- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #6.761
Selam canim benim bugün diyette 5. günüm 82,4 le baslamistim sabah tarti 80,2 gösterdi kacamaklarim oldu ama eger istersen beraber yapabiliriz
Canim ben fazla zorlanmadim ondan önce 3 gün lahana corbasi diyeti yaptim 3 günde elma diyeti vücudum alismisti ama kac günde normal yedikten sonra basladim bu diyete. Ackktikca kendimi suya ve yesil caya odakladim.ayy canım cok sewınırım :) zorlanıomusun nasıl durumun ? ben korkuorum azcık yaa zorlanırda bırakırım dıe ama esımın dalga gecmelerınden de bıktım yanı vermek te ıstıorum
Canim ben fazla zorlanmadim ondan önce 3 gün lahana corbasi diyeti yaptim 3 günde elma diyeti vücudum alismisti ama kac günde normal yedikten sonra basladim bu diyete. Ackktikca kendimi suya ve yesil caya odakladim.
pekı canım bu yedı kıloyu ısveclemı verdın ?
Yok canim sana kisaca söyle anlatayim esimle gecen ayin 24 ne iddiaya girdik 10 kilo veremezsin dedigi icin. Yaklasik bir hafta birsey yapmadim ikinci hafta 3 gün lahana diyeti yaptim sadece dayanamadim fazla 3 kiloya yakin öyle gitti. Birakinca 1 kilo aldin 3 günde elma diyeti yaptim 82,4 oldum. Simdide bj diyeti yapiyorum cok ara verdim yani hep diyette degildim
anndm cnım bnde bslıorum ozamn yrn en azndan bı denerım hıc dıyetın dsıa cıkmdın demı ?
Ciktim canim tutamadim bogazimi 2. gün dondurma yedim 3. gün tost kepek ekmekli ve az yagli peynirle ve dün misafirim vardi onun icin 1 dilim elmali pasta yedim eminim yemeseydim onlari daha cok kilo vermis olacaktim. Bu arada ben sabah uyaninca ve gece yatmadan önce ilik elma sirkeli su iciyorum. Bugünde sogan suyuna basladim ögle ve aksam yemeklerinde önce bir bardak icecegim sonucta 5 günüm kaldi ve 4 kill daha vermem lazim. Tamam yarin basla birbirimize destek ilarak kurtulaökm su kilolardan
Hadi ya desene bulduk birbirimizi. Ne kadar zamanda kac kilo vermen lazim. Ben 1 ayda 10 kilo vermem lazimdi bu tickerlere küsürlü olarak yazamiyoruz 86,4 le baslamistim. Esim biraz büyük konustu 10.000 vercem dedi ama sanmiyorum zaten amacimda para degil onu utandirmak. Ben ) ay önce dogum yaptim sezeryanla dogum yaptiktan sonra 72 dim. Sütüm cok azdi annem sagolsun süt olur diye yedirdide yedirdi bu kiloya kavustumtmm cnım baslıorum yarın bu arada bızım kıde ıddıa onceden dalga gecıodu bnde bıktm en sonunda ıddıaya grdıkverırsem kılo altın kupelerıme kawusuyorum hadı hayrlısı ozmn cnım
Hadi ya desene bulduk birbirimizi. Ne kadar zamanda kac kilo vermen lazim. Ben 1 ayda 10 kilo vermem lazimdi bu tickerlere küsürlü olarak yazamiyoruz 86,4 le baslamistim. Esim biraz büyük konustu 10.000 € vercem dedi ama sanmiyorum zaten amacimda para degil onu utandirmak. Ben ) ay önce dogum yaptim sezeryanla dogum yaptiktan sonra 72 dim. Sütüm cok azdi annem sagolsun süt olur diye yedirdide yedirdi bu kiloya kavustum
aynenn ıı buldukk bırbırmızı :) sımdı benım zamana ıhtıyacım yok cnım ole bı zaman belırlemedık ama suan 83 yada 85 ım tartılmadım sadece tahmınım bu esım sadece 70 olmamı ıstıo boyumda 1.70 . ewlenınce aldım bnde kıloları calısıodum ewlenmeden once 70 65 gıdıp gelıodum ewlenırken de 70 ıdım . kılo verdıgımı gorursem dewamını getırırım zaten bılıorum ama baslayamıorum ısde :) bende bebek dusunuorum esımle hamıle olmadan da vermek ıstedım anlıyacagın bıraz telaslıyımm
Evet canim en güzeli hamile kalmadan ver kilolarini hadi o zaman yarin tam gaz devam edip verelim kilolarimizi. Ben hergün tartiliyorum hergün yazarim kilomu. Tartilmadan baslayamiyorum güne. 13 gün bittikten sonra ya tekrar yapcam bu diyeti yada baska bi diyete basliycam. Ama sadece 2 hafta daha yapabilcem 14.09 da izine türkiyeye geliyorum cünki
tmm cnım verelım bakalım hadı hayırlısı
Hayirlisi canim. Hafk sen git bakalim alisverisine bugünden. Malzemeler olunca insan daha kolay basliyo diyete. Ben sahsen alisverise birgün önce gidince bahana edemiyor bugün yiyeceklerim yok yarin baslayayim diye. Yine haberlesiriz
yarına kaldı cnım alısverıs olsun yaparım ben :)
19.08.2013 ilk günüm 70.1
bugün sabah kahvemi içtim
öğlen 1 yumurta yedim
akşam 200 gr kadar haslama tavukla salatamı yedim
1 yeşil çay
1 beşibiyerde
1 kayısılı çay
3 litre suyumuda içtim hergün tartılacagım gün gün yazacagım kilomu buraya bakalım sabah kaç cıkıcak
Bak diyete baslayana kadar pesini birakmiycam haberin olsun. Sonucta ikimizin amacida ayni
ahh canım cokk saol ıns verıcez ıkımızde bunu bılıyorumm :)
Bak icebiliyosan sabah ve gece uyumadan ilik elma sirkeli su ic bir bardak bence iyi gelir. Ben bugün sogan suyuda ictim öglen yemegi ve aksam yemegi öncesi tuvalete girmekten disariya cikamadim. Sadece bir tavsiye. Zayiflayip utandiralim eslerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?