyim eşim resmen küçüldün minicik kaldın diyo bana boyumda kısa olunca...ama hala fazlalık cok tabi o sadece eski halime bakarak diyo... sizler yolu yarıladınız bana kolay gelsin

kızlar benimde dün 7.günümdü berbat oldu ama :19:sabah kahvemi içtim oglen et yedim sonra akşam acıktım tabi hiçbirşey yemem gerekiyordu ama baya meyve yedim peynir ve salam yedim bir kaç dilim evde kola vardı dayanamadım içtim onudaa :32:neyseki light kolaydı :27:
8.gün okadar zor değil sporumuda yapacağım haftaya alışverişe çıkınca 36 beden alabilsem ne güzel olurdu ama ben ve 36 beden.. :27:

günaydın arkadaslar ben hala cok kötüyüm kendime gelemedim bi türlü ama bugün tekrar diyete başlıyorum mecburen ankaraya gitmememe tam 14 gün var ve bugün baslamazsam sonunu getirmemem.. şuan kahvemi içiyorum ama midem felaket kilom malesef 70.1 tatlı cok yedim adetten dolayı verdiğimi anında aldım geriye...neyse napalım yaa amann ölüm yok ya sonunda yavas yavas gider ben giden 17 kiloma mutluyum valla ekiden neydim şimdi neyim eşim resmen küçüldün minicik kaldın diyo bana boyumda kısa olunca...ama hala fazlalık cok tabi o sadece eski halime bakarak diyo... sizler yolu yarıladınız bana kolay gelsin
valla bende düne kadar iyi gidiyodum sayılır dün biraz olmadı gibi ama durmak yok kilolar gidiyor sonuçta sende inşallah kolayca başlar ve bitirirsin :54:

valla bende düne kadar iyi gidiyodum sayılır dün biraz olmadı gibi ama durmak yok kilolar gidiyor sonuçta sende inşallah kolayca başlar ve bitirirsin :54:

kızlar selam

163 boyum 67 kilom var ve hedefim 53 düğünüme 10 ay sizce bunumu yapmalıyım yoksa vaktim varken daha yavaş ve sağlıklı mı vermeliyim sizden akıl istiyorum:41::41::41::41:

slm kızlar 1.70 boyundayım 85 kıloyum esımın dewamlı dalga gecmelerı uzerıne bu dıyetı yapmak ıstıyorum ama kendım yapamıyorum dıyet arkadası arıyorum ılgılenenn olursa sewınırım :)

kızlar selam

163 boyum 67 kilom var ve hedefim 53 düğünüme 10 ay sizce bunumu yapmalıyım yoksa vaktim varken daha yavaş ve sağlıklı mı vermeliyim sizden akıl istiyorum:41::41::41::41:
eğer bozmadan yapabilirim bu diyet bittikten sonrada yediklerime dikkat ederim diyorsan yap bence :3:ama zorlanırım diyorsan yavaş yavaş ver sahsen ben zorlanıyorum bazı gunler kacamaklarım oluyor(meyve felan oyle tatlı değil :1:)ama hızlı vermek istediğim için yapıyorum tabi sen bilirsin yapmak istersen burdayıızz :1::1: :54::54:

eğer bozmadan yapabilirim bu diyet bittikten sonrada yediklerime dikkat ederim diyorsan yap bence :3:ama zorlanırım diyorsan yavaş yavaş ver sahsen ben zorlanıyorum bazı gunler kacamaklarım oluyor(meyve felan oyle tatlı değil :1:)ama hızlı vermek istediğim için yapıyorum tabi sen bilirsin yapmak istersen burdayıızz :1::1: :54::54:

peki çalışıyormusun çalışanların yapması zor oluyormu:5::5::5:

slm kızlar 1.70 boyundayım 85 kıloyum esımın dewamlı dalga gecmelerı uzerıne bu dıyetı yapmak ıstıyorum ama kendım yapamıyorum dıyet arkadası arıyorum ılgılenenn olursa sewınırım :)

Selam canim benim bugün diyette 5. günüm 82,4 le baslamistim sabah tarti 80,2 gösterdi kacamaklarim oldu ama eger istersen beraber yapabiliriz

Back
X