- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.721
Rahattim aslinda sadece biraz bas agrisi yapti yarim saat uyudum oda gecti. Karnim hic acikmadi. Gece oglum uyutmadi bugünde biraz gec uyandim onun icin biraz gecikmeli yedim yemeklerimi. 2,5 l su ictim. Aralarda yesil cay ictim bur zarari olacaginj sanmiyorum kalorisi hic yok cünki. Simdi oglumu uyuttum sirkeli suyumu icip uyuycam. Ya aslinda benim diyet esimle atisarak basladi. Biraz büyük konustu 10 kilo veremezsin falan derken birden para iddiasi koydu araya. Verirsem 10.000 € verecekmis  gecen ayin 24 den bu ayin 24 ne kadar 86,4 kiloydum iddialastigimizda bir hafta gec basladim. Insallah veririm amacim kesinlikle para degil sadece onu utandirmak cok kisa bir zamanim ve vermem gereken 6 kilom kaldi. Senin günün nasil gecti?
anladım canım dur sen utancak inşonlar rahat tabi bizimki kadar sorun yaşamıyorlar bizde vercez inş iyi vermişsin sen hem daha da verirsin inş merak etme...benimde iyiydi açlık yoktu aynen suyumu da içtim bol bol yarından korkuyorum öğlen çok bi şey yok ama dayancaz inş:13:hadi hayırlı geceler yarın yine haberleşiriz bebişine de iyi uykular:129:
ilk günü kolay atlatmışın tebriklerBenimde öyle gözlerimden olucaktım Allah korusun topic okurken
Ben daha bugün başladım.Önce güzel sevdiğim bi renkli kalemle rengarenk yazdım listemi güzeelce astım buzdolabının önüne.Sonra alışverişe gittim.Bahsettiğim gibi eskiden vejeteryan olunca evimde hiç et bulundurmuyorum dışarda sevdiğim yerlerde yiyorum bazen.Antrikot almakla başladım işe.100er gramlık parçalar halinde aldım ama çoğunu tavukla değiştirmeyi düşünüyorum.Balık av yasağı sebebiyle light ton balığı aldım bir kaç kutu onuda balık günlerinde yerim diye düşündüm çünkü dondurulmuş balıkları bir veteriner hekim olarak sağlıklı bulmuyorum.Dondurulmuş gıdaları sağlıklı bulmamakla beraber ıspanağı bu şekilde temin ettim çünkü marketlerde bulamadım.Hepsini o kadar isteyerek yaptım ki ilk defa diyet yaptığım için mutluydum desem yeri
Bir abur cubur manyağı olarak hepsini göremeyeceğim bir yere kaldırdım
Kahvaltı sıkıntısız geçti benim için çünkü kahve delisiyimdir.Öğlen de güzeldi hatta ıspanağı haşladığım gibi yedim hiç birşey eklemedenama öğlen ve akşam arası işkenceydi Baş ağrısı,depresyon vari bir ruh hali.. O kadar acıktım kiiiii sonra dayanamayıp değil aslında kendi irademle gidip yarım şeftali yedim.Onu da küçük küçük dilimledim ki çok olsun psikolojik olarak kendimi kandırıyım dedim.
Akşam sanırım en sevdiğim öğün oldu :) Ağzımın tadını bozmadan,yıllar sonra yediğim etten soğumadan lezzetli bir yemek hazırladım.Dediğim gibi 100 gr et ve 1 kasşık light yoğurt tükettim + salata tabi :) 78,5 kiloyum şu an tek isteğim 13 gün sonunda 70 kilo olabilmekHadi sende başla destek olalım birbirimize
İsveç diyetinden hep dudak bükerek bahsidiyolardı doktorlar.Metzbolizma yavaşlıyormuş.Sonrasında hızlı kilo alımı ya da kilo aldıktan sonra vermenin çok zorlaşması gibi sorunlar çıkıyormuş.Yapan arkadaşlardan ufacık bilgiler rica edebilir miyim...Artık sayfalarca diyet spor topiği okumaya mecalim kalmadı
Benimde öyle gözlerimden olucaktım Allah korusun topic okurken
Ben daha bugün başladım.Önce güzel sevdiğim bi renkli kalemle rengarenk yazdım listemi güzeelce astım buzdolabının önüne.Sonra alışverişe gittim.Bahsettiğim gibi eskiden vejeteryan olunca evimde hiç et bulundurmuyorum dışarda sevdiğim yerlerde yiyorum bazen.Antrikot almakla başladım işe.100er gramlık parçalar halinde aldım ama çoğunu tavukla değiştirmeyi düşünüyorum.Balık av yasağı sebebiyle light ton balığı aldım bir kaç kutu onuda balık günlerinde yerim diye düşündüm çünkü dondurulmuş balıkları bir veteriner hekim olarak sağlıklı bulmuyorum.Dondurulmuş gıdaları sağlıklı bulmamakla beraber ıspanağı bu şekilde temin ettim çünkü marketlerde bulamadım.Hepsini o kadar isteyerek yaptım ki ilk defa diyet yaptığım için mutluydum desem yeri
Bir abur cubur manyağı olarak hepsini göremeyeceğim bir yere kaldırdım
Kahvaltı sıkıntısız geçti benim için çünkü kahve delisiyimdir.Öğlen de güzeldi hatta ıspanağı haşladığım gibi yedim hiç birşey eklemedenama öğlen ve akşam arası işkenceydi Baş ağrısı,depresyon vari bir ruh hali.. O kadar acıktım kiiiii sonra dayanamayıp değil aslında kendi irademle gidip yarım şeftali yedim.Onu da küçük küçük dilimledim ki çok olsun psikolojik olarak kendimi kandırıyım dedim.
