Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

olur tabi canım beraber yapalım bakalım ne olcak çok merak ediyorum

Tamam canim sagol. Sabah tartildim 82,4 gösterdi tarti dogum yaptiktan sonra aldim bu kilolari, 6 aylik bebegim var. Ben sabahlari uyaninca bir bardak elma sirkeli ilik su icecegim, ilk basta 30 dk spor yaparak basliycam güne sonra kahvemi iccem. Senin kilon kac? Kilolari hergünmü yazalim ne yapalim?

canım ben meyve yemiyorum listede de meyve yok zaten çok acıksam bile bastırmaya çalışıyorum dün çok halsizdim 9 da yatağa girdim bugünkü 1 dilim ekmeği yemek için hemen uyumak istedim :) napalım artık katlancaz sanki hiç oruç tutmadık mı bunu da öyle değerlendirmemiz lazım eeeeeeeeee bu kilolara gelinceye kadar aklımız nerdeydi şimdi cezasını çekiyoruz:):) şaka şaka:):) canım sık sık su iç metabolzman düzene girer zaten açlığa alışıyorsun belli bi zamandan sonra canım :) sakın bozma bak bu yola baş koyduk diyetibırakmak yok tamam mı canım:)

bende her gün yazmayalım 4.gün sonunda bakalım verdik mi diye moralimiz bozulmasın vermemiş olursak hemenben bekarım dolayısıyla bana göre boyuma göre yani fazlam var bende sabah baktım 63 çıktımspor yapmadım demin öğleni de yedim suyumu da içiyorum inş işe yarar ne kadar verirsek kar:13:

Tamam 4 gün sonra bakalim kac kilo vermisiz. Senin fazla yokmus benim vermem gereken 25 kilom var, benden iyisin yani. Insallah kalici olarak zayiflariz bugün bende spor yapamadom oglum durmadi ne yazikki. Cocuk olunca daha zor oluyo

tamam canım merak etme :) bozmak yok neredeyse yarıladık zaten 13 gunu dimii
su içme konusunda elimden geleni yapıyorum şu 0.5 litrelik su şişelerinden 4 tane içmeye çalışıyorum günde.genelde 3 tane içiyorum ama bugünlerde daha fazla içmeye çalışıcam.
bide şimdi tartı bozuk kilomuda merak ediyorum 62yle başladım sanırsam umarım eksilme vardır :)
birazdan markete gideceğim listedeki bazı şeyler eksik onları tamamlamaya azda olsa yürüyüş olur valla dün bi 20 dak. spor yapabildim bugun daha fazla yaparım inş. annemler diyolar zayıfladın sen diye ama hayırlısı tartı alıınca soylerim sonucu :))

3.gün bugün kızlar

10.00 gibi uyandım gece askerimle msjlaştıkta geç yatmıştım.
10.30-11.00 arası kahvemi içtim ekmeği tost mak. kızarttım yedim.
13.00 - yeşilçay içtim 1 fincan

15.00 - öğlen yemeği yedim 1 domates 2 erik yedim. Form plus meyve çaylarından içtim 1 fincan.

Şuana kadar 1 lt suyu içtim bitti.

19.00 - 2 katı yumurta 1 d. salam ve bolyeşilli limonlı az zeytinyağlı salatamı da yerim.
Günü 2-2.5 lt suyla kapatıyorum.
Gecede yatmadan kayısılı çayımı içerim.

İnşAllah bugün kaçamak yapmam dün ki dondurmayı eritmem lazım
Bir ara çıkar yürürüm biraz imkanım olursa.

kaldı 10 gün bakalım inşAllah emeklerimiz ziyan olmaz da en az 5-6 kilo vermiş oluruz.
İnşAllah 6kilo veririm 13.gün sonunda.

Bu arada ben sürekli wcye gitmekten evden dışarı çıkamıyorum.
10 dk bir wc çıkıyorum sizde de böylemi kızlar?

bende oyle değil canım malesef.eskisinden daha az çıkıyorum nedense ama artık akşmaları kayısı çayımı içeceğim azda olsa işe yararıyor :)

canım 62 kiloysan fazlan yok pek boyun kaç canım? aynen yaa 9 güncük kaldı nolcak yaparız:) dönmek yok bu yoldan:)

canım 62 kiloysan fazlan yok pek boyun kaç canım? aynen yaa 9 güncük kaldı nolcak yaparız:) dönmek yok bu yoldan:)
boyum 166 :) eskiden 50lerdeydim ozamanlar çoğu giydiğim tam oturuyordu ama şimdi ben pek yakıştıramıyorum :) çok fazlalığım yok biliyorum ama gitse fena olmaz hani bide ben nedense tombul duruyorum ya vucud seklindenmidir bilmem ama oldugumdan fazla goteriyorum şimdi gidip tartı alcağım heycan yaptım acaba kaç kilo olmuşumdur diye

slm kızlar valla süpersiniz maşallah ne güzel herkes azimli benim 2. günümdü bugün tek sornum akşamki tavuk salata yerine 1 tane patlıcan dolma yedim küçüktü zaten oun dısında aynen uyuyorum inanırmısınız göbeğim indi resmen cok merak ediyorum kilomu pazartesi sabahı kosa kosa tartıya cıkacagım o gün yazarım

canım ne guzel sevindim senin adına.bende bugun fazladan 1 meyve ve 1 dilim kaşar peyniri yedimarada olsun okadar ya

canım ne guzel sevindim senin adına.bende bugun fazladan 1 meyve ve 1 dilim kaşar peyniri yedimarada olsun okadar ya
saol tatlım darısı hepimize göbeklerimiz yok olsunlar gitsinlerrr
1 meyve ve 1 dilim kaşar cokda büyük bi kaçamak değil bence olur arada canım tam gaz devam edelim valla süpersiniz uzun süredir kendmde diyet yapma şevki bulamıyordum sayenizde motive oldum gene

Tamam 4 gün sonra bakalim kac kilo vermisiz. Senin fazla yokmus benim vermem gereken 25 kilom var, benden iyisin yani. Insallah kalici olarak zayiflariz bugün bende spor yapamadom oglum durmadi ne yazikki. Cocuk olunca daha zor oluyo

maşallah iyi azimlisin ama sütünü fln etkilemez mi ki diyet sıkıntı olmasın sana

tm canım o zaman inş veririz bugün rahat mıydı peki nası geçti

Rahattim aslinda sadece biraz bas agrisi yapti yarim saat uyudum oda gecti. Karnim hic acikmadi. Gece oglum uyutmadi bugünde biraz gec uyandim onun icin biraz gecikmeli yedim yemeklerimi. 2,5 l su ictim. Aralarda yesil cay ictim bur zarari olacaginj sanmiyorum kalorisi hic yok cünki. Simdi oglumu uyuttum sirkeli suyumu icip uyuycam. Ya aslinda benim diyet esimle atisarak basladi. Biraz büyük konustu 10 kilo veremezsin falan derken birden para iddiasi koydu araya. Verirsem 10.000 € verecekmis  gecen ayin 24 den bu ayin 24 ne kadar 86,4 kiloydum iddialastigimizda bir hafta gec basladim. Insallah veririm amacim kesinlikle para degil sadece onu utandirmak cok kisa bir zamanim ve vermem gereken 6 kilom kaldi. Senin günün nasil gecti?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…