Akşam sanırım en sevdiğim öğün oldu :) Ağzımın tadını bozmadan,yıllar sonra yediğim etten soğumadan lezzetli bir yemek hazırladım.Dediğim gibi 100 gr et ve 1 kasşık light yoğurt tükettim + salata tabi :) 78,5 kiloyum şu an tek isteğim 13 gün sonunda 70 kilo olabilmekHadi sende başla destek olalım birbirimize
13 günde 8.5 kilo verseniz var ya süper olur. Merakla sonucunuzu beklicem ne kadr verceksiniz bakalım
Ben çok fazla asıl isveç diyeti diye bahsederki söyledikleri 10-20 kilolar kadr verebileceğini düşünmüyorum kimsenin.
Ancak diyete ek ölümüne spor takviyesi yaparsa olur.
Benim bu diyetle hedefim 6 kilo vermek.
13 günde 3-5-6 farketmez verelim de yeter ki
Ah canım aynen aynen ben ki çikolata delisiyimdir her dakika yiyebilirim bilmiyorum napıcam..İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın.Fakat bişey sorucam ben mi aceleciyimyoksa okuduklarım doğrultusunda mucize mi bekledim bu diyetten sabahki ağırlığımla akşam tartıldığımdaki ağırlık aynıydı.Ben sandım ki her gün sabah akşam 1 kilo vericem :18: Sen sonuçları ne zaman almaya başladın?
İsveçi hiç araştırmamıştım bu akşam akışta gördüm hele bi bakayım dedim.Çok az okudum.Uzm..tv de dietisyen nefret halinde anlattı.Onunkini de abartı buldum bazen doktorlar kendi yöntemleri dışındaki tedaviler asla sonuç vermezmiş gibi yaklaşıyorlar.Neyse,söylediği şuydu,kahve içileceği için metabolizma hızlanır ama uzun süreli etkisinde çok düşük (1000 in altında) kalori alnıdığı için metabolizma yavaşlamış olur .
Bende çok topic okudum ve bir arkadaşın diyetisyen listelerini paylaştığı konuda karar kıldım 2 ay onu uyguladım ramazanda da o ark ramazan listesini ama ilk 5 kilo verdim 2. ay ramazan içinde 3 kilo verebildim ama nişanıma az kaldı hızla ilerlemem lazımdı uygulayn arkdşm önerdi isveci ve başladım dedim ne kaybederim ki isveç diyeti sayf. biride bir kişinin bu diyetle 6 kilo verdiği ve 2 yıl olmuş yapalı geri almadığını okuyuncada dedim sonrasında dikkat edince demek ki geri gelmiyor.
Birde bence öle abartı sağlıklsz bir liste değil protein ağırlıklı yeşillik var peynir vs. iyi bence.
Şunu yazmışsın meto. yavaşlıyor diye ben hep hazmı zor olan sürekli kabızlık çeken biriydim bu diyetle birlikte acayıp meto. hızlandı hergün çıkabiliyorum wc. bence bünyeye göre de değişiyor olabilir. Bir ark su içmesine rağmen wc sık çıkmıyormuş ama ben 10-20dk bir wc gidiyorum resmen meto. hızlandı yani o yüzden peşin hükümler vermemek lazım her bünye farklı deneyip görmk lazım.
ben başladım günlerimde iyi gidiyor yani öle açlıktn ölümüyorum.
sabhla öğle arası bni biraz zorluyor oda olur okadr.
Çünkü ben öğleni biraz geç saate bırakıyorum ki akşamıda 7 gibi yediğimde açıkmıyım az yiyim die.
yinede uygulayıp uygulamamk sizin elinizde sizi kötü olumsz etkilerse fln bırakırsınız.
Ben kndi görüşlerimi belirttim.
yarın sabah kahvemi içerek bende başlıycam inşhafif tırsma var ama inş halledebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?